malda_8020 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Taky bych se chtěl zeptat jak to vlastně s bio2 je?Myslel jsem že wawe4 je zatím nejnovější ochrana a flash 1.6 je ještě pořád aktuální... Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Parádních 10 minut .... big sister je prostě BIG :cheesygrin: a těšim se na daší fight s ní , a první achivient mě pobavil " Daddy is home " :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Jsem fanda prvního Bioshocku a měl jsem obavy z hraní za big daddyho, ale hra mě opravdu příjemně překvapuje. Je to trošku něco jinýho a řekl bych i taktičtějšího, ale to je jen dobře. Bioshock 2 má u mě zaručenejch 80%, níž to nepůjde;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Dohráno a musím říct, že nic extra to není.Novinkou je hra za Big Daddyho masku si nesundá a samozřejmě účast Big Sister no a ješte novinkou je hraní za Little Sister a multiplayer. Příběh taky nic moc, podle mě to mělo vyjít jako DLC nebo datadisk dejme tomu za 500kč a už byse o tom mluvilo lépe. Jediné co mě drží při životě je má touha jít na film podle Bioshocku a nějaký ty nový vynil toys, který snad vydaj. Ale každý má k hrám jiný vztah a jiné názory takže na mě nedejte a určitě si to zahrejte. Hodnocení 8/10 80% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Taky to pařím na medium a docela mě překvapila obtížnost a to že 4 maníci s koltem sundaj Big dadyho skoro bez problémů , alespon mě se to stalo a že minigun je teměř nepoužitelnej :) sem rád že autoří nezapoměli implentovat pohled přes mířidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Je to vcelku dobrá hra ale mám dotaz .... když vidím jnýho Big Daddyho nebo co to je (stejně oblečenej jako já) kterej je mrtvej a u něho je jeho zbraň (celkem velká) a já nevím jak ji vzít .... dík za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Je to vcelku dobrá hra ale mám dotaz .... když vidím jnýho Big Daddyho nebo co to je (stejně oblečenej jako já) kterej je mrtvej a u něho je jeho zbraň (celkem velká) a já nevím jak ji vzít .... dík za všechny rady To asi nejde ty mužeš vzít pouze munici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Aha.... dík .... ale je to škoda :roll: aspoň by byla nějaká změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Obtížnost ok, hrál jsem to rovnou na hard, jedině pak to má pořádnej rozměr, nesnášim ten rambo styl, kdy tě nikdo nesundá. Dohrál jsem to už dvakrát a zkoušel experimentovat. Štve mě, že je to tak strašně krátký, protože jinak je to pokračování, jak má bejt. Takhle vylepšenou verzi původní hry jsem snad neviděl. Leda tak Half-Life 2. Ale ať koukaj vydat Bio 3 co nejdříve, nejenom kvůli krátké délce. Gathering a vylepšený plasmidy tomu dávaj mnohem taktičtější rozměr, ale pořád ta samá lineárnost. Ta hra má strašnej potenciál, tak proč je to tak lineární a svym způsobem neoriginální? Tou neoriginálností myslim, proč třeba neudělat něco jako Rapture before everything got fucked up, svoboda pohybu, frakce, vliv rozhodování na hru, atd., prostě říznou to RPG ála Fallout 3? Je škoda to nevyužít. Přes všechny minimální chyby pro mě zatim hra roku. Sorry Mass Effecte 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 můžete sem někdo postnout výpis z ABGXu jak to má být správně pathnuty na wave3 pro 1.51?? mám problemy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Aha.... dík .... ale je to škoda :roll: aspoň by byla nějaká změna Ale ty by si tu zbrań už měl mít od začátku(pokud myslíš rivet gun).Zbraně se mění RB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 ehmm stalo se někomu že se mu smazaly savy ? jsem si na 100% jistej že jsem si to ukládal ( před tím než jsem Xko vypnul ) potomo co se mi to stalo tak jsem se na hru vykašlal ale jinak moc změn oproti 1 nenastalo ..... takže odemě ( měl jsem nahrány asi 4 hodiny ) 8/10 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Zdravim, zajímalo by mě jestli je BioShock 2 taky v plechový edici jako byla jednička... Díky za odpověď nebo za případný link.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Nevidel jsem, setka jsem se se tremi verzemi... - obyc - specialkou (velka krabice, knizka, deska + dalsi veci) - polo specialka Rapture Edition (obyc verze + knizka ze specialky a to cele v kartonovem prebalu), ale u nas se neprodava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.