Strupna Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Taky přemýšlím o něčem na PSP online ... na tohle je potřeba neflashnuté psp a origo hra či co ? :) Zajímalo by mě jak na hry online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Nemusis mit origo staci flashnute... Pomalu zase zacinam hravat preinstaloval sem si fw na M33 a tedka mi to jde uplne bez jakehokoli sekani...Ikdyz natacim video :-) Moje novinka snad se bude libit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 A o tomhle 6 mesicu nic nevim looooooool :D http://www.youtube.com/watch?v=rJVTbRpT2Mg&annotation_id=annotation_516242&feature=iv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Si v nějakém klanu ? Rád bych si s tebou někdy zahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Jo sem v ceskem RR-Godz docela aktivni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Děláš si srandu ? :D:D tam jsem taky, jakej máš nick ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Zkuz hadat prectav si ze Honza222_CZ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Zkuz hadat prectav si ze Honza222_CZ :D asi jsem blbej ale já právě že tenhle nick na poprvé přehlídl :D:D proto jsem myslel že máš jinej, až teď jsem si všiml :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Jo v poho :D ale vcera sme dobre zahrali docela doat cechu a slovaku bylo online :D .Abych nezapomnel moje posledni video :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Rád bych se k vám přidal mám ale jenom verzi pro singl tak bych poprosil o mutiplayer verzi. A nesjem s mutiplayrem moc skusenej tak mi poradte jak se to hraje? pres kabel u komplu nebo jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Rád bych se k vám přidal mám ale jenom verzi pro singl tak bych poprosil o mutiplayer verzi. A nesjem s mutiplayrem moc skusenej tak mi poradte jak se to hraje? pres kabel u komplu nebo jak??? hraje se to pres wifi je zapotrebi wifi router nebo wifi key....Pokud mas neaky rip kde je jen sigl tak si stahni normalni i s MP je toho tu spousta...Aby ti sel multipalyer musis mit ucet na PSN a PSN lower... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 caw.. taky bych si svami rad zahral... ale mam cas vetsinou az tak po 18-19 hod . pokud to neni problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Tak co nezahrajem si treba zejtra v 15:00 sel by nekdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Bereme nové lidi viz prvni stranka...(trochu umět hrat,Aktivita) Jedeme Clan wary vesměs 2v2,3v3...Hrajeme jako tým pomáháme si a spolupracujem na týmové hře..Kdo má zájem at napise do topiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Skoro každý večer od 20:00 až do 1:00 hodiny sou online Apache, DARK RATCHET a už i já TomCS666, takže přiďte si zahrát taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-X_APACHE_X-x Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Cau Draci....RR GoDz....prijdte si zase nekdy zahrat Resistance Retribution... vydrtime nejake ty anglany...:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Caute!! som len tak prechadzal tento topic a niekde som cital,ze sa neda pocas hry kuknut priebezne skore...No tak to sa da a to tym ,ze hocikedy v hre podrzite tlacidlo START a ukaze sa vam docasne skore :) takze asi tak ... Zdravim vsetkych ludi z nasho RR GoDz clanu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Caute!! som len tak prechadzal tento topic a niekde som cital,ze sa neda pocas hry kuknut priebezne skore...No tak to sa da a to tym ,ze hocikedy v hre podrzite tlacidlo START a ukaze sa vam docasne skore :) takze asi tak ... Zdravim vsetkych ludi z nasho RR GoDz clanu :) Ajo :D tak to sem vubec nevedel :D musim to testnout...A to uz to hraju pres rok :roll:... dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco1988 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Ajo :D tak to sem vubec nevedel :D musim to testnout...A to uz to hraju pres rok :roll:... dik za radu. nie je zac Honza..ja som na to tiez dosiel nahodou :D ,,,snad niekedy zahrame!! (hravam dost casto :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Oh, to jsem si všiml až téď, že je officiální téma našeho clanu :) ..Paráda 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Loucim se s RR uz me tam neuvidite...Moje posledni rozluckove video.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Nejlepší RR hráč v česku odchází.. moc pěkné video, zavzpomínal jsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 hraje to tu jeste nekdo ? ..... zahraje dnes nekdo 19:00 >>> ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaQic Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Jen se zeptám, stáhl sem si to ale vůbec netušim jak to hrát přes internet? Neni na to tady někde dobrej návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 14, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Tak prvně se musíš samozřejmně napojit na wifi :D Taky musíš mít třeba PSNLover (plugin, myslim, že je i tady na fóru), kterej ti obejde tu hlášku s tim, že potřebuješ update softwaru (nebo něco takovýho).Jakmile to uděláš, Enjoy! ;) Btw.Tohle by spíš mělo jít do poradny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.