Inpernak Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 doufam že to rychke vydaji , nevypada to zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 uz to nebude dlouho, tipuju max 3 tejdny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Bude ten R3 stabilnejsi??? doufam že to rychke vydaji , nevypada to zle Co tim myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 podle me ne, je to na stejny bazi, tak by to asi melo bejt stejne nestabilni, ale to jen tipuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak jsem zkousel na kamosove 3004... v poho facha az na tu nestabilitu... pisu to sem protoze nekdo psal ze na 2004 s tv3 to jede a na 3004 ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Kolik myslíte ze pak pujde Pluginu z M33 na Hen R3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak jsem zkousel na kamosove 3004... v poho facha az na tu nestabilitu...pisu to sem protoze nekdo psal ze na 2004 s tv3 to jede a na 3004 ne... co tim myslis ? ja mam v3 a faka to v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 omg pockejte az se to vyda. zatim jedina oficialni informace o R3 je ten obrazek... takze nespamujte. nikdo tady neni vedma.. DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 co tim myslis ? ja mam v3 a faka to v pohode... tvl, ty v sobe mas fakt tezkou debilitu( neni nadavka ale nemoc...) absolutne nevis... kazdej tvuj post stoji za hovn* a meles sra*ky... precti si muj prispevek a reaguj na nej az ho pochopis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tvl, ty v sobe mas fakt tezkou debilitu( neni nadavka ale nemoc...) absolutne nevis... kazdej tvuj post stoji za hovn* a meles sra*ky... precti si muj prispevek a reaguj na nej az ho pochopis.. hm překouk sem se, jako ty bys nikdy neudělal chybu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 hm překouk sem se, jako ty bys nikdy neudělal chybu :blink: jo stane se ze se clovek prekoukne ale tobe se to stava porad:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 vysel programek ktery uz na ChickHEN R2 umi spustit pluginy. vubec sem to netestoval, ale vali to podle toho co ctu dobre...psprx launcher v2 - download - obsah raru nakopirovat na koren karty a pak spustit jako aplikaci... zkousel uz nekdo jestli vali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Nevim co tady řešíte že když vypnete psp tak zmizí HEN...já ho mam na slimu už 5 dni a to psp vypínám kdy se mi zachce...:wohow: myslíte že má cenu si měnit základní desku nebo si ještě nějakou dobu počkat jestli HEN nebude podporovat ISO...protože já už bych fakt chtěl :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak sem přišel na to, jak to spustit doopravdy vždy na poprví...mě to totiž šlo vždy až třeba na 4 pokusy, ale nahodou sem prisel na hustou vec..kdyz otevru tu slozku ChickHEN tak rychle sjedu dolu, a ještě předtim, než se otevře ten hlavní obrázek, napojte psp na nabíječku... mě to fakt funguje..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 psprxlauncher v2.2 eng http://www.mediafire.com/download.php?yd2m0r3ty0w na PSP 3k nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 psprxlauncher v2.2 eng http://www.mediafire.com/download.php?yd2m0r3ty0w na PSP 3k nefunguje na PSP 2004 s TA-088 v3 taky asi ne co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 na PSP 2004 s TA-088 v3 taky asi ne co ? tam funguje... jinak by to nevydavaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 psprxlauncher v2.2 eng http://www.mediafire.com/download.php?yd2m0r3ty0w na PSP 3k nefunguje vysvetlite mi jak na to ? stahnul jsem si 3 pluginy z toho 1. kdyz jsem nacetl pres program psp se seklo , u druhyho se nic nestalo a u třetího Unlimited Character Version a MAC Address Spoofer od Daveeho , který ti má změnit název FW a MAC taky nefunguje a to jsem vyplnil ty soubory jako v návodu tak nevíte někdo jak na to ? mam slimko s ta-088v3 ?kdyžtak písnětě jaký plugin se vámn podařilo rozject mně ani jeden .( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 - ted sem to procital... akorat na fatku jim to vali. - ze slima to 2 krat udelalo cihlu (brick) - na 3000 to netestovali ale vysledek bude stejny sorry trochu sem se stratil takže když použiju ten program na načitání pluginu tak to neudelá brick na PSP 2004 nebo jen ve spojitosti s temi pochybnymy hen iso loadery ? (nechci si bricknout nefleshnutelné psp tak se radeji zeptám) edit : už dobry jen jsem přišel na to že pro vetsinu pluginu je to nepouzitelny pac to jede jen v tom programu takže je to jen ukazka toho že pluginy jedou i na HEN R2 ale bude lepší si počkat na R3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 bylo to ve spojitosti s tim isoloaderem pro hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Lidi sakra nevíte co dělám špatně??? Asi tak týden mi ten HEN šel spouštět na po prvé max na po druhé, ale poslední dva dny se mi hne nechce spustit vůbec ať zkouším všcechny různé fígly, které tu radíte. Fakt nic nejde... :(( Nevíte co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 CAU,kamos to zkusel na svojem PSP a kdyz ajedu do photo tak PSP zamrzne a po chvily se resetuje nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 bude to spatnym FW kamos to puvodne zkousel na 4.01 a jak rikas zamrzlo v photo, pak updatoval na 5.03 a uz mu to slo normalka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 bude to spatnym FW kamos to puvodne zkousel na 4.01 a jak rikas zamrzlo v photo, pak updatoval na 5.03 a uz mu to slo normalka :) Mám TA-088v3 a FW mam 5.03 a mam s tim problem jak vetsina tady... Proste porad mi to slo a najednou posledni dva dyn to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 ma 5.03 100% zamrze a neni s tim rec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.