Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

"CF"hoppers,shampons,emos and etc.

Panther

Recommended Posts

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nick vidíte, věk taky .. Tady na foru si každej myslí že jsem hoper, ale neznají mě, nemůžou soudit .. Já sem asi tak sk8 ... Někdy k tomu teda dám i modrý nebo fialový kalhoty xD

hah, tohle mě pobavilo :D:D prej nejsem hoper... Když jsem se ptal kámoše co od tebe kupoval iP tak prej prvni co rekl bylo: "hoper jeden zasranej" :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na něco sem někomu odpovídal ;) ty si to nebyl,tak čau

odpovídal si na něco uplně nesmyslně ... zkus si to přečíst znovu

To se pleteš ! Ne 92% lidí ale 92% týnejdžrů, ikdyž ani tomu nevěřím...

:roll: mojemu tátovy je 38 a taky poslouchá hip hop :dozey:

pokud dobře počítám je to jeden člověk ... a to je asi 0.000000125% :roll:

Odkaz ke komentáři

javak810i, 16, normal (poslouchám to, co se mi líbí) a hadry (NY, Adidas, Nike, Umbro, H-F, ReBook...)

BTW co je to za styl? - vypadá to jako buzna, krátké lesklé bundičky s chlupatým límečkem, nagelovaný omelírovaný vlasy, extravagantní taštičky přes rameno, co nejbarevnější kalhoty, dementní vzorkovaný boty? Co to je? :D Do těch bych nejradši kopnul....

Odkaz ke komentáři

koukám dost lidí tady maj 18 a chodí ve značkových(drahých věcech) to makáte na brigádě abyste se oblékli? :D já chodím v hadrách z tesca občas nějaký to od vietnamců(hlavně boty) , problém s tím nemám babu krásnou mám kámoše mám drsnej být nemusím :D radši to nacpu do něčeho co můžu potom prodat :D než jenom "vynosit" :D

Odkaz ke komentáři

když víš kde kupovat tak vypada dobře i vydrží stejně za poloviční cenu

když víš kde a jak nakupovat, můžeš si koupit levně i originální značkové věci a v 18ti většinu lidí stejně ještě oblékají rodiče (hlavně DOKUD STUDUJÍ), takže pokud rodiče platí a ceny jim nevadí, tak proč ne? :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

když víš kde a jak nakupovat, můžeš si koupit levně i originální značkové věci a v 18ti většinu lidí stejně ještě oblékají rodiče (hlavně DOKUD STUDUJÍ), takže pokud rodiče platí a ceny jim nevadí, tak proč ne? :cheesygrin:

Přesně:D mě to kupuje máma, která si na hadry opravdu potrpí. A určitě by nikdy nekoupila nic neznačkové, tím jsem si jistej. A ono když jedeš 1 za rok do ciziny, kde koupíš značkové hadry o polovinu levněji, než v čr tak se můžeš oblíkat značkově a levně...

Odkaz ke komentáři

17 ... Tekno,Hardcore,Acid,HardTek,DnB - takze podle vas smazka ;) :D :)

Edit : A kdyz uz se tady tak bavite o tom co nosite... tak to ja vam reknu ze me je to celkem fuk.. mam nejradsi cerny hadry vetsinou si obednam neco z netu... mikiny tricka SKETa apod... jinak kalhoty kidne z nakyho normal obchodu za normal cenu... kdyz se mi neco libi...

Odkaz ke komentáři

16, šampóno-sk8-hop styl... nemám vyhraněný styl prostě nosím to co se mi líbí, v čem se cítím dobře.. mám fakt parádní košile a armani kalhoty ale zároveň circa sk8 boty, asi 6 capek s rovným kšiltem a mikiny s kapucí sk8 značek a spoustu jiných, vždy to tak střídám podle nálady. Poslouchám Trance <3

Odkaz ke komentáři

Cr4sH009|Stiffi, 15.5 :D Styl ? vlastní = trika nosim ty co se mi líběj,nejlíp nějaký funny,kalhoty široký,s rozkrokem u kolem ost často :D boty sk8, muzika nejčatěji good charlote,simple plan, a pak od Toshiro mazudy = hudba z naruta...,zabývam se gamingem,mobilingem,freestyle fotbalem atd...toť já :D

Odkaz ke komentáři

koukám dost lidí tady maj 18 a chodí ve značkových(drahých věcech) to makáte na brigádě abyste se oblékli? :D já chodím v hadrách z tesca občas nějaký to od vietnamců(hlavně boty) , problém s tím nemám babu krásnou mám kámoše mám drsnej být nemusím :D radši to nacpu do něčeho co můžu potom prodat :D než jenom "vynosit" :D

jo, já na to vydělávám z brigády, jen občas platí máma nebo otec ....

Taky záleží jak který značky, takové Umbro či Everlast jsou cenově dost přijatelné, jinak mi taky nedělá problém vyhodit 1,5k za mikinu, ale víc už bych za to fakt nedal

Odkaz ke komentáři

tak to mas dobry, ja si uz od 14 na hadry ''vydelavam'' :D, obcas mi mama da penize treba na vanoce, ale jinak moc ne

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu