telchy Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Aqua Blue budu mít taky, pokud na mě nezapomněli :) jediný co se mi moc nezdá je ta metalíza :/ třeba si zvyknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 A gamehouse stale neposila.....takhle se zitra tezko dockam....a to jsem ji v pondeli psal, jestli bych si ho nemohl vyzvednout na ctyrce.....neodpovedeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Metalízy se neboj, aspoň nevypadá tak obyčejně a navíc to černý jí má taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 DeSmond ja mam odtial jeden prehravac a v pohode...len to postovne je nehorazne vysoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 A gamehouse stale neposila.....takhle se zitra tezko dockam....a to jsem ji v pondeli psal, jestli bych si ho nemohl vyzvednout na ctyrce.....neodpovedeli... EDIT !! a je to na cestě "vyřízeno, čeká na odeslání" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 já taky doufám že sem tam u mě už jen objveví zelená fajfka "odesláno" ale stejnak už před dnem se to mělo poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Snad se neřídí pravidlem, vydrželi rok, tak nějaký ten den ještě počkají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 EDIT !! a je to na cestě "vyřízeno, čeká na odeslání" :D U me porad neic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 asi to berou podle data založení objednávky . já ji mám od 21.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak pardon, taky uz mam vyrizeno, ceka na odeslani...takze porad nebylo odeslano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 no takže začnou odeslíat určitě až zitra a to slibovali že balík pošlou o 2 dny dopředu, aby majitel svého 3DS mohl mít u sebe již v pátek (v release datum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Máte objednaný jen 3DS nebo i nějakou gamesku ? já jsem si tam přihodil SSF IV a budu na to lákat okolí, aby si 3DS taky pořídili :D Pokud tady ta otázka už padla, tak se omlouvám ,ale jsem dost línej ...ehm... chtěl jsem říct nemám čas pročítat 70 příspěvků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Hoši až to budete mít, tak mi napište jestli to má cenu. Já jsem měl psp s flashem a dohrál jsem tam všechny dobré hry, které mě nepřestali bavit :D Místo toho jsem si koupil PS3, ale pořád mi to psp na cestách chybí. Mě se vždycky zdálo nintendo takové dětské, ani nevím proč. A bude to lepší než hry na iPhone že?? Právě mám teď peníze, tak jsem si říkal, že si koupím na ps3 nějaký volant, ale přemýšlím o tom 3ds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 stýská se ti po nějakém handheldu že ? to mě taky. i když mám wii strašně se nudím od té doby co sem prodal DS. A to jak říkáš že nitendo dělá dětské hry je podle mě spíš takhle...Nintendo dělá dětské hry pro dospělé. Většinou vypadají vzhledově pro děti ale prodejnost a náročnost některých her ti zaručí že tyhle hry by určitě nehrali jen děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 lépe bych to ani neřekl :) Pro někoho je fakt těžký se přenést přes dětskou grafiku. už jsem i zaslechl výrok ".. kdyby to vypadalo jako God of War na PSP, tak bych si to zahrál... " Je to težký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak zatim první dojmy hodně pozitivní. 3D efekt je parádní, ovládání příjemný, AR games a Face Riders jsou hezky udělaný, na občasný odreagování opravdu ideální (určitě na nějakou chvilku zabaví). Už se ale nemůžu dočkat dalších her, snad zítra dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 tak mě ráno v 7:47 probudil kurýr že má pro mě balíček a přijede kolem 10:00 :D Juchů !!!! Smarjá musím někde sehnat drobáky :-O . Edit: a Gamehouse má stále napsaný " Vyřízeno, čeká na odeslání " :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 JJ maj, ale vcera kdyz jsem jim psal na icq tak psali, ze uz to vse vyexpedovali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 už ho mám :D Juchajdá. koukám, že 3D zvládli na výbornou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 opravdu je tam ten efekt? :D a co hry? Stojí to za koupi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Vcera jsem to taky zkousel , hral jsem Raymana 3D a jo je to super , to 3D na me celkem zapusobilo . Mit zbytecny prachy tak si to snad i koupim . Ale uz vidim jak by to vsichni mi znami chtely pujcovat , atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Zatím slyším na 3ds jenom chválu, to mi neříkejte, že vás na něm nic neštve?! A ten 3d efekt, je fakt tak super? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 ono za tyden mesic uz sama chvala nebude ....................... :):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Jediny minus jsou zatim asi launchove hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 3D efekt je parádní. obraz je ostrý a dá se v pohodě sledovat i při jízdě autobusem. Člověk má nutkání se podívat za okraj displaye a všelijak ho naklánět, aby se mohl podívat za objekty :). 3D zůstává stabilní při pohybu hlavou nahoru a dolu, ale do stran se díky použité technologii logicky ztrácí. 3D není moc použitelný v Augumented Reality (AG), protože kamery snímají okolní prostředí a to je rozmáznutý a není to pěkný. AG je lepší ve 2D zobrazení. Jinak z her jsem zkoušel jen Super Street Fighter IV a s maximálním nastavením 3D efektu je to HUSTÝ :D, ale mě to už dost táhne oči, takže pro mě ideál je slider na polovic. Myslim, že 3D bude mit velký efekt u first person strilecek a simulatoru. Další věci jsem moc nezkoušel, protože jsem v práci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.