ice22222 Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 muzes, ale pokud trefis spatny plugin, tak bricknes psp... ja sem svoje bricknul, ale mam flashnutelnou desku na ktere sem to testoval... takze mi PSP zas jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 pluginy se zapinají přez recovery menu ne , mám jen VSH menu , nezkoušel tu nekdo ten plugin ktery skryje slozku ISO aby se nevymazal jeji obsah samozdřejmne na desce TA-88 v3 (ano jsem líny hledat na jinych forech :D) díky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 pluginy se daji zapinat i bez recovery menu... staci pridat za plugin " 1" vcetne mezery a plugin mas aktivovany... preju prijemne brickovani tveho PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoxTral Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Funguje to bombasticky, vcera sem na kartu lupnul alespon 8 her (jen namatkou: Worms, Flatout, Cars, BMX Dave Mira, MTX Mototrax, Ratchet & Clank atd.) ostatni se mi neveslo na mou 4GB kartu. Zpocatku sem jen nemohl nastartovat ChickHEN, ale ted uz to vsechno v pohode vali. PSP samozrejme SLIM TA-88v3 na krabici G s predinstalovanym firmware 4.01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ice: podle mě si bricknul jen z toho důvodu, že si používal plugin se zápisem do flash ;) jinak na tom jedou prý i PS1 hry s POPSloader pluginem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 mohl by tu nekdo alespon trochu vypsat nejaky pluginy ktery nezasahují do flash pameti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 mohl by tu nekdo alespon trochu vypsat nejaky pluginy ktery nezasahují do flash pameti ? Dayviewer dal Včechny Screenshot Pluginy dal NitePR(netestovano) atdalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zotty75 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Takže supeeeerrrr!!!! Hry mi jedou bez problému i hen mi najíždí hned napoprvé. Díky moc za tento prográmek. Zotty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Takže můžu flashnout kámošovi PSP, který ma FW 5.00 (slim) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Takže můžu flashnout kámošovi PSP, který ma FW 5.00 (slim) ? No OMG, toto neni flash! Je to pouze CFWEnabler coz ti spusti CFW, ale kdyz PSP vypnes a zapnes tak ho budes mit samzany. Radsi pred nim nedelej chytriho, kdyztak mu na kartu jen nakopiruj co je treba a vysvetli mu postup aby si to mohl dale spoustet sam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Takže můžu flashnout kámošovi PSP, který ma FW 5.00 (slim) ? musis mu to updatnou nejdriv na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Takže můžu flashnout kámošovi PSP, který ma FW 5.00 (slim) ? Flashnout ? :D Nejdřív musíš updatnout na 5.03 (zde na fóru) a potom ChickeHEN r2 a poté CFW enebler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zotty75 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Flashnout ? :D Nejdřív musíš updatnout na 5.03 (zde na fóru) a potom ChickeHEN r2 a poté CFW enebler. Přesně tak, ale pozor nesmí to být PSP3000!!! Na tom ti to nepojede, jede na PSP2000 deska ta-088v3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Přesně tak, ale pozor nesmí to být PSP3000!!! Na tom ti to nepojede. To snad ne, proč to tu pořád rozebítáte? Navíc psal, že má 2000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Díky, vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Pluginy fungujou naprosto v pořádku,jen nepoužívejte ty co zapisujou do flashe Jde převžně o pluginy,které moduji funkce FW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey_mouse69 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 hele nevite kdy to bude i na 3000? uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 hele nevite kdy to bude i na 3000? uz se tesim A nevíš, kdy bude lék na AIDS ? :blink2: taky se těšim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 hele nevite kdy to bude i na 3000? uz se tesim Myslíš, že sme jasnovědci ? Nevíme, pokud to bude, tak to najdeš tady na cf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Pluginy fungujou naprosto v pořádku,jen nepoužívejte ty co zapisujou do flasheJde převžně o pluginy,které moduji funkce FW.... mohl by jsi byt konkretnejsi ?? diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 myslel například CXMB pro 5.00M33 - ten brickuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 možná by se mohl udelat nejaky seznam pluginu které nezasahuji do flash0 a nebrickují aby novácci jako ja kteri nespustili jeste ani jeden plugin nemneli strach vubec nejaky spustit (myslím že by to bylo uzitečný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 uz vysel CFWEnabler 2.10 s podporou PSX her http://www.edisk.cz/stahni/96157/CFWEnabler210.zip_373.18KB.html Instalace POPS pro PSOne (PSX) hry: spusťte ChickHEN, případně CFWEnabler nainstalujte PSARDumper - složku new_psardumper zkopírujte na MemoryStick do PSP/GAME/ stáhněte si ofw. 5.00 - soubor EBOOT.PBP zkopírujte do kořene (rootu) MemorySticku (ms0:/EBOOT.PBP) spusťte PSARDumper stiskněte tlačítko X a počkejte po dokončení připojte PSP k PC přes USB na MemorySticku najděte soubory pops.prx a popsman.prx v nově vytvořené složce F0/kd/ oba soubory (pops.prx, popsman.prx) překopírujte do adresáře PSP/GAME/CFWEnabler/Pops/ na MemorySticku spusťte znovu CFWEnabler zvolte Enable Pops Support a řiďte se dalšími pokyny nyní můžete složku F0 a EBOOT.PBP (ofw. 5.00) z rootu MemorySticku vymaza http://www.edisk.cz/stahni/72408/PSARDumper_5.00_3000_too.zip_126.52KB.html NEFUNGUJE NA PSP 3000 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tesfire1468623265 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Diky mam psp 2000 s hnusnou neflashtelnou deskou ale konecne jsem se dockal a ted si muzu zahrat games jako Bleach 6 kterej by vysel na 35-40 liber Ps: jsem happy ze jsem pockal a nemenil za DS :) GJ ICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Dneska vydali verzi 2.0 už ji mám vše funkční :-) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.