Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

I Am Alive


tekken90

Recommended Posts

5321fec0a377073c169d480680a315.jpg

Platformy: Playstation 3, Xbox 360

Datum vydání: 2009 (nejspíše 1. čtvrtletí)

Odkazy: Gamespot, IGN, Gametrailers

Najdi Alici v I Am Alive

O hře I Am Alive jsme už přes půl roku nic neslyšeli. Až nyní se objevily první informace. Ta první hned říká, že na hře nepracuje Jade Raimondová, jak se několikrát spekulovalo. Pojďme se ale na hru trošinku podívat. Děj se odehrává Chicagu, bezprostředně po zemětřesení, které mělo sílu 10.3 stupně Richterovy škály. Tuto hrůznou katastrofu přežil i hlavní hrdina, který se jmenuje Adam Collins. Ten má ovšem ve městě svoji přítelkyni Alici. Jenomže vůbec neví, jestli je naživu. Hlavní úkol tak bude znovu nalezení své přítelkyně, nebo alespoň zjistit, jestli vůbec žije. Celý děj se bude odehrávat během 9 perných dnů, kdy sami budete muset přežít. K dispozici ovšem nebudete mít střelné zbraně. Tu a tam sice naleznete brokovnici, ale náboje už ne. Samozřejmě i prázdný zásobník na hrozící nebezpečí občas zabere. Hra sleduje hlavního hrdinu z třetí osoby, takže si jistě užijete i pěknou grafiku. Hra I Am Alive je jako mix filmu Monstrum, Válka světů, Lost a Já, Legenda. Vyjít by měla někdy tento rok pro Xbox 360 a PS3.

I Am Live má datum vydání

Společnost UbiSoft dnes oznámila, jaké hry můžeme čekat v první polovině tohoto roku. Ihned u první hry je datum, které bychom rozhodně nečekali. Tajemná hra I Am Live, která se odehrává v Chicagu, bezprostředně po zemětřesení, jenž mělo sílu 10.3 stupně Richterovy škály, vyjde v prvním čtvrtletí tohoto roku. Tuto hroznou katastrofu přežil hlavní hrdina, který se jmenuje Adam Collins. Ten má ovšem ve městě svoji přítelkyni Alici. Jenomže vůbec neví, jestli je naživu. Hlavní úkol tak bude znovu nalezení své přítelkyně, nebo alespoň zjistit, jestli vůbec žije. Druhá hra, která získala datum vydání, je letecká akce HAWX, jenž vyjde v březnu. UbiSoft nezapomněl ani na pokračování Call of Juarez a stanovil mu datum na druhé čtvrtletí tohoto roku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muze to byt pekne, ale pribeh je dost americky priblby.. Jeden nazivu.. vsude mrtvi, ale prece by jeho pritelkyne mohla byt take nazivu (jaka to nahoda) a jak tyhle americke vymejvarny znam, tak na zivu taky bude :lol:

Mno dementni xD Snad to nezazdej grafikou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, je to uplne normalni, ze prezije jeden jedinej clovek + jeho pritelkyne.. To se stava :D

A uplne bezne je, ze kolem neni infrastruktura nic a clovek se nesnazi prezit, ale najit pritelkyni, kde sance, ze prezila je takrka nulova (proc by ona mela prezit, kdyz ostatni ne)..

Nic, asi nejsem american :D

@metuj: Den trifidu jsem necetl. Ted jsem si to precetl znovu a vsiml si i slovicka i. Tudiz moje chyba - nejspis neprezil pouze hlavni hrdina a tudiz je zcela normalni ze se vyda hledat sve blizke ;-) Omlouvam se tedy za zcestne commnety.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se na hru rozhodne tesim, protoze vse postkatastroficke mne z neznamych pricin laka.

BTW, Anonymousi, ty pri svych uvahach vychazis z nejakeho obecne znameho precedensu? Ja jen ze ve vytecnem (IMHO) romanu Johna Wyndhama - Den trifidu, se hrdina take vydava za svou milou, coby za hlavni prioritou;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 11 months later...

Dělá na ní Jade Raymond,takže jsi myslím že to odfaknuté nebude...

Tyhle temata mam rád...připomíná mit to Disaster na Wii

A pokud vím tam je už dlouho známe že bylo vydání odloženo na Late 2010,2011

PS: Pokud vím tak Playstation 3 verze tehle hry byla zrušena.....Nebo zase bude,ubisoft je banda idiotů takže se omlouvám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I Am Alive na PS3 nebude? Bude!

kpics_aliv.jpgMartin Šmíd, 17/08/2009 13:50

Zdroj: n4g

Možná by si herní společnosti mohly dávat pozor na informace, které pouští do éteru skrze svoje oficiální stránky. EA třeba uvádí na oficiálních stránkách PS3 verze Left 4 Dead, UbiSoft zase škrtá PS3 verze. Samozřejmě se jedná jen o chyby, které mnohdy znamenají, že se o hrách začne pochybovat a naskočí spousta otázek a to úplně zbytečně. Nyní se podobná situace stala s hrou I Am Alive. Původně tato zajímavá hra byla oznámena na Xbox 360 a PS3, přičemž dnes nově spuštěná stránka uváděla jen verzi pro Xbox 360 a PC. Ihned se tak objevily na internetu zprávy, že PS3 verze je zrušena. Pochopitelně se ale jednalo pouze o chybu. Kdo totiž hru přidával do seznamu, zapomněl dát do platforem i PS3. Na podobné chyby by bylo dobré si dát do budoucna pozor. Přeci jen se jedná o oficiální stránku, kde by měly být pravdivé informace kdykoliv, když se na ni člověk podívá a ne, aby se doplňovaly průběžně, až někdo zavolá do UbiSoftu a na chybu se poptá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co o tady hře zatim vim je to že san francisko zasáhne velky zemětřesení a hlavní hrdina bide hledat cestu ven(asi)

co vim je že když na někoho narazíte budete ho moct oklamat lahví vody kterou hodíte a on se na ní vrhne

tak toho moc asi nevíš když se to bude odehrávat v CHICAGU

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

I Am Alive odloženo až na příští rok

14.1.2010 9:24 | autor: Ondřej Škoch | multiplatformní | trvalý link | diskuse (0)

OSK2cdb49_i_am_alive_pcg_1607006.jpgOznámení titulu I Am Alive od Ubisoftu vzbudilo pozornost. Příběh Adama Collinse v Chicagu, které záhadné zemětřesení přeměnilo v ruiny, má totiž přinést do zažitých herních konceptů něco originality.

Tedy ne klasický survival titul, ale volný pohyb v troskách celého města ve stylu Assassin´s Creed. Míněno ne po pohybové stránce, Adam není Altair ani Ezio, ale svobodě rozhodování, kam se nebezpečnými ruinami vydat. Do toho je přislíbená zajímavá interakce s dalšími přeživšími a samozřejmě konflikty.

Tady by právě měl I Am Alive nabídnout nápadité vychytávky. Riskantní vyhrožování nepřátelům zbraní, která třeba nemusí být ani nabitá. Bohužel titulu, který měl původně vyjít již v roce 2009, se nedočkáme ani letos. Ubisoft ohlásil jeho odložení na rok 2011.

Zdroj: WP

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu