Regedo Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 no, nrvim jestli se to da oznacit za lucidni sneni, ale posledni dobou mam divny stavy. Tedy divny.... proste kdyz snim, tak jsem jakoby i vzhuru. ze vim co se ve snu deje, z casti i jakoby urcuju jeho dalsi vyvoj. zroven ale do toho reaguj moje telo. nekolkrat jsem si dokonce uvedomil, ze hybu rukou ve skutecnosti uplne presne jako v tom snu. Docela me to i vydesilo. jop neco podobnyho, akorat ja si nekdy uvedomim ze tou rukou cuknu leknu se a otevru oci a mam po sexu :D:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 tak schavlne xD .... co todle ma spolecnyho s realnym zivotem.... zdalo se mi to behem cca 15 minut realnyho casu... byl sem nekde s par lidma a chteli sme prekrocit reku... na druhy strane stal nekdo s vlastovkou kterou hodil a nekomu z nas to urizlo hlavu ... xD, potom sme si kazdej meli najit jak ji prekrocime... nekdo si vybral stavbu prehrady nekdo to proste presel po moste (coz nechapu xD ).... ale vim ze sme v ty rece rvali kde sou zaby ?! .... potom sem se ocitl na chalupe se svym psem a rodinou... zacala bourka jako prase... padali stromy, a pak mi zazvonil budik.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 :D tak bez uspechu :D od ted se co kazdou hodinu ptam .. je to sen? xD) edit: ted si vzpominam ze sem mel sen jak hraju ligu mistru ve fotbale a dal sem hlavu ale tou hlavou sem se ve skutecnosti jebl i do zdi xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 me je jako malymu neco zdalo nwm co... ale druhej den sem se probudil hlavou dolu s palandy zasprcnutej telem mezi tim drevenym zabradlim :D .... vubec nwm jak se mi to povedlo hlavne jak se clovek v noci muze otocit o 180° xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Já jsem vstal lekl jsem se bílé barvy na zdi a přímo do ní jsem zaútočil čelem.. pak jsem zjistil že jsem již vzůru :( :D ale boule byla pořádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Zdarec taky se pridam... ja si svoje sny pamatuju uz od 8 let zhruba... akorat je treba po mesici / tydnu zapomenu ale treba ten tyden o tom snu nekomu vypravim kdyz byl fakt dobrej... Svoje sny uz sem dokazal i ovladat ale nestava se to moc casto... Ale stalo to za to... Byl sem jakoby u nas na vesnici ale vypadalo to podobne jako ve Falloutu 3 proste asi tak po 200 letech a skoro vsechno bylo zniceny a cerveny nebe,ohnivy tornado a to je takovej MUJ SVET - mohl sem si tam delat co sem chtel... mel sem takovej nahrdelnik kterej mi daval silenou moc a bojoval sem proti ruznejm zrudam... (musim prestat tak slukovat ty hry xD) Jinak jeste sem ovladal i jiny... treba kdyz sem vtech snech byl s holkou do ktery sem nejvic zabouchnutej... :D pak je nejhorsi to probuzeni :D A nocni mury ty mam asi nejcasteji... Hrbitov s kamosema a ozivli mrtvoly... :D ale moje nejhorsi nocni mura je asi tak kdyz mi bylo 6 let a zkoncila tak ve 14 ale porad me to desi... Vzdycky to bylo ze sem prisel domu sel sem po schodisti a byla uplne podelana gravitace ze sem se uplne sotva plazil... nademnou litala carodejnice na kosteti :D:D ROFL ,ze zasuvky lezla bila ruka a znakovou reci se mi snazila neco rict (rozumim znakove reci a ucim se ji) potom se ty schody zklopily a ja sem se nekam propadl a porad sem padal skoro do nekonecna az pak vzdycky sem se probudil kdyz zapnul nocni proud (takova rana) a dycky me bolely zada atd... Potom jeste jeden z tech horsich to bylo ze sem se plazil po poli za barakem postrelenej a porad sem nemohl nikam dojit a hrozna bolest... a kdyz sem se vzbudil tak sem uplne citil krev v puse :P PS: Asi si reknete ze sem magor kdyz pisu takovy romany ale sny me zajimaji uz hodne dlouho... neco malo o nich studuju a zapisuju si je ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 no, nrvim jestli se to da oznacit za lucidni sneni, ale posledni dobou mam divny stavy. Tedy divny.... proste kdyz snim, tak jsem jakoby i vzhuru. ze vim co se ve snu deje, z casti i jakoby urcuju jeho dalsi vyvoj. zroven ale do toho reaguj moje telo. nekolkrat jsem si dokonce uvedomil, ze hybu rukou ve skutecnosti uplne presne jako v tom snu. Docela me to i vydesilo. kdyz se vzbudim pred skolou v 6:30 a nemusim jeste vstavat a zrovna se mi zdal dobrej sen tak kdyz usnu tak si muzu urcovat co budu delat. jinak ve snu nejsem tak stydlivej jako doopravdy a vzdycky uz sem ve snu stastnej a pak me muj dementni mobil zbudi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 no. asi pred rokem se prihodil mrte sen. Proste byl naprosto realny. A jak jsem spal, tak jsem si neuvedomoval, ze to je se. Zdalo se mi o tom, ze jsem prozil cely den. Ze jsem se vzbudil, normalne prez den delal klasicky veci a koncil tak, ze jsem sel spat. Rano jsem se probudil, ale to jsem jeste nevedel, ze to byl sen. Proste to bylo 100% realny. Normalne jsem na to v zivote poukazoval, jako by se to stalo, ze jsem ten den prozil. A pak prestalo neco hrat. Kamosi a znami lidi z meho okoli (rodina, spoluzaci a podobne) mi zacali tvrdit, ze se nikdy neco takoveho nestalo. Ja tomu nechtel verit. Ani do ted tomu neverim. Proste i ted to mam jako realitu a nikdo mi to nevymluvi. Pro me se to prose stalo, komplet si to pamatuju. Ale pritom to byl jen sen. Nic vic. jinak kdyz to tu tak ctu, tak dost lidi ma lucidni (dale jen l. ) sny spojene se sexualnim prozitkem. A mohu se jen pridat. taky se mi l. sny spojuji se sexem. Inu, podvedomi je svina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Kdyz to tak ctu tak zjistuju, ze jste pekny psychopati xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 K te angelině... Povedlo se mu to,řikal že sen jsi mužeš poskladat tak jak chces a opravdu to funguje..cokoliv chces a máš zaryte v paměti a ani o tom nevíš jsi mužeš do snu přát...A že je to super zažitek,navod bohužel nepostoval. Někteří dokonce Lucidní snění popisovali tak že se objevili v nekonečném prostoru kde nic nebylo...A jelikož v lucidním snění jsi částečně při vědomí mužeš jsi cokoli přát....a ono se to stane......Nevim jestli je to pravda,několik lidi to dokaže i na počkání..Věřím v to a doufám že to je..protože to je rlz.. :) Pracuji na tom,v češtině to je modifikování nsu,postuji dobré články: http://www.esoterika.cz/clanek/2373-lucidni_sneni_a_kontrola_snu_i_.htm http://www.esoterika.cz/clanek/2381-lucidni_sneni_a_kontrola_snu_ii_.htm http://www.esoterika.cz/clanek/2382-lucidni_sneni_a_kontrola_snu_iii_.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Dneska se mi zdalo ze sem mel asi lucidni sneni...! nez sem sel spat tak sem byl na google Eart.... pak sem usnul a nejaci dva typci semnou tam byli semnou,ale měl na triku nápis a ten se měnil.Tak sem řekl že to je blbost a je to sen a pár minut sem normálně v tom snu dělal co chci ale jen pár vteřin.. pak sem se probral :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 dřív se mi často zdálo že padám ... pak se mi taky zdálo že mám Nintendo Wii a nedávno sem měl takovej nemravnej sen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 sny no docela dobrej topic ale nekdy mam strach spat třeba jednou se mi zdálo že mě někdo mučil a nebo že padám ze schodů ale nevim jestli se mi to zdálo ale snad sem sen i ovládal vzal sem kámen a hodil ho do okna protože sem věděl že je to sen nevim no:D taky noční můry to je to nejhorši jednou sem se probudil na chodbě nebo se mi zdálo že mě kouše pes nebo žere žralok ted ještě mokré sny kde sem se prostě udě*** a pak tam nekdo přišel a pozabíjel nás ,hrozny tvl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 sny no docela dobrej topic ale nekdy mam strach spat třeba jednou se mi zdálo že mě někdo mučil a nebo že padám ze schodů ale nevim jestli se mi to zdálo ale snad sem sen i ovládal vzal sem kámen a hodil ho do okna protože sem věděl že je to sen nevim no:D taky noční můry to je to nejhorši jednou sem se probudil na chodbě nebo se mi zdálo že mě kouše pes nebo žere žralok ted ještě mokré sny kde sem se prostě udě*** a pak tam nekdo přišel a pozabíjel nás ,hrozny tvl:D že by mc Counter-Striku? nebo WOWko??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Lucidni sneni nevim.. Ale zkuste jit nekdy spat kolem pate hodiny rano, dat si budik tak na sedmou hodinu ranni a pak cumte, jak nechutne silnej sen se vam bude zdat.. Po chvili si dokonce uvedomite, ze je to sen a pritom bude porad nechutne silnej (ne jako kdyz si to uvedomite u klasickeho snu, az skoro pri probuzeni.. to uz si to skoro musite predstavovat sami.. to uz moc nepracuje jako sen).. Neni to tedy doslova lucidni sneni, jak je vsude popisovano (tedy nevstanete "z osoby"), ale nazval bych to "nasobic snu".. Protoze pak opravdu ani treba nevite, zda je to sen, ci realita a kdyz se probudite a povede se to, tak fakt nevite, zda se to stalo nebo ne :) Samozrejme ten budik a to spani je treba provest napr. o vikendu.. Proste az budete moci spat dlouho.. Neni ucel v tech 7 hodin vstat - kdyz vas mozek bude vedet, ze muze spat dal, tak budik zamacknete zcela automaticky a ani to nebudete vedet (nevzpomenete si na to). Ja to "provozoval" predevsim o prazdninach.. O vikendech se casto probouzim a mam neprijemnej pocit, ze musim vstavat do skoly - takze nevim, zda by to fungovalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 lucidní snění mám celkem často :) ale newim proč ... většinou když mám lucidní sen ... tak v něm dělám něco nemravného nic víc :cheesygrin: kdybych tam udělal nějakou užitečnou věc ... to ne ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 lucidní snění mám celkem často :) ale newim proč ... většinou když mám lucidní sen ... tak v něm dělám něco nemravného nic víc :cheesygrin: kdybych tam udělal nějakou užitečnou věc ... to ne ... :D Spis bych rekl, ze nevis, co to lucidni sneni je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nene , :cheesygrin: právě že vim ... já ten sen vždy změnim v něco nemravného :cheesygrin: tim jak ho ovládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ale to neni lucidni sneni jako takove- to je to, co pisu ja.. Lucidni sneni je, ze se ze snu stane jakasi pokroucena realita a ze se jakoby probudis u sebe v pokoji, vidis sve telo spici na posteli a jakoby z nej "vstanes".. To se mi opravdu nepovedlo - to co pises ty, popisuji ve svem postu vyse.. To ale neni prave lucidni sneni, jak je vsude definovano a popsano.. Uz jsem myslel, ze se tu nekomu fakt povedlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ja se mel treba včera sen ze mě honi malej had s 2 hlavama a ja jednu hlavu sem mu zašlap a utekl na postel on tam nak vyskocil a ja se nemoh hybat to bylo dost silene.Nebo jsem mi zdal sen ze memu dedovi naky cert usekl malicek (bylo mi 6) a mojemu dedovi potom se usekl kousek malicku v garazi na to nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Předevčírem se mi zdál mazec sen. Vracel jsem se s přítelkyní z procházky, jdeme si takhle po chodníku a najednou začnou houkat poplašný sirény a takovej ten klasicky namluvenej hlas začal hlásit "poplach, poplach". Kouknul jsem se kolem sebe a všude zmatek, lidi pobíhali. Kousek jsme popošli a najednou jsem uslyšel hrozně silnej zvuk, takovej kravál přímo, jak se něco velkýho řítí. Tak jsem se otočil a vzhlédl do nebe a tam se řítil na Zem velkej meteorit. Řekl jsem: "Už je to tady!". Objal jsem přítelkyni, řekl jsem, že ji miluju a políbil jsem ji. V tu chvíli ten metorit dopadl na Zem a všechno bylo tmavý a rudě červený jak láva... Hned jsem se probudil. Nebyl jsem vůbec zpocenej, vyděšenej, nebo tak. Až mě zarazilo, že jsem to v tom snu přijal, že umřeme. Jsem zvědavej no, jestli opravdu ten metorit spadne v roce 2012. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 já měl lucidní snění několikrát a že je to pak teprve prča :D Ale je to pak boj aby jsi se nevzbudil. Je fakt že je to jen nachvilku... ale stojí to zato. Můžeš si robit vše co chceš a přitom to nikdo neví :D:D:D:D Fakt best. Ale nějaký ty noční můry jsou hnus, třeba když tě chce někdo píchnout nožem, nebo takový katastrofy typu tornád atd... :D ale někdy i ty nesmyslný blbosti jsou zajímavý :D Třeba škola ve vlastním baráku. Rofl no :D Jednou se mi ale fakt zdálo že hraju GTA IV (ještě než vůbec byli první screeny) ale byyl jsem přímo v té hře. Taky nice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 me se jednou zdalo ze padam na zem (dival sem se predtim na metrix) a kdyz sem uz mel spadnout na na zem sem se probudil a spadl sem z postele :-) ale to lucidni sneni bo co riakte semi jeste nestalo nikdy si neuvedomim ze je to sen ale kamos rikal ze kdyz sem u neho spal ze kricim ze spani bud sprosty slova bo neco tipi-rosekam ti prdel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ja driv mival sny typu ze letim na obrovskym letajicim koberci a kdyz sem se na nem snazil hnout zacal sem se kutalet smerem ke kraji a kdyz sem spadl tak sem dopad na jeste vetsi koberec nebo sem mel sen ze sem spad do takovyho bazenu s cernym slizem a najednou sem spad do bazenu s cervenym a ty barvy se na me zacali ruzne michat. Jinak to ze si uvedomim ze je to sen se mi taky stava a to si furt staci rikat ted sebou cuknu a furt dokola a pak se vdycky probudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 No to já už jsem takový šílenec na hry že se mi zdá jak mě někdo chce zabít a teď najednou dám Esc a Restart Game..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.