AlexXx Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 <--- 34, metalista se sklonama k emařství, občas s kámošema někde za rapujeme a docela to vynáší prachy. Už jsme vydělali 300Kč a koupil jsem si takovou hodně velkou mikinu s Metalicou. Za zbylé peníze nějaký to tužidlo na moje vlasy až ke kolenou abych se moh gelovat a nezastudil emo styl a samozřejmě nějakej ten řetěz s nápisem Black Gangsaz. chcete mě? :dozey: Jo chcu tě. Du se řezat xD Citovat
PodFuck3r Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 <--- 34, metalista se sklonama k emařství, občas s kámošema někde za rapujeme a docela to vynáší prachy. Už jsme vydělali 300Kč a koupil jsem si takovou hodně velkou mikinu s Metalicou. Za zbylé peníze nějaký to tužidlo na moje vlasy až ke kolenou abych se moh gelovat a nezastudil emo styl a samozřejmě nějakej ten řetěz s nápisem Black Gangsaz. chcete mě? :dozey: to si zabil :D:D:D Citovat
nepster Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 heeyy upřesněte někdo "normální" prosim :D socela by mě to zajmalo... :D:D:D Citovat
PodFuck3r Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 heeyy upřesněte někdo "normální" prosim :D socela by mě to zajmalo... :D:D:D bez stylu ? oblíká se od kenvelo,veitnamců?.... Citovat
kuba741 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 bez stylu ? oblíká se od kenvelo,veitnamců?.... omg tyhlety typky miluju oblikanej od vietnamcu no LOL to ze nenosime gate velky jak cely sidliste neznamena ze sme blby omg ty si velkej Gangsta bitch co? btw normalni clovek je ze chodi v normalnim obleceni a posloucha vsechnu muziku a je uplne normalni sportuje ji pije atp vis :google: Citovat
FaNa Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 heeyy upřesněte někdo "normální" prosim :D socela by mě to zajmalo... :D:D:D muj nazor mas o par postu nahore (post cislo 24 :arrowu1:) podfucker: kdyz ma nekdo "normalni" styl proc by se mel oblikat zrovna u vietnamcu? .... mno kuba741 to vicemen rekl za me :):arrowu1: Citovat
Nil3E Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Nebudu se tajit přizní pro EMO styl a EMO,Metal hudbu ;) PS: Nepovažoval bych to za OT,proto je to v "Ostatní diskuze" proto ti co tu diskutujou že je to off topic by se měli jit prásknout do hlavy a pořád to neřešit :) Citovat
MicHi1468622636 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Nick vidíte, věk taky .. Tady na foru si každej myslí že jsem hoper, ale neznají mě, nemůžou soudit .. Já sem asi tak sk8 ... Někdy k tomu teda dám i modrý nebo fialový kalhoty xD Citovat
palos Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 palos, 15, normal:D (metal, rock, electro) Citovat
nepster Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Nick vidíte, věk taky .. Tady na foru si každej myslí že jsem hoper, ale neznají mě, nemůžou soudit .. Já sem asi tak sk8 ... Někdy k tomu teda dám i modrý nebo fialový kalhoty xD ale modrý a fialový...kalhoty neznamená že to neni sk8 :D Citovat
netix Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Věk máte v mým profilu,nick taky, poslouchám hip-hop a kvůli tomu mi řikaj že sem hoper...nevim jak již už mám vystvětlit že nosím skate věci a ne hoperský.... Citovat
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 hellfire 19,20, (Metal,rock,grind,core,Grind core,hardcore,punk,Skinheads):evil: Antihoper:evil: Citovat
PodFuck3r Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 Věk máte v mým profilu,nick taky, poslouchám hip-hop a kvůli tomu mi řikaj že sem hoper...nevim jak již už mám vystvětlit že nosím skate věci a ne hoperský.... hodně lidí se plete skejťáky s hoperama,na to si hold musíš zvyknout. Citovat
x-t-rAy Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2010 x-tray* [styl > vietnamci] :love: Jestli chcete i můj oblíbený obchod,tak jedině tadyˇ EDIT: Už jsem zvědavá co napíše můj maskáčovaný oblíbenec En3my :lol: Citovat
Hollywood1468623270 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Hollywood -17 Nigga Hoper ,ale spíš vlastní hoperskej styl 8):cheesygrin: Citovat
patricenko Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 patricenko-17-normal btw:co přesně znamená nigga hoper?:D Citovat
Heck Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Heck/16/hoper - ale ne rovnej kšilt, rozkrok u kolen ;) Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 termix/11/HOPEER ako TAFROB <3 Citovat
infernus Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Infernus/17/šampon když jde balit holky:DJinak tak nak normal Citovat
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Hollywood -17 Nigga Hoper ,ale spíš vlastní hoperskej styl 8):cheesygrin: nigga hoper? :D hej postni fotku tohle si nedokážu nějak vybavit :D (ale v klidu jo...) Citovat
Wind Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 nigga hoper? :D hej postni fotku tohle si nedokážu nějak vybavit :D (ale v klidu jo...) OMG ty mas na kazdy strance 2 komentre nikoho nezajimaji ty tvoje reci nechapu jak se muze zrodit takovej retardspamer,fakt bych te chtel videt. jinak jsem normal styl mám rád spíše takoví elegantnější věci...než ty cool hopeři tady s fora co maj ksiltovku od congu s velkym znakem $ a rikaji si ze jsou cool kdyz tohle noseji a poslouchaji 50 centa xP Edit:kdyz jste u tech znacek tak preferuju klasiku:D :adidas,nike a lacoste,jordan(ty hlavně kvuli kvalite materialu ten nema konkurenci) ale nejlepsi sou vtipny tricka ty nosim nejradeji :Dnapr. tricku Duff to mám zrovna na sobě ...:D nebo adihaš atp.=) Citovat
AlexXx Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 OMG ty mas na kazdy strance 2 komentre nikoho nezajimaji ty tvoje reci nechapu jak se muze zrodit takovej retardspamer,fakt bych te chtel videt.jinak jsem normal styl mám rád spíše takoví elegantnější věci...než ty cool hopeři tady s fora co mas ksiltovku od congu s velkym znakem $ a rikaji size jsou cool kdyz tohle noseji a poslouchaji 50 centa xP Ale Lacoste nosi šamponci. :wohow: Taky mám rád lacoste :) Citovat
nepster Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 OMG ty mas na kazdy strance 2 komentre nikoho nezajimaji ty tvoje reci nechapu jak se muze zrodit takovej retardspamer,fakt bych te chtel videt.jinak jsem normal styl mám rád spíše takoví elegantnější věci...než ty cool hopeři tady s fora co mas ksiltovku od congu s velkym znakem $ a rikaji size jsou cool kdyz tohle noseji a poslouchaji 50 centa xP ježiš tak ať má na každý stránce třeba 5 příspěvků,,neni to jedno... :D:D a jinak ne každej hoper nosí rozkrok u kolen a trika o 3 velikosti větší a je rádoby gangzta :dozey: Citovat
Kapr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Ale Lacoste nosi šamponci. :wohow: Taky mám rád lacoste :) jo?byl si nekdy ve znackovym obchode lacoste?muj otec se oblika u lacoste a rek bych ze jako sampon nevypada....to mozna proto ze teplousi nosi jen boty od lacoste s co nejvetsim znakem aby bylo videt ze sou maseri nebo co... ja svuj STYL jako gangsta rikat nebudu...je to forum o hrach a konzolich..a i kdyz je tohle ostatni...tak uz je to celkem smutny...pac se mi zda ze vic lidi to bere jako kniznidrzku nez forum o gamingu....... btw:staci se kouknout kolik lidi sem napsalo a kouknout na jejich vek........ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.