adiZ Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Playmaker - magazín o PS3 | Recenze, Preview, Novinky, Témata, Kalendář her, PlayStation Network 1.ČÍSLO: NOVINKY - Mafia 2, Assassin's Creed: Brotherhood RECENZE - God of War III, Battlefield: Bad Company 2 PREVIEW - Crysis 2 Stahujte zde: http://uloz.to/4842468/playmaker-1.cislo.rar http://www.edisk.cz/stahni/48668/PLAYMAKER_-_1.cislo.rar_6.13MB.html --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pokud máte zájem pracovat na magazínu a máte chuť tvořit nebo se jen chcete na něco zeptat, pište na e-mail: a.praus[zavináč]seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 myslim, ze by to byla trochu zbytecna prace na internetu jsou toho takove zaplavy , ze by ses v tom utopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Je to pekne, urcite pokracuj. Cetl bych to ve vlaku ze skoly, tam neni net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 sasa.lohr: No, prave.. ale chtel jsem to udelat jen takove mensi, jen pro forum.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Urcite prectu jestli vydas, uvidime jak se s tim poperes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 sasa.lohr: na internetu je vseho mraky, ale vetsina z toho je nevalne kvality nebo jen povrchni, me osobne kvalitni clanky, ktere jdou opravdu do hloubky obcas chybi Jinak napad neni spatnej, otazka je, jestli na to bude "sila" :) Myslim, ze pokud neco rozumneho napises (btw ta ukazkova stranka nevypada zle), tak by si mohl uspet na nejakem jiz existujicim webu, ktery se konzolim venuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 sasa.lohr: na internetu je vseho mraky, ale vetsina z toho je nevalne kvality nebo jen povrchni, me osobne kvalitni clanky, ktere jdou opravdu do hloubky obcas chybiJinak napad neni spatnej, otazka je, jestli na to bude "sila" :) Myslim, ze pokud neco rozumneho napises (btw ta ukazkova stranka nevypada zle), tak by si mohl uspet na nejakem jiz existujicim webu, ktery se konzolim venuje ;) Diky, jinak prave o to mi jde... vetsina clanku je nekde opsana nebo tak, obcas tu hru ani poradne nehrali.. a ja bych chtel psat prave spis ty kvalitni recenze, nez ze to splacam nekde z warezu, kterej sem si zahral pred vydanim.. btw, pokud mate nekdo zajem, mohli byste psat recenze, ja moc her na PS3 nemam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 No graficky minimálně o několik tříd nad PS3 Revue, tak buď pokračuj nebo se přidej k nim :):P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 První číslo PS3 Revue byl doslova paskvil, o tom se nedá spekulovat. Musel jsem zasáhnout do vedení a udělat řadu změn, druhé číslo už na tom bude mnohem lépe. Pokud by jsi měl zájem, rád bych tě uvítal v PS3 Revue týmu. Je potřeba lidí jako jsi ty, umíš ovládat grafiku, máš představy o tom, jak by měl časopis vypadat a podle všeho umíš asi i psát a co je hlavní máš chuť tvořit. V případě zájmu mě kontaktuj skrze PM, dal bych ti číslo na nového redaktora PS3 Revue, je to rozumný člověk a dá se s ním dobře domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Pokud by to dosahovalo kvalit jako před léty OPS2 magazín, tak by to bylo super, PS3 revue se mi ani trochu nelíbí. Asi kvůli ebookům začnu uvažovat o iPadu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Pokud by to dosahovalo kvalit jako před léty OPS2 magazín, tak by to bylo super, PS3 revue se mi ani trochu nelíbí. Asi kvůli ebookům začnu uvažovat o iPadu :D Právě OPS2 magazín mě tak trochu inspiroval.. A ty kvality, to asi ne.. ale posuďte sami. Přidal jsem konec recenze! Prosím hlasujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Mě se to líbí je tu super. Sice ps3(zatím nemám, ale rád bych si to přečetl). Jsem pro aby jsi pokračoval! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boda007 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 LUXUS.Hlavne pokracuj tady ten clanek se mi fakt libi a uz jenom kvuli tomu si tu fifu koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak po dlouhe dobe refresh.. Zkousel jsem neco novyho, co vy na to? http://i39.tinypic.com/15quuix.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Je to pěkný, jen to Playmaker bych dal větším písmem. Ať je to skoro od rohu k rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Píšu pro PS3 Revue, tak tě budu lákat abys šel k nám, ale tohle je super práce. Jen si dávej pozor na pravopis ( pár chybek v I/Y), ale jinak to je dobrá práce :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Diky za zhodnoceni, ..;) btw, ty chybky uznavam, je to psano narychlo.. spis mi slo jen o grafickou podobu nez o nejaky skvostny text :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Rozhodl jsem se vydat 1.číslo, nebudu tu marnit čas, prostě to napíšu a nějak graficky vytvořím a hodím to do světa.. Pokud se to bude líbit, tak budu pokračovat s větší redakcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Do 1.postu byla přidána ukázka recenze God of War 3, takhle nějak bude časopis vypadat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Kde je nějaká recenze na přečtení? Já to tu prošel a našel jen odkazy na grafiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Starší recenze jsem odebral, ale do 1.postu jdu přidat 1 stránku z recenze God of War 3, kterou teď dodělávám. ;) tady to je: http://i39.tinypic.com/2jbnol5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Dnes jsem dodělal recenzi God of War 3, zbývá ještě pár věcí a konečně to dám na net :P V 1.postu si můžete přečíst stav dokončení časopisu, kdyby vás to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 1.ČÍSLO HOTOVO A VYDÁNO! Stahujte zde: http://uloz.to/4842468/playmaker-1.cislo.rar nebo http://www.edisk.cz/stahni/48668/PLAYMAKER_-_1.cislo.rar_6.13MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Hm, tak to asi zabalim, nikdo to nestahuje ..:( tady fakt nema cenu snazit se o neco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Skoda, me se to hodne libi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.