Salazar Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Kvůli týhle hře resp. Fable II jsem si koupil Xbox :) Konečně ženy nevypadaj jako chlapy s velkejma prsama :D Jenom jsem se chtěl zeptat ,bude mít nějaký dopad na příběh rozhodnutí jestli popravit mojí " milou " nebo ty povstance (vesničany či kdo to byl ) ? btw . mám Betu novýho Dashe a jede bez problémů ( naštěstí :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 tak hru mam ... jen kdyz to zapnu tak mi to pise THIS DISC IS UNREADABLE .. je to protoze mam Beta 2010 dashboard pro Kinect ? ... co s tim mam delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Čekat, zda je to chyba a nebude opravena v ostré verzi dashe. Případně, zda nějaká nová verze LT to neopraví. No a když se zjistí, že se jedná o novou ochranu, tak koupit originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Já už hraji :) ... A všem strašně moc doporučuji , mám odehrány +/- 4 hodinky , a prostě supr :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeCZko Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Vcera od pul devate vecer do pulnoci :D. Je to parada, akorat me prekvapilo par zjednoduseni (rozdelovani expu, interakce s NPC...) Ale jsem spokojenej jak zelva, uz mam i vlastni barak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Takže po tápání jsem zjistil ,že mě to jde z externího HDD hrát takže docela divný z hdd v xku to nejde a z externího jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Takže po tápání jsem zjistil ,že mě to jde z externího HDD hrát takže docela divný z hdd v xku to nejde a z externího jo Takový je momentální stav u JTAG konzolí. Buď rád, že ti to vůbec jde a rozhodně nedělej podobný fail tím, že si jako spousta lidí zkusíš dát BETU dashboardu :-) P.S. Pokud chceš pouštět Fable III z interního HDD, zkus Iso2God. Měla by pak fungovat stejně, jako ti teď funguje z externího HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Updatovat "normálním" Dashem na JTAG patří mezi ty opravdu hloupé nápady, to snad neudělá nikdo. Výsledek je poměrně známý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak dohráno. No přišlo mi to kratší než druhý díl. Dohrál jsem to asi za 10 hodin. Ale zbylo mi 8 vedlejších misí vetšinou za 5 cejchů. A ještě úkol s těmi 50 trpaslíky. To se mi nechce plnit .-) Takže celkový dojem 8/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khuny Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 hele odkud jste to stahovali? ..a stahovali jste to v cz? a hlavně přes co? ...já užívám share-rapid ale ten v poslední době nějak blbne a tímpádem nikdo není schopen uploadnout funkční linky .... rád bych si vytvořil účet také u jiného dwnloadera (nebo jak to mám nazvat) poraďte pls... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas1412 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ja uz upload Fable 3 na share-rapid :D uz to jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Coze to ma jen 10hodin?To fakt?No cekal jsem poradnou sagu,ja mam odehrano pet hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Coze to ma jen 10hodin?To fakt?No cekal jsem poradnou sagu,ja mam odehrano pet hodin. Pozor Spoiler!!:No přijde mě to teda o dost kratší než dvojka. Prostě dáš dohromady myslím 4 jakoby kmeny což není nic na dlouho. Pak jsi chvíli králem (to jen rozhoduješ to je otázka chvilky) a pak poslední bitva s temnotou konec...ale zase pokud splníš i všechny vedlejší úkoly tak to zabere víc. Já plnil i vedlejší, ale jen ty "větší" ty menší jen za 5 cejchů jsem nedělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khuny Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ja uz upload Fable 3 na share-rapid :D uz to jde :D hej já tě miluji :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Je to i docela lehké. Já jsem měl asi 8 domů v pronájmu z toho mi plynulo docela dost peněz. Za peníze jsem si koupil třeba 15 lektvarů života a pak jsi prakticky neporazitelný. Ještě jsem spojil dohromady rukavice kouzel (oheň a vír) to mi přišlo nejefektivnější. A jelikož můžeš používat kouzla do nekonečna, protože nemají ukazatel, jsou nevyčerpatelná pak je to všechno hračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khuny Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ja uz upload Fable 3 na share-rapid :D uz to jde :D no počkej kde to je ty linky? ...tady na stránkách máš stále,že probíhá upload :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tal jsem si před chvílí přinesl sběratelskou edici z x-zone a je to bomba to balení a tak:-)!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khuny Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tal jsem si před chvílí přinesl sběratelskou edici z x-zone a je to bomba to balení a tak:-)!!! to jsme rádi :-D a jak je na tom to co je v tom zabalené? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 je tam talisman a Karty , mají patinu jako že jsou jety a celý je to jako ve vázané kožené knížce:-) http://www.xzone.cz/download/fable3.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Nevite jak se dostat na to misto nad Mlynotínem uplně nahoře mapy (takovej domeček ) furt hledam cestu ale nemužu ji najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khuny Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Nevite jak se dostat na to misto nad Mlynotínem uplně nahoře mapy (takovej domeček ) furt hledam cestu ale nemužu ji najit mapy.cz :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tak dopařeno ale chtělo by to něakej cheat na prachy sem v mínusu 600 000,- :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tak dopařeno ale chtělo by to něakej cheat na prachy sem v mínusu 600 000,- :D:D tady je jeden na prachy http://www.justpushstart.com/2010/10/26/fable-iii-infinite-moneygoldgift-glitch/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khuny Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 tak dopařeno ale chtělo by to něakej cheat na prachy sem v mínusu 600 000,- :D:D uni credit bank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 PitBull : dik Khuny: hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.