IceTower Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2009 Tak si jí stáhni. :) Když jí měls v originále... Nemel sem DSTT kartu ale uz mam tak vesele parim a spoustu dalsich pecek:) Citovat
Lazyt Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 dokud nevlastním net na ds tak se mi hra vůbec nelíbí protože asi celé hraní spočíve v připojení přes wi-fi Citovat
patrikpatrik Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Moje nejoblíbenější hra a zároveň má jediná originálka :-) :-) :-) :-) :-) doufám že mě bude bavit ještě dlouho :-) Citovat
Lazyt Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 neni nejaka verze na tuto hru ten download hned v prvním článku mi nefunguje a já bych právě eur verzi potreboval. Když zapnu hru tam mám jen bílé obrazovky. Mám NDSi a AKAIO1.5 Citovat
penthaler Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 1. Zkus jine DMA mody (po spusteni stiskni a drz X, nebo A, nebo B - nazev LOADING zmeni barvu) Pokud to nepomuze, tak -> 2. http://www.romulation.net/NDS/0389_-_Animal_Crossing_-_Wild_World_(E)(Legacy)(C677970C).rar.html/ :D romulation rulez Citovat
Lazyt Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 vubec mi to nepomohlo ani 1. ani 2. Citovat
penthaler Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Zkusil jsem USA verzi (pravdepodobne) kod hry je ADME. Hra nabiha s cervenym LOADING a po chvili se na Litku spusti... Evropskou verzi jsem nezkousel, takze nemuzu potvrdit ani vyvratit. Pouzivam AKAIO 1.5.1 (loaders 1.1.2010) Fix na tu hru neni (hledal jsem), takze pokud mas 1.5 akaio, tak zkus jeste prejit na 1.5.1 (samozrejme doporucuji zalohovat vse z karty a zformatovat kartu)... Me hra tedy funguje (i kdyz nereaguje na softreset), takze vic poradit nedokazu... USA http://www.romulation.net/NDS/0223_-_Animal_Crossing_-_Wild_World_(U)(SCZ)(F24508AA).rar.html/ Citovat
Lazyt Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 USA verze mi funguje na akaio1.5 ale schvalne sem potreboval tu eur na wi-fi pripojeni pres usa to nejde Citovat
penthaler Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Aha, tak s tim ti nepomuzu, ale aspon ze muzes hrat single hru :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.