Anonymous_ Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 Tezko.. Zatim se to rozhodne neplanuje. Docela dost to vyuziva dotykovou obrazovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Září 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2009 skoda docela ser mi za hra libi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 hehe doufam ze nebude :P ale k tomu dotykovemu ovladani - taky vas tak stve jako me a vsechny me kolegy v praci? je to hrozny, clovek se kolikrat uklikne kvuli tomu jak se obraz vraci na maxwella a ten to pak vezme jako prikaz kam ma jit...a cely level je v pytli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Jo, to mne mnohdy vytaci.. Chci neco chytnout, kliknu vedle a maxwell skoci (treba) do vody a sezere ho zralok a vse je v pytli... U toho jsem se ... rozzlobil :D .. mockrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Tak žádná hra není dokonalá:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 nový trailer (kdyby to tak šlo) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak ten trailer je teda boží xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Trosku sem procital vsechny tyhle prispevky a popravde, musim se zasmat... Prispevky typu - "uz jsem v sedmem LVL" atd... Panove, v tehle hre muzete udelat skok z prvniho hned na posledni - staci mit jen dostatek penez za plneni LVL - dostat se tam tedy neni problem, jelikoz se nove svety KUPUJI!!! :wohow: Dalsi vec je, ze asi nikdo z vas uz nehral stejne urovne znovu, jinak byste zjistili, ze hvezdicka zezlatne, pokud urcitou pasaz udelate 4x a pokazde jinak... Pak uz hra opravdu nabira na obtiznosti uz jen v prvnich kolech, jelikoz si pamatovat, co jste pouzili za slova, a najit dalsi muze byt opravdu velky orisek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jo to sem chtel taky rict ze se zapne taky advance mode kdy se ten lvl furt opakuje (3x) to sem byl fakt v jednom lvlu kde to bylu nejak asi nepovedene prisli tam 3 holky s kocku na haloween a ja vzal obycejnou dyni co uz tam lezela a hodil po nich a spadla mi hvezda a to same i u advance mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tahle hra to nakonec dotáhla i na Tiscali: http://games.tiscali.cz/reviews/scribblenauts-ds-mega-recenze/ vzhledem k tomu, že tam jinak DS hry vůbec nerezenzují t osvědčí o tom, že opravdu stojí za pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.