zdenecek Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Zdravím, ctěl bych se informovat, zda-li je nějaká obdobná gameska jako God of War, jestli jo, tak jaká, popřípadě něco fakt co chytne, nějak nemám co hrát... Díkec lidi :psp: skus STars Wars : the force unshlead :psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 skus STars Wars : the force unshlead :psp::psp::psp: Podívej se jak je ten topic starej :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 final fantasi ? :roll: tak to teda spiše prince of persia rival sword nebo revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Monster hunter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartman-sp Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 ghost rider je taky stylem podobnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Monster hunter hral jsi nekdy v zivote monster hunter?? ja ho teda hraju pekne dlouho a nemyslim si ze MONSTER HUNTER je neco jako GOW to teda vubec :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tobeads Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 I need to learn English, which is very important because it’ll help me get a good job in international trade, which I'm studying right nowengagement rings jewelry brochuresclear crystal gold jewelry findingsaquamarine healing jewelry brochureslia sophia jewelry leather necklacegemstone necklaces rings pearl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 By mě zajímalo jestli se plánuje pokračování pro PSP, když to mělo takovej úspěch. :) jo psp GO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 jo psp GO! Myslim, že měl na mysli pokračování GoW a ne PSP btw. nevim jestli se plánuje nějaký pokračování (spíš ne), ale tenhle rok určitě nebude Jinak já bych to locknul, ptal se na to pomalu před 2 měsícema a tenhle topic už pravděpodobně nesleduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 I need to learn English, which is very important because it’ll help me get a good job in international trade, which I'm studying right nowengagement rings jewelry brochuresclear crystal gold jewelry findingsaquamarine healing jewelry brochureslia sophia jewelry leather necklacegemstone necklaces rings pearl jestli se potrebujes naucit anglictinu tak di do skoli ty retarde :blink::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 I need to learn English, which is very important because it’ll help me get a good job in international trade, which I'm studying right nowengagement rings jewelry brochuresclear crystal gold jewelry findingsaquamarine healing jewelry brochureslia sophia jewelry leather necklacegemstone necklaces rings pearl ROFeL, to je nějaký robot, či co? GoW...jedinečná hra....škoda, že byla tak krátká (já jsem ji dohrál hned první den - čili za 5h). Ostatní už zde bylo řečeno, FF mě moc nebavil, ale Ty StarWarsy bych zkusil. Pak už jen čekat na Assasina, nebo Naruto shippuuden: Akatsuki rising. 2 zdenecek: do skoli potrebujes spis ty...doucit cestinu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 jestli se potrebujes naucit anglictinu tak di do skoli ty retarde :blink::blink: Spíš ty seš retard,když nepoznáš že je to bot...xD Jinak k tematu... k tomu GoW bych asi doporučil toho X-mena nového,co jsem hrál je to velice podobná mlátíčka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Je to sice podobný, ale je to několikanásobně horší. GOW se asi nic nevyrovná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajciNO Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 X-men Wolwerine, Hellboy:The science of evil, Tomb Raider, Princovia, Dynasty Warriors: Strikeforce - to je už RPG ale tie suboje sú dosť haluška jak v GOW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Co se týče toho X-Mena... tak to si myslím, že nelze srovnávat s GoW, je to totální splácanina, ten novej Spderman je docela good, ale po chvíli hraní to vážně omrzí... Jsem osobně dost zvědavej na Dante´s Inferno... To vypadá skvěle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBobes Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 No tohle je sice uplne mimo ale myslim si ze Patapon je hustej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 No tohle je sice uplne mimo ale myslim si ze Patapon je hustej :cheesygrin: Tak o Pataponu jsem hodně slyšel... ale o čem ta hra vlastně je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 GoW 2 bude pro psp... www.ign.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.