Max96 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 hele ten štít mi též docela vadí...ale podle mně ho někde zase dostane......všimni si, že nemáš zapráskáné R2 při míření... RE: Tak ted vim, ze tam zrejme neni zde je soubor vsech elektricky schopnosti.... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 Musim se přiznat že jedničku sem nehrál (až teď jsem si jí stáhnul z Welcome Back), ale demo dvojky pro mě byla straaaašlivá nuda, nebavilo mě to tak že sem to ani nedohrál... Citovat
Royce Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2011 Přesně tak demo mě taky nebavilo, tak sem to nedohrál, a ten col mi příjde mladší, než v jedničce , a tak kravina co nosí na zádech. Citovat
Mandaz Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2011 Včera mi přišla 2 domů, a zatím celkem spokojenost. Hrál jsem ji cca 2 hodinky a dostal to, co čekal. Trošku vylepšenou jedničku. Jo a pokud máte na disku savy z jedničky, můžete si na začátku vybrat pokračování story z 1 a budete mít lepší karmu + pár bodíků zkušeností navíc. Citovat
Max96 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2011 Hele viděl sem konec ...a nevypadá to dobře :D Citovat
Butterflyy14 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 tak dohrano ... a pecka jak neco... ted si dat tak tejden pauzu (at zapomenu pribeh xD ) a pak to rozjet znova na Evil... Citovat
CHheVvy Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 hele, Hero edice byla posunuta na jiné datum ? jinak Hollowiik jak dlouho ti to trvalo dohrát? Citovat
Butterflyy14 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 vubec nwm... tak story asi 7-8 hodin ??? mozna vic tohle je jen odhad (hral sem zatim jen Good Karmu) Citovat
LegionCZE Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 Jen doplním - Hollowiika znám, a vím, že hrál jen a pouze story levels. Já hraju i vedlejší, a asi po 10 hodinách nemám pořád hotovo :) Ale Beast je ode mě 137 mil, takže to mám za chvilku hotové... Citovat
CHheVvy Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 díky hoši ,doufám že Beast není hlavní bosák:D Citovat
Max96 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 záleží na jaké straně síly jsi :D A zeptám se, kdo je zklamaný z dobrého konce hry ? Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Chtěl bych se vás zeptat, mam teď rozjetou jedničku (předtim sem jí nikdy nehrál) a teď sem si dokoupil dvojku. A chtěl bych si u obou her vyzkoušet dobrou i zlou stranu, myslíte že je lepší hrát klaďase v jedničce a pak hned ve dvojce nebo dohrát jedničku za obě strany a pak dvojku za obě strany? Citovat
phoenix933 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 no co se tyce dvojky, tak uplne nevim jak je to tam s good nebo evil, jsem teprve v 33% hry... ale v jednicce to nebyl zas takovej rozdil (myslim dejove), mas akorat nektery schopnosti jiny a bud te vsichni milujou nebo nenavidi :) rozdil je pak na konci, PRED poslednim bossem... ale dejove si myslim, ze to tvuj pocit ze dvojky neovlivni... EDIT: ale pokud muzu doporucit, radsi bych si zahral good i evil v jednicce... a pak az dvojku... protoze po par hodinach dvojky (co mam za sebou) by se mi nechtelo vracet k jednicce :) EDIT2:D: a jeste musim rict, ze je dvojka peckova... zatim... bomba.... 8) Citovat
Butterflyy14 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 Deepe: nO tak je to vlastne jedno... jen kdyz ses Good tak pomahas mestu a kdyz ses evil tak vsechno nicis proste delas paseku.... takze nedriv asi hraj good a pak evil jak v 1ce tak v 2ce ;) Citovat
Mandaz Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Tak dvojku jsem včera večer dohrál na good a musím říct, že je to jedna z best her na ps3. Hraní mi trvalo i s vedlejšími úkoly (obsazování města a sbírání šutrů) cca 30 hodin. Jo a z konce za good zklamaný nejsem, podobný jsem čekal :) Citovat
spoock Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 V jedničce mi nepříjdou ty konce zas až tak jiné, sice ano, je tu rozdíl v zakončení, ale spíše je to dáno tím, že to má všechno to komixové vyprávění. Infamous jednička začíná být zajímavá až tak od poloviny a vůbec nejvíc jsem si ji užil až v poslení části Empire City. Infamous 2 jsem na začátku, ale hra mě baví ještě víc než jednička, plynulejší grafika (nesnižuje se framerate ve vypjatých situacích) a animace, zajímaví nepřátelé, lepší cutscény, navíc je i lepší infrastruktura pro ježdění po drátech a vylepšená levitace. Citovat
Max96 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Zeptám se, jakou levitací se to tam myslí? Amohl by někdo popsta všechny nové kousky co se Cole naučí? Citovat
phoenix933 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Zeptám se, jakou levitací se to tam myslí? Počítám, že myslí schopnost Static thrusters... to je když jsi ve vzduchu a zmáčkneš R1, tak letíš dál... a na vylepšený úrovni je to ještě lepší, zrovna jsem to dostal a je to bomba :) Amohl by někdo popsta všechny nové kousky co se Cole naučí? Těch "kousků" je tam fakt hodně, můžeš kouknut na tuhle stránku, jsou tam hezky rozepsaný 8) http://www.ps3trophies.org/forum/infamous-2/110720-infamous-2-trophy-guide-roadmap.html?referrerid=31140 Citovat
Mandaz Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Mě osobně se nejvíc líbily na konci hry takové elektrické liány (nevím jak bych to líp popsal) prostě něco na způsob pavučin spidermana. A samozřejmě přísavkové granáty :) Citovat
spoock Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 wow, elektrické liány? nice! Citovat
phoenix933 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 to by mohlo bejt hustý ale zatím nejvíc žeru Ionic vortex a Bolt stream8) Citovat
spoock Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 Dvojka dohrána, několikanásobně převyšuje jedničku Citovat
LegionCZE Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 Mandaz myslí to, že se pomocí proudu elektřiny k něčemu přitáhnete (je jedno, jestli to je zem, strom, zeď). Je to jako v Just Cause 2. Mě trochu zamrzelo, že opak téhle schopnosti, přitahování nepřátel, je jen pro předobjednávky v Hero edici a pak na nějakém zahraničním obchodě. Citovat
Mandaz Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 přesně jak LegionCZE píše. Bohužel jsem nevěděl jak líp to popsat. Každopádně dvojka je pro mne ZATÍM nejlepší hra roku. Citovat
Max96 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2011 wow.....ale slysel sem, ze tu ,,lianu" dostanete az dost pozde? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.