xDante1986 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 nevypadá to špatně, budu muset odzkoušet jak bude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 tak uz sem hodne daleko je to super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 jax udelal to tornado? kazdopadne jsem teprv v prvnim svete, a uz je to docela tuhy ;) jsem potesen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 jax udelal to tornado? kazdopadne jsem teprv v prvnim svete, a uz je to docela tuhy ;) jsem potesen s tim si taky nemuzu poradit nco proti tornadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 já jsem dal reindeer(santuv sob-nejcasteji pouzivam) a proletel jsem přes tornado(vrchem)Jinak jsem už ve 4 světě super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Super hra. Hoodne pouzivam dragon, blackhole, jetpack, prisoner, gun, iron, magnet, fire (a k tomu bomb nebo tnt).. jeste se obcas hodi wood + glue a ladder + glue :) a obcas jeste copter.. a na uhaseni ohne normalne water :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 zkuste teleporter, to vas hodi do nejakeho tajneho levelu, akorat jsem nevedel co tam delat, takze jsem to moc neprozkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 jo, stejne tak timemachine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 já sem skusil napsat easter egg myslel sem že z toho fakt bude nějakej secret ale bylo jenom obyčejný velikonoční vejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Me se povedlo zajimave kouzlo - napsal jsem clownfish a misto Nema mi hra hodila chybu - zcernal dotykac a vrchni displej zatuh. Po resetu nds mi ho ale dali... A zkousel uz nekdo ATOMOVOU SMRT? :D parada svetlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 na začiatku hry ked sa spustí úvodna obrazovka nedávajte štart ale napíšte Scribblenauts odomkne sa vám bonusova mapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 na začiatku hry ked sa spustí úvodna obrazovka nedávajte štart ale napíšte Scribblenauts odomkne sa vám bonusova mapa. vyzkoušel sem ale místo mapy mi tm vyskočil nějakej chlápek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Ale kdyz se pak kouknes na vyber levelu, tak se ti tam odemkla nova lokace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Tady je seznam všech věcí ktere existují: http://rush68.net/u/files/scribfull.txt Jaks to myslel atomova smrt jak se to pise a nevite jak plavat pod vodou?submarine je moc velky a nevejde se všude.Jinak už jsem v 7 levlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Jaks to myslel atomova smrt jak se to pise a nevite jak plavat pod vodou?submarine je moc velky a nevejde se všude.Jinak už jsem v 7 levlu. dej NUKE a odjisti... :) a myslim že pod vodu diving suit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Tak to je nice :D Ten seznam :D Na to potápění zkus: SCUBA SCUBA DIVER SCUBA DIVING FINS SCUBA FINS SCUBA GEAR SCUBA MASK SCUBA REGULATOR SCUBA SUIT SCUBA TANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 seznam je (imho) neco jako cheatovani... proto na nej kaslu. Alespon si protrenuju slovni zasobu. BTW.. dost pomaha lupa.. A scribblenauts, jako slovo, neni zadny bonus, ci easter egg.. Ty mapy se oteviraji u ruznych tematickych slov.. Tusim, ze treba i robot, jet.. atp. Takze scribblenaut(s) neni zadne specialni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Já zatim hrál jen první misi a ještě jsem ten seznam nijak nepotřeboval :lol: Jen jsem poukazoval na to kolik je v tý hře věcí :love: Ale asi jsem se blbě vyjádřil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 nevite jestli nintendo nechystat uhle hru i pro Wii ? Me by se to libilo... nebo neni aspon neco podobneho ? klidne i Wiiware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Fakt pecka hra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Jen ty levely jsou zatim dost lehke... Mam teda jen vsechny z prvniho az tretiho sveta. :) Zasekl jsem se maximalne tak na 10 minut zatim. A dost se jich da vyresit stejnym zpusobem, napr. jednoduchym preletnutim mapy (wing/s), nebo pomoci fishing rodu aj. :) Jo, a tusi nekdo, co je v te hre šiška? :cheesygrin: Btw... Da se prezit nuke? Shelter mi to znicilo. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 No, action jsou vicemene lehke.. Zvlast 1-3 kolo.. Ale pockej v takovem 6. svete, tam prituhne nejen v klasickych misich, ale i v tech action.. Jinak - podarilo se nekomu zjistit, co se ma udelat v te misi, do ktere se teleportujete teleportem? Pochopil jsem, ze to dole by meli byt vyvojari (na zdi a na te karce je logo te vyvojarske firmy).. Jen nevim, zda je tam nejake opodstatneni nebo zda tam o nic nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 k čemu je tam ta lupa? jinak supr hra!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Ta ti napise nazev predmetu, kdyz kliknes na lupu a pak na nej. Hodi se ti, kdyz chces vycarovat neco, co vidis, ale nevis, jak to pojmenovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Scribblenauts je to i na psp?? nebo bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.