Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Kvůli týhle hře resp. Fable II jsem si koupil Xbox :)

Konečně ženy nevypadaj jako chlapy s velkejma prsama :D

Jenom jsem se chtěl zeptat ,bude mít nějaký dopad na příběh rozhodnutí jestli popravit mojí " milou " nebo ty povstance (vesničany či kdo to byl ) ?

btw . mám Betu novýho Dashe a jede bez problémů ( naštěstí :) )

• Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• Moderators
Odesláno
Takže po tápání jsem zjistil ,že mě to jde z externího HDD hrát takže docela divný z hdd v xku to nejde a z externího jo

Takový je momentální stav u JTAG konzolí. Buď rád, že ti to vůbec jde a rozhodně nedělej podobný fail tím, že si jako spousta lidí zkusíš dát BETU dashboardu :-)

P.S. Pokud chceš pouštět Fable III z interního HDD, zkus Iso2God. Měla by pak fungovat stejně, jako ti teď funguje z externího HDD.

Odesláno
Coze to ma jen 10hodin?To fakt?No cekal jsem poradnou sagu,ja mam odehrano pet hodin.

Pozor Spoiler!!:No přijde mě to teda o dost kratší než dvojka. Prostě dáš dohromady myslím 4 jakoby kmeny což není nic na dlouho. Pak jsi chvíli králem (to jen rozhoduješ to je otázka chvilky) a pak poslední bitva s temnotou konec...ale zase pokud splníš i všechny vedlejší úkoly tak to zabere víc. Já plnil i vedlejší, ale jen ty "větší" ty menší jen za 5 cejchů jsem nedělal...

Odesláno

Je to i docela lehké. Já jsem měl asi 8 domů v pronájmu z toho mi plynulo docela dost peněz. Za peníze jsem si koupil třeba 15 lektvarů života a pak jsi prakticky neporazitelný. Ještě jsem spojil dohromady rukavice kouzel (oheň a vír) to mi přišlo nejefektivnější. A jelikož můžeš používat kouzla do nekonečna, protože nemají ukazatel, jsou nevyčerpatelná pak je to všechno hračka.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu