Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak jsem se na to tak tesil, vcera jsem prisel z hospody a na dve hodiny to zapnul a moje pocity byly dost smisene......straaaasne natahovany uvod.....vpodstate prvnich pet kapitol utece strasne rychle a maji porad takovy tutorialovy charakter, Londyn je sice fajn, ale tak dlouho sem v nem byt nemusel navic nechapu tu logiku pronasledovaci mise v londynu, level design je tam fajn, ale koho sakra nenapadne se rict.....co je to do p__i za blbost......hrani za maleho draka super..jakej to byl malej spratek :D a hrozne se mi libi postava charlieho.....jinak dnes jsem zacal hrat znova a od francie to nabira neuveritelne obratky a ted se od toho zase nemuzu odtrhnout...stary dobry uncharted.....jinak co se mi libi z novych veci.......jde ofhodit nepratelsky granat (navic nepratele nehazi tak presne jak v U2) a taky mi prijde, ze se da hra hrat vic kontaknejc, ze je tam lepsi moznost kombinace pesti a strelby a kdyz na me jde capak s pistoli neschovavam se za stenu ale jdu po nem....no ted jdu zas hrat...to se neda vydrzet :)

Odesláno

Problem trojky co se grafiky tyce je ten, ze to neni takove WOW jako pri U2, protoze tam to byl od jednicky neuveritelny skok a uz U2 vyzdimal PS3 temer naplno, takze U3 uz to nemel ani moc kam posunout.....ale somozrejme je tam porad dost WOW momentu, rozhodne vic jak v dvojce a to jsem v pulce :) Ale jsou tam zase chvile, kdy mi to prijde spis jak "osklivejsi" jednicka.......kazdopadne doufam, ze dalsi dil az na PS4 ;) Sice to bude dlouhe cekani, ale alespon to bude stat za to....

Odesláno
já ji mam objednanou na Gameleadru a pořád to dokládaj:D, tet tam je napsáno 4.11, tak doufam že už jim to na ty sklady dorazí a zejtra odešlou. Ale co jsem koukal tak ostatní obchody na tom nejsou o moc líp.

No právě taky to mám na gameleaderu a všude na něj slyším jen nadávky ale uklidnujě mě že i ostatní obchody taky nemaj :) ale škoda chtěl sem to přes víkend zahrát :.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu