Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vysvedceni

kuba741

Recommended Posts

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Taktéž.. Nicméně známky některých jsou otřesný. Koukejte ze sebou něco dělat. :P

To je ta dnešní mládež místo, aby se připravovali do školy hrají hry na pc, xbox, psp, nds, ps atd. prostě v dnešní době se nedá ani soustředit na školu když je tolik zábavy:wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kubo, nevim, jak je to u vas, ale tady u nas berou na gympl se 4..

Sice nemas moc dobre predpoklady, ale vemou te.. takze o lopatu bych obavy nemel :D

EDIT: 2 dvojky - Chemie, Dějepis ..jinak same 1 :D

jake predpoklady????????dycky sem byl jeden z nejlepsich mel maximalne par dvojek nejhur a tedka sem mel anorexii a to bylo docela psycho na uceni se myslet nedalo takze si to uvedom..

Odkaz ke komentáři

jake predpoklady????????dycky sem byl jeden z nejlepsich mel maximalne par dvojek nejhur a tedka sem mel anorexii a to bylo docela psycho na uceni se myslet nedalo takze si to uvedom..

Preklep. Psal jsem to podfuckerovi ne tobě, jako že vemou ho..

Jinak k te anroexii, je to tvoje věc.. mas vic jest.

Odkaz ke komentáři

český jazyk - 2

angličtina - 3

němčina - 3

Dějepis - 2

Matematika - 2

Fyzika - 3

Zaklady ekologie - 1

Tělesná výchova - 2 (:D)

Programové vybavení - 2

Technické vybavení - 1

Elektrotechnika - 2

Programování - 2

Počítačové sitě - 3 (CCNA)

Mám nejlepší vysvědčení ze třídy, z 32 žáků jich prochází jen 10.

kuba741: Můžeš si za to sám, brát drogy - o tom si každý rozhoduje sám, pokud dotoho spadneš je to jen tvoje chyba. Abych řekl pravdu, tak já feťáky nesnáším. A že se ti pak, po pár jointech zamotá kebulka a "chytíš" anorexii je tvoje blbost. Toť můj názor, ber nebo neber, já si myslím své.

Odkaz ke komentáři

Preklep. Psal jsem to podfuckerovi ne tobě, jako že vemou ho..

Jinak k te anroexii, je to tvoje věc.. mas vic jest.

no ono to neni tak lehky jak si kazdej mysli vis....to je jak kdyz ses pod drogama proste.... myslis si ze ses spekoun ze stloustnes pritom si vyzle atd ale uz sem se z toho nastesti z toho dostal ale nresme to konec ot

Odkaz ke komentáři

Přesně to co krůta,akorat mam Informační Technologie (IT) - Tenhle obor je psycho...Matematika sux (Matematické Matice sux ass)..Ale Programovaní (Pascal rox)a TA za 1 :D

No a kubo...tohle v 8mé třídě ? taky jsi se moc nevyznamenal no... :D Tohle už ti berou na Střední Školu tak se koukej snažit ať se dostávaš do prumeru 1,4-1,7 :)

Odkaz ke komentáři

lol resite sracky:D..schvalne si kazdy tento topic a hlavne svuj post screennete a za 20 let se na nej podivejte jake ste byli telata:Dresit vysvedceni je uroven zakladni skoly ne-li prvniho stupne:D..abych nebyl pro kartu tak akorat poznamenam ze rozhodujici je maturitni vysvedceni a to jen pro prijeti na VS (nekdy ani to ne) formalita na zaver:D..takova pekna metafora 'je to jako kdyz 4 roky serete a pak vas ceka to finalni a nejdulezitejsi a to utrit si prdel..nekdo z toho muze mit strach ale kdo to nezvladne bude s posranou prdeli behat cely zivot' :-D

Odkaz ke komentáři

Caesar: To pořekadlo je hezký! :cheesygrin: :lol:

A abych promluvil za sebe:

Čeština: 3

ÚDJ - ,,Úvod do studia jazyka": 2

Angličtina: 2

Němčina: 2

Zemák: 3

Děják: 1

HST - ,,Humanitní studia": 1

Bižule: 2

Matika: 3

Fysika: 2

Chemie: 3

Informatika: 1

Tělák: 1

Vejtvartka: 1

Chování mam za jedna, ale mam ředitelskou důtku za pozdní příchody a jednu neomluvenou hodinu :wohow:

Jsem v kvintě na gymplu. Myslíte si, že je tohle všechno v pořádku? Anebo bych se měl učit víc? :?

Odkaz ke komentáři

pěkný vidět známky ostatních elektrotechniků :D tady jsou moje. Jsem ve druháku na průmce-elektrotechnika

Český jazyk a literatura 3

Anglický jazyk 1

Matematika 3

Dějepis 3

Občanská nauka 2

Fyzika 2

Tělesná výchova 2

Základy elektrotechniky 3

Strojnictví 3

Informační a komunikační technologie 2 (Pascal :D)

Praxe 2

Elektronika 3

Elektrotechnologie 4

Elektrotechnická měření 3

Číslicová technika 2

neni to nic moc. snažim se, ale neučim se nějak moc, takže podle toho ty známky vypadaj..ale rozhodně se nevymlouvám na různý blbosti :D jediná čtyřka je proto že náš profesor je debil kterýho nikdo neposlouchá. učitel absolutně bez respektu co si něco mumlá u tabule potichu a pak dává písemky z věcí co jsem nebrali :P tak to je pak těžký. Ale ta číslicovka a elektronika je fakt prdel :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu