Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.7k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

opravdu pekné

edit: takto pude vypadat kvalita her na 3ds http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1573/70.293 jestli si nekdo myslí že je to awful tak by jste si měly updatovat adobe flash / je to skvělé / 3DS je čím dál úžasnější XD

edit: sice se už otom všude baví ale je 100% zaručené že 3DS vyjde tento rok (ale asi jen v Japonsku) jedna hra na 3DS ma totiž vyjít již v polovině roku 2010

• 2 weeks later...
Odesláno
Panove, tak tohle vas opravdu potesi...

Demo 3D solid snakea... A co je fakt ulet -> opravdu je tam videt 3D (ja chcu 3DS)

.....

To mě nepotěší protože sem viděl už hodně dní zpět ale 3DS chci

-> http://e3.nintendo.com/

Barva 3DS se mi líbí asi nejvíc ta modrá :)

3DS se dočkáme tak prej ke konci tohoto roku takže už i na vánoce by tu 3DS mohlo u někoho pod stromkem čekat :lol: .

Mě by potěšilo jenom to kdybych ho měl a ty hry sou hustý a i na Saints Row na 3DS se těšim.

Pokuď budou do 3DS taky 3D videa a filmy tak nebudu chodit do kina xD

Odesláno

Panove, nevim nad cim se hadate.

Pokud jste si nevsimli, tak hry na DSi (ciste hry na DSi vyuzivajici kamery + hry z DSiWare) se daji hrat pouze jako originalky, NE JAKO ROMky.

Ochrany a system DSi jeste nebyl tez prolomen (kdyz nepocitam funkcnost flashkaret a nutnost update FW karty), takze hry na zpusob System flaw nebo cokoli s DSiWare nikdo nerozbeha (pokud si to nezakoupi)...

Kdyz tedy vezmu, ze DSi uz je tu taky peknou radku let, a stale jeste neprobadane - pokud Nintendo vylepsilo tuhle ochranu, tak se mame opravdu na co tesit...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu