Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bioshock 2

DeSmond

Recommended Posts

Jsem fanda prvního Bioshocku a měl jsem obavy z hraní za big daddyho, ale hra mě opravdu příjemně překvapuje. Je to trošku něco jinýho a řekl bych i taktičtějšího, ale to je jen dobře. Bioshock 2 má u mě zaručenejch 80%, níž to nepůjde;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dohráno a musím říct, že nic extra to není.Novinkou je hra za Big Daddyho

masku si nesundá

a samozřejmě účast Big Sister no a ješte novinkou je hraní za

Little Sister

a multiplayer. Příběh taky nic moc, podle mě to mělo vyjít jako DLC nebo datadisk dejme tomu za 500kč a už byse o tom mluvilo lépe. Jediné co mě drží při životě je má touha jít na film podle Bioshocku a nějaký ty nový vynil toys, který snad vydaj. Ale každý má k hrám jiný vztah a jiné názory takže na mě nedejte a určitě si to zahrejte. Hodnocení 8/10 80%

Odkaz ke komentáři

Taky to pařím na medium a docela mě překvapila obtížnost a to že 4 maníci s koltem sundaj Big dadyho skoro bez problémů , alespon mě se to stalo a že minigun je teměř nepoužitelnej :) sem rád že autoří nezapoměli implentovat pohled přes mířidla

Odkaz ke komentáři

Je to vcelku dobrá hra ale mám dotaz .... když vidím jnýho Big Daddyho nebo co to je (stejně oblečenej jako já) kterej je mrtvej a u něho je jeho zbraň (celkem velká) a já nevím jak ji vzít .... dík za všechny rady

To asi nejde ty mužeš vzít pouze munici

Odkaz ke komentáři

Obtížnost ok, hrál jsem to rovnou na hard, jedině pak to má pořádnej rozměr, nesnášim ten rambo styl, kdy tě nikdo nesundá. Dohrál jsem to už dvakrát a zkoušel experimentovat.

Štve mě, že je to tak strašně krátký, protože jinak je to pokračování, jak má bejt. Takhle vylepšenou verzi původní hry jsem snad neviděl. Leda tak Half-Life 2.

Ale ať koukaj vydat Bio 3 co nejdříve, nejenom kvůli krátké délce. Gathering a vylepšený plasmidy tomu dávaj mnohem taktičtější rozměr, ale pořád ta samá lineárnost.

Ta hra má strašnej potenciál, tak proč je to tak lineární a svym způsobem neoriginální? Tou neoriginálností myslim, proč třeba neudělat něco jako Rapture before everything got fucked up, svoboda pohybu, frakce, vliv rozhodování na hru, atd., prostě říznou to RPG ála Fallout 3? Je škoda to nevyužít.

Přes všechny minimální chyby pro mě zatim hra roku. Sorry Mass Effecte 2.

Odkaz ke komentáři

ehmm stalo se někomu že se mu smazaly savy ? jsem si na 100% jistej že jsem si to ukládal ( před tím než jsem Xko vypnul ) potomo co se mi to stalo tak jsem se na hru vykašlal ale jinak moc změn oproti 1 nenastalo ..... takže odemě ( měl jsem nahrány asi 4 hodiny ) 8/10 :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu