Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.7k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Hoši až to budete mít, tak mi napište jestli to má cenu. Já jsem měl psp s flashem a dohrál jsem tam všechny dobré hry, které mě nepřestali bavit :D Místo toho jsem si koupil PS3, ale pořád mi to psp na cestách chybí. Mě se vždycky zdálo nintendo takové dětské, ani nevím proč. A bude to lepší než hry na iPhone že?? Právě mám teď peníze, tak jsem si říkal, že si koupím na ps3 nějaký volant, ale přemýšlím o tom 3ds

Odesláno

stýská se ti po nějakém handheldu že ? to mě taky. i když mám wii strašně se nudím od té doby co sem prodal DS. A to jak říkáš že nitendo dělá dětské hry je podle mě spíš takhle...Nintendo dělá dětské hry pro dospělé. Většinou vypadají vzhledově pro děti ale prodejnost a náročnost některých her ti zaručí že tyhle hry by určitě nehrali jen děti.

Odesláno

3D efekt je parádní. obraz je ostrý a dá se v pohodě sledovat i při jízdě autobusem. Člověk má nutkání se podívat za okraj displaye a všelijak ho naklánět, aby se mohl podívat za objekty :). 3D zůstává stabilní při pohybu hlavou nahoru a dolu, ale do stran se díky použité technologii logicky ztrácí. 3D není moc použitelný v Augumented Reality (AG), protože kamery snímají okolní prostředí a to je rozmáznutý a není to pěkný. AG je lepší ve 2D zobrazení. Jinak z her jsem zkoušel jen Super Street Fighter IV a s maximálním nastavením 3D efektu je to HUSTÝ :D, ale mě to už dost táhne oči, takže pro mě ideál je slider na polovic.

Myslim, že 3D bude mit velký efekt u first person strilecek a simulatoru. Další věci jsem moc nezkoušel, protože jsem v práci :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu