Larry Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Zajímalo by mě, kolik má ta která hra délku na počet hodin + bonusové mise atp. Píšete, že třeba Driver je super, ale pouze na dvě! hodiny. Nehrál jsem ho, ale už ted si myslím, že je to velká komerční sr...ka. Hraju Vice City a mám naváleno asi 40 hodin a pořád mě to moc baví. Tak mě zajímá, kolik jste strávili hodin/minut u her vy ostatní. Samozřejmě beru v potaz zábavu/obtížnost atp. Bavil mě také moc Syphon Filter, což byla asi osmihodinovka a Miami Vice - tak tři hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 tak nejdelší hry na PSP sou zatím RPG...třeba Dungeon Siege...ale hodně mě třeba chytlo GTA LCS:cool1:..u toho sem měl nahraný přes 100 hodin:bash:...nebo pak nějakou klasiku z PS1...nejlíp Final Fantasy:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Presne.. ale stejne to je vetsinou na vkusu jednotlivce... ja treba ted strasne ujizdim na Vice City Stories (i kdyz obcas chci to PSP rozsekat pro to pitomy zamerovani - na compu se mi to hraje lepe) ale taky sem strasne dlouho skejsl na Tony Hawk Project 8, ale je pravda, ze vetsinou RPG toho nabidnou nejvic. A pokud ze vsech RPG toho nabidnou asi nejvic japonsky RPGcka viz uz zminenou sagu Final Fantasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 ja vyhral za 1.den kingkonga a taky me to docela chytlo nejvic me bavilo stridani tech roli(kinkkong,typek s puskou). :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Jde o to jakou hru hraješ a jestli tě hlavně baví. Hry u kterejch musíš něco odemykat ti určitě vydrží na dýl. Taky je dobrý pokud má nějaká hra online multiplayer. Zahraj si třeba MGS:Portable Ops, máš tam několik obtížností, bonusový postavy a hlavně dobrej multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 to je tezky, ja treba kingonga vubec moc nehral stacilo mi 5minut a hruza, ovladani mi neseslo, ja rad chodicky jako dexter, death jr, medievil, nfs, a tak dale... jinak zatim dohrato nic, jen THE SIMS 2 super, skoro dohrany.. .ale sek sem se :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 u takovyho Naruto nebo dragon ball sem byl neco kolem 5-10h, ale uz dlouho sem nehral hru s takovouhle verbou ;) + ted smazim GTA VCS a Bleach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 mě ohledně délky hraní dost zklamalo CoD... sem to dohrál za 2 odpoledne, očekával sem víc... ale až na to ovládání ( mi trvalo strašně dlouho než sem si zvyknul ) je to hra parádní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Květen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Vždycky vzpomínám na atmosféru her z psx, kde rozlehlost her typu Tomb Raider byla naprosto úchvatná. Teď jsem to zažil snad jen u Primalu na PS2. A abych nezapoměl, další směšnost na psp - Medal of Honor. Pro jednoho hráče na jedno odpoledne(stěží). Ale multiplayer je ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Test Drive Unlimited je bozi i dlouhe zaroven ;) A co Burnout Legends? Vypisuje mi to nahranych 23 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 no nejdelší hra bude určitě Gran turismo 4...jestli na PSP někdy vyjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Já hrál zatím nejdýl GTA:VCS a Burnout:legends... moc rád bych si zahrál FF ,ale našel sem jen 8 kolikátka je nejvíc na PSX (sry za OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 myslim ze posledni je FF IX ale prej nej lepsi je VII nebo VIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Nejdelší? záleží na tom co tě baví... pro mě teda GTA, TDU, Burnout, Taiko no Tajusin... Ale většinu her nedohrávam... spíš se k nim vracim, dělam tam blbosti a bonusy.... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 VII je nej...jj poslední je IX ....ale na psx jich je víc....FF7,8,9 Chocobo race, FF: Tactics Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 pro PS1 je nejvyssi FF9 .. pro me nejzabavnejsi - takova dost fajnova pohadka(tady na foru je moznost si stahnout FF9 uz predelanou pro PSP, tak byt tebou bych neotalel :)), teda jeste sem to cely nedohral, ale mam to v planu.. a nahrano mam uz taky par hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 pro PS1 je nejvyssi FF9 .. pro me nejzabavnejsi - takova dost fajnova pohadka(tady na foru je moznost si stahnout FF9 uz predelanou pro PSP, tak byt tebou bych neotalel :)), teda jeste sem to cely nedohral, ale mam to v planu.. a nahrano mam uz taky par hodin :)Njn jenže to je na rapidu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 jo je to na rapidu...ale když počkáš tak sem začal uploadovat na czshare...díly 7,8,9.. OT: psal sem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 no ja hravam hry rozne dlho .. teraz napriklad hravam uz pekne dlho puzzle quest ... a je to fakt naozaj od hry .. dost dlho som hraval aj Tocu , GTA , Untold Legends a vela vela dalsich ... a jedine s cim nesuhlasim je to, ze dexter je komercna sra.... ja som dextera hraval dobre dlho a bavil ma velmi dlho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 tak koukam ze sem tady asi jedinej koho bavijou hry jako Luxor, Puyo Pop Fever, 7 Wonders, Diner Dash, Koloomn a hlavne Loco Roco takovy hry co tady pisete me zase naopak vubec nebavijou jak na to nemuzu pouzit mys a klavesnici tak mi takovy hry jako Prince of Persia nebo GTA prijdou naprosto nehratelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 heksa: Prince se na PSP hraje skvělě ale s tim GTA souhlasim a i s ostatníma střílečkama... A ještě auta se na PSP dobře hrajou... A když je hra dlouhá tak to miluju, ale nesmí bejt nudná protože já vždycky když dohraju hru, tak si ji vymažu a jde tam jiná... (a když je nudná tak ji ani nedohraju) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 ja jsem nejdele hral wipe out pure a to proto, ze jsem sbiral zlaty medajle a chtel jsem mit vsechny a taky ze jo a u ace combat X ...tam jsem zase chtel mit plnej hangar vsech letadel a jeste na tom porad pracuju :) ... jinak je spousty her u kterych jsem se bavil opravdu dlouho(dongeon sige, gta:lcs i vcs,killzone, daxter, Monster hunter freedom, lego star wars ...atd) jsou ale i hry, ktere maji kratky pribeh a presto jsem se jich nahral vic nez dost a to predevsim kvuli skvelemu multiplayeru, typicky priklad je Medal of honor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 ja vyhral za 1.den kingkonga a taky me to docela chytlo nejvic me bavilo stridani tech roli(kinkkong,typek s puskou). :thumbup: ja ji zajel na jeden zatah ... na 3 hodky jsem si sedl k psp a zajel ji. Jinak moje nejdelsi hry na psp byly -co se tyce hratelnosti lumines -co se tyce rozlohy hry a jeji delky : puzzle quest a TDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Tak pro mě osobně je hra na VĚČNOST určitě tekken hraju ho už od dob ps one(všechny díly co kdy vyšly mám po hromadě a da se říct,že s chutí se vracím ke každýmu) Na pspčku je to moje jedina originálka kterou hraju dokonce víc než ISA....takže asi tak.Peace all and COWABUNGA :D 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2007 mě asi nepřestane bavit nhl a pak F1, ta jenom v případě že mi nejde nějaká trat tak ji vypnu :) ... jinak mě nejvíc na psp bavěj plošinovky a adventury :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.