DeSmond Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Tekl bych ze 3DS je podstatne robustnejsi nez lite, ktere jsem dlouhou dobu mel a ani to mi nejaky nevadilo. Takze si myslim ze do ruky padne hezky... Ale mam celkem kratky prsty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ze to tak resite, 3DS jeste nikdo nazivo nevidel a nevydali by neco (obzvlast ne Nintendo), co by se spatne ovladalo. Tohle urcite v ramci moznosti finalniho designu 3DS promysleli dobre. Tohle nejsou na trhu novacci, spis naopak dedove (v tom dobrem smyslu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ze to tak resite, 3DS jeste nikdo nazivo nevidel a nevydali by neco (obzvlast ne Nintendo), co by se spatne ovladalo. Tohle urcite v ramci moznosti finalniho designu 3DS promysleli dobre. Tohle nejsou na trhu novacci, spis naopak dedove (v tom dobrem smyslu). To mi připomíná, víte jak začínalo Nintendo?.....S hracími kartami :) Pardon za malé OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Jo to jsem vedel, ale vice zajimavejsi mi prijde toto: Od roku 1963 společnost Nintendo začala experimentovat i v jiných odvětvích. Většina pokusů, jako prodej instantní rýže, však skončily neúspěchem. Nadále se společnost orientovala pouze na zábavní systémy, jako například měřič lásky (Nintendo Love Tester). kupte si Nintendo ryzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 kupte si Nintendo ryzi :) Rýži ve tvaru Maria bych si dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 To mate jak Atari kondomy. ;) Nebo sici stroje od Toyoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 neznáte? .. například Nintendo ultra periskop 3DS nás překvapí ještě dalším a doplnkem a to je hra "StreetPass Quest" která by měla být obsažena ve 3DS. Jak už ten název napováda fungujeto pomocí Streetpassu takže si kvůli malé prodejnosti v ČR asi tuto hru ani nezahrajeme. (ve velkoměste určitě ano) Ale řeknu vám na Streetpass se těším konečně zjistím jestli u nás někdo také vlastní 3DS a navíc Streetpass má také vyhledávát starší konzole (DSiXL,DSi,DSlite,DS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockermates Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Nevite jestli pujdou normal DS hry na 3DSko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 ano, pujdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockermates Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 A asi všichni víme že tam bude joystick a to pude i na tyto starší hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 To zatim asi tezko rict... Teoreticky by nemel byt takovy problem to predelat, ale treba stare PS1 hry s tehdy novymi analogovymi packami na prvnim DualShocku nefungovaly. Uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 to zavisi na ochote nintenda ;] nicemene bylo by to fajn, vzhledem k umisteni d-padu na 3DS -_- hmm ted mi doslo ze Continuum Shift II bude nejspis diky tomu na 3DS nehratelnej... no co, koupim si ho na PSP >.< 130hod FFVII na d-padu v roce 99... brings back many painful memories. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 http://www.speedlink.com/?p=2&cat=426 Speedlink už zveřejnil doplnky, které si budeme moct brzy koupit k 3DS. Boxet se Zeldou ? http://s180.photobucket.com/albums/x27/ApsidalTill/?action=view¤t=zeldabox.jpg Vypadá tak opriginálně že jsem tomu uvěřil,ale bohužel. Žádný boxet s zatím se Zeldou konat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diefighter Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 škoda že ta zelda nebude vypadá to pěkně.. když už nebude to červený koupil bych tohle :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Vsak jestli to nemusis mit hned prvni den, tak cervene potom vyjde na 99%. No, minimalne v Japonsku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diefighter Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 nj... nejhorší na tom je ten pitomej region lock, nejlepší bude koupit to z Anglie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 kdybych nebyl tak nedočkavý tak bych si ho koupil až až...(tak jsem si chtěl počkat červenou barvu)Ale bohužel už ted ani menůžu spát jak každý den myslím na 3Ds já ho musím mít hned. Tak se zeptám kdo z vás si 3DS hned nekoupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diefighter Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 rozhodně já.. radši si počkam a užiju si ho než abych si pak vyčítal že sem si nekoupil pěkný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 kéž kdybych nebyl tak nedočkavý :( - ale asi to udelám tak že si znova koupím DS protože já to bez něj nevydžím a poté asi tak za pů roku vyjde nová edice barev s 3DS a bude i určitě s nějakým bundlem a se slevou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Možná budete nade mnou kroutit hlavou, ale já si počkám rok či dva :D DSko mám nedlouho, necelý rok, takže než dohraju všechno co jsem chtěl dohrát (a než tak učiní i moje holčina), nějaký čas to jistě zabere :) i když nevím, už teď se zastavila produkce nějakých zajímavějších titulů i DSka, holt je všechno soustředěný na 3DS. Uvidím časem jak se té hračičce bude dařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 kdybych nebyl tak nedočkavý tak bych si ho koupil až až...(tak jsem si chtěl počkat červenou barvu)Ale bohužel už ted ani menůžu spát jak každý den myslím na 3Ds já ho musím mít hned. Tak se zeptám kdo z vás si 3DS hned nekoupí. to mi prosimte rekni kvuli cemu ses tak nedockavej? :P vzdyt vsechny ty launch tituly stoji celkem za pytel... ja ho rozhodne nebudu kupovat hned, vicemene souhlasim s tim co napsal Trany (^). mam jeste spoustu her co chci dohrat na DS (a Wii a PS3 a PSP a PC... mam pocit ze se tim stejne nikdy neprokousu). cena pri launchi je vzdycky hodne prestrelena, navic neni bila varianta a ja porad nevim co si mam myslet o tom region locku (hraju prevazne JP veci). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Pani zelda edice 3DS vypada paradne. Kdyby tohle vyslo pri launchi tak klidne i spim pred obchodem. Vzhledem k tomu ze se ale poradny hry pri launch nedockam tak si mozna i pockam. Jinak musim se pochlubit, pristi stredu jdu na oficialni ceskou predvadecku 3DS poradanou connquestem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 jak ses tam dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Pres znameho, pise pro jeden web a vi jak moc mam rad nintendo, tak mi udelal sluzbicku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 to je vpodstate tiskovka pro novinare ne? z toho by mely pak bejt i nekde fotky na netu :P predpokladam ze by tam meli aspon oznamit oficialni cenu pro CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.