PodFuck3r Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jako ze se se 4 nedostanec na vysokou skolu no s tím ani nepočítám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Taktéž.. Nicméně známky některých jsou otřesný. Koukejte ze sebou něco dělat. :P To je ta dnešní mládež místo, aby se připravovali do školy hrají hry na pc, xbox, psp, nds, ps atd. prostě v dnešní době se nedá ani soustředit na školu když je tolik zábavy:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Mno tak napisu ty nejhorsi Fyzika:3 cestina:3 Matika:3 Chemie:3 Fyzika:3 pak uz jen 1ky a naky 2ky ted sem v 9.tce nejvic me stvala 8 kde sem v pololeti dostal za 4 z matiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Velká jednička, první třída. Long time ago. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Technická dokumentace 5 :dozey: Materiály 4 ... matika 2, elektrotechnika 3, atd. Jsem v prváku (elektrotechnika) a mám vcelku skok ze základy, kde jsem měl skoro vždy vyznamenání ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 kubo, nevim, jak je to u vas, ale tady u nas berou na gympl se 4..Sice nemas moc dobre predpoklady, ale vemou te.. takze o lopatu bych obavy nemel :D EDIT: 2 dvojky - Chemie, Dějepis ..jinak same 1 :D jake predpoklady????????dycky sem byl jeden z nejlepsich mel maximalne par dvojek nejhur a tedka sem mel anorexii a to bylo docela psycho na uceni se myslet nedalo takze si to uvedom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jake predpoklady????????dycky sem byl jeden z nejlepsich mel maximalne par dvojek nejhur a tedka sem mel anorexii a to bylo docela psycho na uceni se myslet nedalo takze si to uvedom.. Preklep. Psal jsem to podfuckerovi ne tobě, jako že vemou ho.. Jinak k te anroexii, je to tvoje věc.. mas vic jest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 český jazyk - 2 angličtina - 3 němčina - 3 Dějepis - 2 Matematika - 2 Fyzika - 3 Zaklady ekologie - 1 Tělesná výchova - 2 (:D) Programové vybavení - 2 Technické vybavení - 1 Elektrotechnika - 2 Programování - 2 Počítačové sitě - 3 (CCNA) Mám nejlepší vysvědčení ze třídy, z 32 žáků jich prochází jen 10. kuba741: Můžeš si za to sám, brát drogy - o tom si každý rozhoduje sám, pokud dotoho spadneš je to jen tvoje chyba. Abych řekl pravdu, tak já feťáky nesnáším. A že se ti pak, po pár jointech zamotá kebulka a "chytíš" anorexii je tvoje blbost. Toť můj názor, ber nebo neber, já si myslím své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Preklep. Psal jsem to podfuckerovi ne tobě, jako že vemou ho..Jinak k te anroexii, je to tvoje věc.. mas vic jest. no ono to neni tak lehky jak si kazdej mysli vis....to je jak kdyz ses pod drogama proste.... myslis si ze ses spekoun ze stloustnes pritom si vyzle atd ale uz sem se z toho nastesti z toho dostal ale nresme to konec ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Přesně to co krůta,akorat mam Informační Technologie (IT) - Tenhle obor je psycho...Matematika sux (Matematické Matice sux ass)..Ale Programovaní (Pascal rox)a TA za 1 :D No a kubo...tohle v 8mé třídě ? taky jsi se moc nevyznamenal no... :D Tohle už ti berou na Střední Školu tak se koukej snažit ať se dostávaš do prumeru 1,4-1,7 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Přesně to co krůta,akorat mam Informační Technologie (IT)No a kubo...tohle v 8mé třídě ? taky jsi se moc nevyznamenal no... :D Tohle už ti berou na Střední Školu tak se koukej snažit...:P ja vim budu se snazit chci samy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Přešel jsem z víceletýho gymnázia na IT obor do Prahy na Smíchov a myslím, že jsem si dost polepšil, jelikož na gymplu to byla přímo horror show :cheesygrin: 6 dvojek, 5 jedniček.. Uteklo mi vyznamenání o jednu jedničku :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jsme v druhaku obor autotronik( diagnostika a oprava aut s maturitou... pro neznaly) napisu to nejhorsi... Fyzika 4 NJ 3 CJ 3 MV( motorova vozidla ) 3 jinak 3 dvjoky a sami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Čtvrťák na gymplu, 7 jedniček, 4 dvojky :) Teď holt ještě ta maturita. A vy všichni s těma čtyřkama, občas se vykašlete na hraní a něco se naučte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ja to mam baláádka sem v 8. zadna 3 jen 8 dvojek :D prumer 1.6 bohate staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 lol resite sracky:D..schvalne si kazdy tento topic a hlavne svuj post screennete a za 20 let se na nej podivejte jake ste byli telata:Dresit vysvedceni je uroven zakladni skoly ne-li prvniho stupne:D..abych nebyl pro kartu tak akorat poznamenam ze rozhodujici je maturitni vysvedceni a to jen pro prijeti na VS (nekdy ani to ne) formalita na zaver:D..takova pekna metafora 'je to jako kdyz 4 roky serete a pak vas ceka to finalni a nejdulezitejsi a to utrit si prdel..nekdo z toho muze mit strach ale kdo to nezvladne bude s posranou prdeli behat cely zivot' :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 to je jak z FB začněte zde zakládat i skupiny o délce penisů docela o ničem ale abych nebyl OT jedna 4 z matiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Caesar: To pořekadlo je hezký! :cheesygrin: :lol: A abych promluvil za sebe: Čeština: 3 ÚDJ - ,,Úvod do studia jazyka": 2 Angličtina: 2 Němčina: 2 Zemák: 3 Děják: 1 HST - ,,Humanitní studia": 1 Bižule: 2 Matika: 3 Fysika: 2 Chemie: 3 Informatika: 1 Tělák: 1 Vejtvartka: 1 Chování mam za jedna, ale mam ředitelskou důtku za pozdní příchody a jednu neomluvenou hodinu :wohow: Jsem v kvintě na gymplu. Myslíte si, že je tohle všechno v pořádku? Anebo bych se měl učit víc? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Já sem měl 8 dvojek su v kvintě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jako ze se se 4 nedostanes na vysokou skolu Jaj a to si vzal kde ty chytraku xD Je vseobecne znamo ze na CVUT vezmou kazdyho i kdyz ma 4, ale kdo neodejde sam do pulky prvnoho semestru, stejne se dal nedostane. Moc dobre to vim a sam se na to psychycky pripravuju xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 V prváku 1 čtyřka, 5 trojek, 6 dvojek a 2 jedničky včetně chování xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Ja jsem v 9. třídě a mam 7 dvojek jinak jednicky... za coz jsem celkem rad, protože se dostanu na jakoukoliv strední kterou budu chtít...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Hudebka a čeština za 3, a jednička POUZE z chování KVARTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 8 dvojek a 8 jedniček = vyznamenání. Bude oslava jak řemen xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 pěkný vidět známky ostatních elektrotechniků :D tady jsou moje. Jsem ve druháku na průmce-elektrotechnika Český jazyk a literatura 3 Anglický jazyk 1 Matematika 3 Dějepis 3 Občanská nauka 2 Fyzika 2 Tělesná výchova 2 Základy elektrotechniky 3 Strojnictví 3 Informační a komunikační technologie 2 (Pascal :D) Praxe 2 Elektronika 3 Elektrotechnologie 4 Elektrotechnická měření 3 Číslicová technika 2 neni to nic moc. snažim se, ale neučim se nějak moc, takže podle toho ty známky vypadaj..ale rozhodně se nevymlouvám na různý blbosti :D jediná čtyřka je proto že náš profesor je debil kterýho nikdo neposlouchá. učitel absolutně bez respektu co si něco mumlá u tabule potichu a pak dává písemky z věcí co jsem nebrali :P tak to je pak těžký. Ale ta číslicovka a elektronika je fakt prdel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.