Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučte mi nějakou gamesku podobnou GoW...

kubasejnen

Recommended Posts

I need to learn English, which is very important because it’ll help me get a good job in international trade, which I'm studying right nowengagement rings jewelry brochuresclear crystal gold jewelry findingsaquamarine healing jewelry brochureslia sophia jewelry leather necklacegemstone necklaces rings pearl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo psp GO!

Myslim, že měl na mysli pokračování GoW a ne PSP

btw. nevim jestli se plánuje nějaký pokračování (spíš ne), ale tenhle rok určitě nebude

Jinak já bych to locknul, ptal se na to pomalu před 2 měsícema a tenhle topic už pravděpodobně nesleduje

Odkaz ke komentáři

I need to learn English, which is very important because it’ll help me get a good job in international trade, which I'm studying right nowengagement rings jewelry brochuresclear crystal gold jewelry findingsaquamarine healing jewelry brochureslia sophia jewelry leather necklacegemstone necklaces rings pearl

jestli se potrebujes naucit anglictinu tak di do skoli ty retarde :blink::blink:

Odkaz ke komentáři

ROFeL, to je nějaký robot, či co?

GoW...jedinečná hra....škoda, že byla tak krátká (já jsem ji dohrál hned první den - čili za 5h). Ostatní už zde bylo řečeno, FF mě moc nebavil, ale Ty StarWarsy bych zkusil. Pak už jen čekat na Assasina, nebo Naruto shippuuden: Akatsuki rising.

2 zdenecek: do skoli potrebujes spis ty...doucit cestinu......

Odkaz ke komentáři

jestli se potrebujes naucit anglictinu tak di do skoli ty retarde :blink::blink:

Spíš ty seš retard,když nepoznáš že je to bot...xD

Jinak k tematu...

k tomu GoW bych asi doporučil toho X-mena nového,co jsem hrál je to velice podobná mlátíčka....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu