Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Nintendo oznamuje konzoli Nintendo 3DS

Nintendo dnešním ránem zaskočilo naprosto všechny novináře, ale i své fanoušky. Oznámilo totiž svoji novou přenosnou konzoli, která ponese název Nintendo 3DS a hráči si na ní budou moci užít hry v dnes tolik populárním 3D zobrazení. Hráči navíc k dosažení 3D efektu nebudou nuceni používat speciální 3D brýle. „Nintendo 3DS bude nová herní konzole v úspěšné DS sérii, jejíž prodeje dosáhly celosvětově 125 milionů jednotek. Nintendo 3DS bude zahrnovat i zpětnou kompatibilitu všech DS her,“ stojí v tiskové zprávě. Více se o Nintendu 3DS dozvíme na E3.

...................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jestli má vypadat jako to co je v tématu nintendo 2 http://console-forum.net/showthread.php?t=85309&highlight=nintendo tak to by se mi mrtě moc líbilo ale vypadá spíš jako dva Iphony :) :) jinak se těším na E3 10 to bude ta nejlepší konference za posledních 5let od vydání next genu a prvního handheldu od PS a Nintendo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

at uz je tohle fake nebo ne, vyjde jen jedna konzole, to je prece jasne. vyvoj a vyroba takove veci stoji desny penize a ty se jim vrati az po delsi dobe prodeje, pokud konzole bude uspesna. rozdelat dva projekty najednou byl byl velky risk, protoze by si sami sobe konkurovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fake , to je ... nevidím důvod proč by nastupce ds měl vypadat stejně jako DS lite :) když už DS XL má větší dislplay než to na videu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, tohle ani nemá být nová konzole. To na tom videu totiž není ohlášený 3DS, to je obyčejná DSi, na které je prezentována hra ohlášená pro japonské DSiWare a která je založena na práci s hloubkou. To proto si to některé weby vzaly k té novince, aby demostrovali "něco podobného".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu