DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 No jo to bych mel jinej kabel a byla by potreba nejakyho dodatecnyho dilu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 to ja to zase tolik hrotit nebudu, 3DS koupim normalne u nas. ale nevim zda hned jak vyjde, to se jeste rozhodnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 DeSmond: Na dealextreme/podobnym obchode koupis jinou nabijecku za stovku a vyreseno. Tak to mam s NDS. Napeti maji v UK stejne (a stejne alespon u NDS to bere 100-240). Lazyt: Se zarukou mas celkem smulu, tady ti to nevezmou. Jedine to na vlastni naklady poslat tam a na vlastni zase dorucit sem (coz teda v pripade UK neni moc). t3n: Tak jak je to s DPH? Plati se v ramci EU, nebo ne? Tady nekdo zase o par prispevku driv psal, ze ne (ja zas myslim, ze ano). A 20% je sakra hodne (nauctovali mi uz za nejeden balik, takze s nim vzdy pocitam). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 t3n: Tak jak je to s DPH? Plati se v ramci EU, nebo ne? Tady nekdo zase o par prispevku driv psal, ze ne (ja zas myslim, ze ano). A 20% je sakra hodne (nauctovali mi uz za nejeden balik, takze s nim vzdy pocitam). pokud se nepletu tak DPH podlehaji vsechny baliky od urcity hodnoty (ted presne nevim kolik, mozna €30?), nehlede na to jestli jdou ze zeme EU nebo mimo EU. baliky z EU nepodlehaji zadnymu clu, baliky mimo EU pak podle toho co je jejich obsahem. na nektery veci se zadny clo nevztahuje (zrovna myslim ze na elektroniku neni). existuje zpusob jak se teoreticky vyhnout dani, dela se to tak ze odesilatel oznaci balik jako "gift" a napise tam mensi hodnotu nez ve skutecnosti. pokud to ale celnici otevrou, coz se muze stat kdykoliv a najdou tam neco co ma evidentne vyssi hodnotu nez je deklarovano na baliku (pripadne jeste s uctenkou :P) tak z toho asi bude pruser... co se tyce zaruky, tak na nektery vyrobky plati celosvetove (napr. ja nemel problem vyreklamovat macbook koupenej v USA u nas v Cesku), ale jestli je to i pripad NDS, to tezko rict. kazdopadne poslat to zpatky do UK neni az tak hrozny, posilat to zpatky do Asie by bylo ale o dost horsi, vzhledem k tomu ze to trva klidne 3 nedele a ja bych si to asi netroufnul poslat nepojisteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 V ramci EU se neplatí NIC, proboha. A pokud jo, tak je to tak 0,1% sance. Proto, kdyz objednavam z UK, tak ani jako "gift" nezaskrtavam, protoze je to zbytecny. Nechal jsem si z thehut.com poslat Xbox 360 slim 4G (za 3500btw) a nic jsem neplatil. Jinak zaruka, bud tak, ze posles na vlastni naklady a nebo, ze ma dany produkt mezinarodni zaruku, jinak musis spolehat na jeho kvality xD. Nabijecku mas za 50Kč z dealextreme.com - tam sezenes skoro vse ohledne konzoli. Pak samozrejme obligatni ebay, ale vrele doporucuji bestukdeals.com a bestusdeals.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 lol, kdyz na thehut.com zaskrtnes "gift" tak ti udelaji pouze za priplatek gift wrap s tim ze to muzes dat nekomu jako darek, ale poslou to uplne normalne. moznost poslat to jako darek, s tim ze odesilatel primo na obalce jako druh zasilky deklaruje ze je to "gift" je aktualni spis pro eBay. schvalne sem si to vygoogloval: Při dopravě zásilek z jiných členských států EU (Společenství) do tuzemska (do ČR), pokud obsahují zboží, které je ve Společenství ve volném oběhu, nepodléhá zboží celnímu dohledu ani celním formalitám. Objednávky ze vzdálenějších destinací, tedy ze třetích států mimo EU, jsou pod celním dohledem a podléhají vyměření celního dluhu. Ten představují především clo, daň z přidané hodnoty a případně spotřební daň (SPD)... Ne všechny balíky jsou ale vždy proclené. Od cla mohou být osvobozené například zásilky, které jsou označené jako zboží nepatrné hodnoty. Podle článku 27 nařízení Rady č.918/83, o systému Společenství pro osvobození od cla, se za zboží nepatrné hodnoty považuje zásilka, jejíž celková hodnota nepřevyšuje částku 532.82Kč (€22). ... no takze asi tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Dodatek k Wi-Fi: Nintendo 3DS ma wireless switch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nestatne zpravy mili hraci. Pecek jako Zelada, Kid Icarus ci Mario Kart se pri launchi nedockame. A pry ani do prazdnin a tim u me zajem znacne opada.... Tohle muze stat nintendo dost zdroj: http://handheld.hrej.cz/novinky/2011/01/26/zelda-a-kid-icarus-na-3ds-se-odkladaji-23875/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 trosku mimo, ale PSP2 se tu zminovalo, tak jsem neco nasel: http://venturebeat.com/2011/01/26/sony-announces-next-generation-portable-entertainment-system/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Venturebeat+%28VentureBeat%29&utm_content=Twitter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 trosku mimo, ale PSP2 se tu zminovalo, tak jsem neco nasel:http://venturebeat.com/2011/01/26/sony-announces-next-generation-portable-entertainment-system/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Venturebeat+%28VentureBeat%29&utm_content=Twitter Oznaceni NGP mi prijde az trochu troufale. Kazdopadne si myslim ze boj bude u tehle generace vyrovnanejsi. Na druhou stranu NGP bude stat podle me nehorazny balik. Nikdo se zminoval castce 600 USD, tomu bych i veril. A ted si vemte ze pro USA je stanovena cena pro 3DS 250 dolaru a u nas bude stat kolem 7 tisic. Predstavte si tu cenu pri 600 dolarech. Nerikam ze to tak ve finale bude ale klidne bych tem dejme tomu 14k veril. Jestli to tak bude tak 3DS podle me zvitezi. Klasicky nalaka vice lidi za "polovicni" cenu jeste s 3D, NGP nalaka spise hardcore hrace.... Nejsem zadny patcher :) ale videl bych to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 $600, pokud to je pravda, je prostě fail jak noha. Jen si vzpomeňte, jak dopadla se stejnou cenou PS3. A to se navíc jedná o stolní konzoli, které bývají dražší, než přenosné. Označení je zcela v linii Sony, kdopak řekl "nová generace začne, až my řekneme"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Sony zase okopčila něco od Nintenda ... :( škoda že na to vždicky doplatí jenom Nintendo ... Sony vždicky všechno vylepší ale aby něco vymýšlely sami do toho se jim moc nechce co? ... :/ Ale Nintendo si to s tema hrama mohla trošku více zajistit .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Nintendo si podle me s tema launch hrama vykopalo hrob. Zadna pecka typu MArio 64 na DS. Tak jen doufam ze NGP bude tak drahe, ze si 3DS pojede bez problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 lidi budou kupovat 3DS, stejne tak jako kupovali DS a DSi, nehlede na to, ze 3/4 vydanejch her jsou naprostej odpad. Nintendo vydelava hlavne na casualech a tech bude vzdycky dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Popravde receno je jich az moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Zase na druhou stranu i core hráči si na NDS najdou docela dost. A 3DS na tom má být ještě lépe. Já bych se nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Kdo bude tak hodny a najde mi presny seznam launch titulu, jsem liny hledat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Tady si je muzes predobjednat : http://www.gamehouse.cz/nintendo-3ds.php ... A pudes teda do 3DS nebo NGP ?? Pani dik, to jsem nevedel :D Zkus si priste tema nejdriv procis o gamehousu je tady nekolikrat rec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 ale nech ho, procitat si 35 stranek kecu jen aby zjistil ze to tu nahodou nebylo je uz trosku moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Je to tak 3 stranky zpet, ale mas pravdu trosku jsem to prehnal mam dnes rejpavou, kazdopadne Garf1eldovi pripomenu, ze ta cena tam je hoooodne orientacni... Conquest jeste oficialne cestu noznamil, takze se neraduj :) Jinak jdu do 3DS jednoznacne, jen me stve absence zeldy pri launchy. Snad ten cas navic alespon pomuze ke zlepseni grafiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No takze do PSPcka nendes ?? Prozatim to neplanuju, respektive ne pokud je informace o 600 USD za NGP pravdiva a ja verim ze ano. S 3DS si vystacim dost dlouho dokud NGP nespadne na rozumnou cenu (krom toho mam doma ps3 i xbox takze neni kam spechat :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Kdo bude tak hodny a najde mi presny seznam launch titulu, jsem liny hledat :) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_3DS_games kdyz si to das seradit podle "release time frame" tak si myslim, ze budes mit zhruba predstavu ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 plus musis vzit v uvahu region, pro EU toho moc neni. resident evil mercenaries by melo byt vydano toho 25. brezna i pro EU, jestli seznam je aktualni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 S tim, co ted Sony predvedlo, ma minimalne v Japonsku naprosto zaruceny fail oproti Nintendu. Vsadim boty, ze 3DS tam PSP naprosto prevalcuje (tj. NDS > PSP, kdyby to z te dvojznacne vety nebylo zrejme :) ). V Americe uz to tak byt nemusi, ale vsadim druhy par bot, ze 3DS bude opet nejprodavanejsi. A ty hry na novem PSP me opravdu netankuji (jak uz jsem psal tam, za tu cenu si koupim PS3, kde je to same, ale lepsi, i 3DS na cesty). Mit CoD a podobne sragory na vsech systemech opravdu nepotrebuju. A ze nevyjde Zelda a Mario Cart hned prvni den prodeje na tom nic nezmeni. Holt doprodaji dalsich 15 milionu kusu az to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 No, první den prodeje se hold bude prodávat Nintendogs, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.