Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
<--- 34, metalista se sklonama k emařství, občas s kámošema někde za rapujeme a docela to vynáší prachy. Už jsme vydělali 300Kč a koupil jsem si takovou hodně velkou mikinu s Metalicou. Za zbylé peníze nějaký to tužidlo na moje vlasy až ke kolenou abych se moh gelovat a nezastudil emo styl a samozřejmě nějakej ten řetěz s nápisem Black Gangsaz. chcete mě? :dozey:

Jo chcu tě. Du se řezat xD

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
<--- 34, metalista se sklonama k emařství, občas s kámošema někde za rapujeme a docela to vynáší prachy. Už jsme vydělali 300Kč a koupil jsem si takovou hodně velkou mikinu s Metalicou. Za zbylé peníze nějaký to tužidlo na moje vlasy až ke kolenou abych se moh gelovat a nezastudil emo styl a samozřejmě nějakej ten řetěz s nápisem Black Gangsaz. chcete mě? :dozey:

to si zabil :D:D:D

Odesláno
nigga hoper? :D hej postni fotku tohle si nedokážu nějak vybavit :D (ale v klidu jo...)

OMG ty mas na kazdy strance 2 komentre nikoho nezajimaji ty tvoje reci nechapu jak se muze zrodit takovej retardspamer,fakt bych te chtel videt.

jinak jsem normal styl mám rád spíše takoví elegantnější věci...než ty cool hopeři tady s fora co maj ksiltovku od congu s velkym znakem $ a rikaji si ze jsou cool kdyz tohle noseji a poslouchaji 50 centa xP

Edit:kdyz jste u tech znacek tak preferuju klasiku:D :adidas,nike a lacoste,jordan(ty hlavně kvuli kvalite materialu ten nema konkurenci)

ale nejlepsi sou vtipny tricka ty nosim nejradeji :Dnapr. tricku Duff to mám zrovna na sobě ...:D

nebo adihaš atp.=)

Odesláno
OMG ty mas na kazdy strance 2 komentre nikoho nezajimaji ty tvoje reci nechapu jak se muze zrodit takovej retardspamer,fakt bych te chtel videt.

jinak jsem normal styl mám rád spíše takoví elegantnější věci...než ty cool hopeři tady s fora co mas ksiltovku od congu s velkym znakem $ a rikaji size jsou cool kdyz tohle noseji a poslouchaji 50 centa xP

Ale Lacoste nosi šamponci. :wohow: Taky mám rád lacoste :)

Odesláno

jinak jsem normal styl mám rád spíše takoví elegantnější věci...než ty cool hopeři tady s fora co mas ksiltovku od congu s velkym znakem $ a rikaji size jsou cool kdyz tohle noseji a poslouchaji 50 centa xP

ježiš tak ať má na každý stránce třeba 5 příspěvků,,neni to jedno... :D:D

a jinak ne každej hoper nosí rozkrok u kolen a trika o 3 velikosti větší a je rádoby gangzta :dozey:

Odesláno
Ale Lacoste nosi šamponci. :wohow: Taky mám rád lacoste :)

jo?byl si nekdy ve znackovym obchode lacoste?muj otec se oblika u lacoste a rek bych ze jako sampon nevypada....to mozna proto ze teplousi nosi jen boty od lacoste s co nejvetsim znakem aby bylo videt ze sou maseri nebo co...

ja svuj STYL jako gangsta rikat nebudu...je to forum o hrach a konzolich..a i kdyz je tohle ostatni...tak uz je to celkem smutny...pac se mi zda ze vic lidi to bere jako kniznidrzku nez forum o gamingu.......

btw:staci se kouknout kolik lidi sem napsalo a kouknout na jejich vek........

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu