sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 muj tata posloucha KF,LA4, Toxxxe ( proc ses na me tak zla, se mu libi nejvic, maji jako vyzvaneci melodii) :D beze me by ale nezacal. rekneme ze jsem mu to pouste la a ono se mu zacalo libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 :roll: mojemu tátovy je 38 a taky poslouchá hip hop :dozey: a koho to zajímá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 a koho to zajímá? na něco sem někomu odpovídal ;) ty si to nebyl,tak čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Nick vidíte, věk taky .. Tady na foru si každej myslí že jsem hoper, ale neznají mě, nemůžou soudit .. Já sem asi tak sk8 ... Někdy k tomu teda dám i modrý nebo fialový kalhoty xD hah, tohle mě pobavilo :D:D prej nejsem hoper... Když jsem se ptal kámoše co od tebe kupoval iP tak prej prvni co rekl bylo: "hoper jeden zasranej" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 na něco sem někomu odpovídal ;) ty si to nebyl,tak čau odpovídal si na něco uplně nesmyslně ... zkus si to přečíst znovu To se pleteš ! Ne 92% lidí ale 92% týnejdžrů, ikdyž ani tomu nevěřím... :roll: mojemu tátovy je 38 a taky poslouchá hip hop :dozey: pokud dobře počítám je to jeden člověk ... a to je asi 0.000000125% :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Mojemu 39 a poslouchá techno, takže co kus, to originál a oblíká se sportovně nike atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Mojemu 39 a poslouchá techno, takže co kus, to originál a oblíká se sportovně nike atd... jo ale byla řeč to tom že těch 92% je to z teenagerů a ne z lidí a on tam vytáhne že jeho tata poslouchá hiphop ... no není to demence? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 javak810i, 16, normal (poslouchám to, co se mi líbí) a hadry (NY, Adidas, Nike, Umbro, H-F, ReBook...) BTW co je to za styl? - vypadá to jako buzna, krátké lesklé bundičky s chlupatým límečkem, nagelovaný omelírovaný vlasy, extravagantní taštičky přes rameno, co nejbarevnější kalhoty, dementní vzorkovaný boty? Co to je? :D Do těch bych nejradši kopnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 javak: to budou metrosexualove ne?:D jinak Tommzs/17/sk8-normal, ale hlavně značkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Že je někdo šampón, ješťe neznamená, že nosí to co napsal javak...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Em3R,16,Hip-hop (nosím ECKO,MASS DNM,5ive Jungle...) - poslouchám vše co se dá ale snad hlavně NEkomerční rap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 100 % sk8 (mé neoblíbenější fallen,dc,horsefeathers,quicksilver,independent) 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 koukám dost lidí tady maj 18 a chodí ve značkových(drahých věcech) to makáte na brigádě abyste se oblékli? :D já chodím v hadrách z tesca občas nějaký to od vietnamců(hlavně boty) , problém s tím nemám babu krásnou mám kámoše mám drsnej být nemusím :D radši to nacpu do něčeho co můžu potom prodat :D než jenom "vynosit" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 to ja se radsi obleknu. uz moc neporostu takze si kupuju znackove drahe obleceni, sice mi tricko stiji 1k ale zase to nejak vypada a vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 to ja se radsi obleknu. uz moc neporostu takze si kupuju znackove drahe obleceni, sice mi tricko stiji 1k ale zase to nejak vypada a vydrzi. když víš kde kupovat tak vypada dobře i vydrží stejně za poloviční cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 to já si koupím značkové věci a vydrží mi déle falleny mam jen dvakrát umíte a vypadají jak nové :D Stáli 1900 stačí reklamovat a vymění za nové :D ale udělám to asi než mi skončí záruka abych měl jak nové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 když víš kde kupovat tak vypada dobře i vydrží stejně za poloviční cenu když víš kde a jak nakupovat, můžeš si koupit levně i originální značkové věci a v 18ti většinu lidí stejně ještě oblékají rodiče (hlavně DOKUD STUDUJÍ), takže pokud rodiče platí a ceny jim nevadí, tak proč ne? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 když víš kde a jak nakupovat, můžeš si koupit levně i originální značkové věci a v 18ti většinu lidí stejně ještě oblékají rodiče (hlavně DOKUD STUDUJÍ), takže pokud rodiče platí a ceny jim nevadí, tak proč ne? :cheesygrin: Přesně:D mě to kupuje máma, která si na hadry opravdu potrpí. A určitě by nikdy nekoupila nic neznačkové, tím jsem si jistej. A ono když jedeš 1 za rok do ciziny, kde koupíš značkové hadry o polovinu levněji, než v čr tak se můžeš oblíkat značkově a levně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 HIP HOP jasne ne :Dbest styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 17 ... Tekno,Hardcore,Acid,HardTek,DnB - takze podle vas smazka ;) :D :) Edit : A kdyz uz se tady tak bavite o tom co nosite... tak to ja vam reknu ze me je to celkem fuk.. mam nejradsi cerny hadry vetsinou si obednam neco z netu... mikiny tricka SKETa apod... jinak kalhoty kidne z nakyho normal obchodu za normal cenu... kdyz se mi neco libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 16, šampóno-sk8-hop styl... nemám vyhraněný styl prostě nosím to co se mi líbí, v čem se cítím dobře.. mám fakt parádní košile a armani kalhoty ale zároveň circa sk8 boty, asi 6 capek s rovným kšiltem a mikiny s kapucí sk8 značek a spoustu jiných, vždy to tak střídám podle nálady. Poslouchám Trance <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Cr4sH009|Stiffi, 15.5 :D Styl ? vlastní = trika nosim ty co se mi líběj,nejlíp nějaký funny,kalhoty široký,s rozkrokem u kolem ost často :D boty sk8, muzika nejčatěji good charlote,simple plan, a pak od Toshiro mazudy = hudba z naruta...,zabývam se gamingem,mobilingem,freestyle fotbalem atd...toť já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 narliza: 19 let - emo - posloucham My Chemical Romance, a řežu si žíly :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 koukám dost lidí tady maj 18 a chodí ve značkových(drahých věcech) to makáte na brigádě abyste se oblékli? :D já chodím v hadrách z tesca občas nějaký to od vietnamců(hlavně boty) , problém s tím nemám babu krásnou mám kámoše mám drsnej být nemusím :D radši to nacpu do něčeho co můžu potom prodat :D než jenom "vynosit" :D jo, já na to vydělávám z brigády, jen občas platí máma nebo otec .... Taky záleží jak který značky, takové Umbro či Everlast jsou cenově dost přijatelné, jinak mi taky nedělá problém vyhodit 1,5k za mikinu, ale víc už bych za to fakt nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 když víš kde a jak nakupovat, můžeš si koupit levně i originální značkové věci a v 18ti většinu lidí stejně ještě oblékají rodiče (hlavně DOKUD STUDUJÍ), takže pokud rodiče platí a ceny jim nevadí, tak proč ne? :cheesygrin: tak to mas dobry, ja si uz od 14 na hadry ''vydelavam'' :D, obcas mi mama da penize treba na vanoce, ale jinak moc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.