t3n Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Resident Evil her vcetne spin-offu je asi tak 20 O_o nicmene na 3DS budou afaik zatim jenom dve hry - Revelations (brand new story mode) a Mercenaries (vpodstate obdoba Mercs z RE5 s nejakejma tweakama a novejma mapama). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Presne tak RE5 na 3DS (alespon prozatim) nevyjde. Ale 3DS si s nim poradi. Good news :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Je jiste, ze na 3DS bude mozne pouzivat u DS her analog stick. Doufam ze vas tato zprava potesila stejne jako me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Jak sa ja tesim na to 3DS ale kupim si ho asi az ku koncu roka. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Jak sa ja tesim na to 3DS ale kupim si ho asi az ku koncu roka. :D Dobrá vědět :) (kazdopadne se asi netesis zas tak moc kdyz to vydrzis do konce roku :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Je jiste, ze na 3DS bude mozne pouzivat u DS her analog stick. Doufam ze vas tato zprava potesila stejne jako me :) to je pomerne zasadni zprava, protoze ten d-pad na 3DS skutecne neni na dlouhy hrani. bohuzel pro hry, ktery se daji slusne hrat jen na d-padu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Dobrá vědět :) (kazdopadne se asi netesis zas tak moc kdyz to vydrzis do konce roku :)) Tak nemam inu moznost ako vydrzat pretoze najprv musim nasporit tych 200-250 euro :D A hlavne si chcem pockat najprv na ohlasi hracov a podobne :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak nemam inu moznost ako vydrzat pretoze najprv musim nasporit tych 200-250 euro :D A hlavne si chcem pockat najprv na ohlasi hracov a podobne :D :D :D Zitra ze sebe sem ty zazitky vyzdimu, to budete koukat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak to hej.To som riadne zvedavy.No niekdo ma stastie :D Hlavne budeme vediet cenu a pocit z hrania. :D A dufam ze vyvratis aj tie famy okolo bolesti hlavy a podobne.Ale hlavne som zvedavy na ten zazitok z hry :D Skoda ze na internet sa dostanem bud vo stvrtok alebo az v piatok :( Inak prajem ti zajtra prijemnu zabavu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak to hej.To som riadne zvedavy.No niekdo ma stastie :D Hlavne budeme vediet cenu a pocit z hrania. :D A dufam ze vyvratis aj tie famy okolo bolesti hlavy a podobne.Ale hlavne som zvedavy na ten zazitok z hry :D Skoda ze na internet sa dostanem bud vo stvrtok alebo az v piatok :( Inak prajem ti zajtra prijemnu zabavu ;) Vsadim se ze cena sem prosakne driv z nejakych odicialnich zdroju nez ode me :) Ovsem jestli mi nebude blbnout v telefonu internet a nebudu zlakan lakadly 3DS tak sem cenu okamzite postuju...Bolest hlavy a neprijemne pocity je to na co jsem opravdu zvedavy, jak na to bude reagovat jak moje telo tak ostatni. Doufam ze se nebudou konat zadny zvraceci kose s logem nintenda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Zitra ze sebe sem ty zazitky vyzdimu, to budete koukat :) Doufám, že s sebou bereš flashkartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Bolest hlavy a neprijemne pocity je to na co jsem opravdu zvedavy, jak na to bude reagovat jak moje telo tak ostatni. Doufam ze se nebudou konat zadny zvraceci kose s logem nintenda :) Presne na to som aj ja dost zvedavy ze ci mi z toho nebude zle.Myslim z toho 3D efektu.Dufam ze nie lebo inak hladam najblisi most. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Na druhou stranu budu pravdepodobne tak zazrany do hrani ze budu tezko pozorovat lidi kolem takze ucinky 3D efektu vysleduju asi jen na sobe a kamaradech :) Ale kdo vi, treba se k 3DS ani nedostanu (klep, klep) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak ja dufam ze dostanes :D Zober si preistotu zo sebou aj lopatu aby si tych ludi mohol odhadzovat s tade. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Tak ja dufam ze dostanes :D Zober si preistotu zo sebou aj lopatu aby si tych ludi mohol odhadzovat s tade. :D Doufejme, ze nebudu potrebovat vetsi kalibr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 žádné bolehlavy nebudou! to by potom neprodávaly. A s tou flaškartou by jsi to mohl skusit. (nenutím tě) Oficiálni launche pro UK (takže i pro ČR ) - tak tu máš takový list her které si tam asi zahraješ Pilotwings Resort Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends Nintendogs + Cats: French Bulldog & New Friends Nintendogs + Cats: Toy Poodle & New Friends Super Street Fighter IV: 3D Edition The Sims 3 PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer LEGO Star Wars III: The Clone Wars Ridge Racer 3D Super Monkey Ball 3D Samurai Warriors: Chronicles Asphalt 3D Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars Tom Clancy’s Splinter Cell 3D Rayman 3D analogová páčka pro DS hry funuje dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 žádné bolehlavy nebudou! to by potom neprodávaly. A s tou flaškartou by jsi to mohl skusit. (nenutím tě) Oficiálni launche pro UK (takže i pro ČR ) - tak tu máš takový list her které si tam asi zahraješ Pilotwings Resort Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends Nintendogs + Cats: French Bulldog & New Friends Nintendogs + Cats: Toy Poodle & New Friends Super Street Fighter IV: 3D Edition The Sims 3 PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer LEGO Star Wars III: The Clone Wars Ridge Racer 3D Super Monkey Ball 3D Samurai Warriors: Chronicles Asphalt 3D Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars Tom Clancy’s Splinter Cell 3D Rayman 3D analogová páčka pro DS hry funuje dobře :) To vite ze jo, uz vidim jak tam budu strkat flashkartu :) Tak na co se tesim: Street fighter, Rayman a Splinter Cell mozna jeste asphalty, moc toho neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 flashkartu tam urcite nezkusi, protoze to bude bud primontovane na stojanu, nebo nejak podobne chranene. rozhodne si nemuzou dovolit aby nekdo osesel s 3DS v kapse, nebo aspon s hrou. snad si to nepredstavujete slytem - tady vam nechame kolovat 20 3DS konzoli a mezitim probehne nase prezentace. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 flashkartu tam urcite nezkusi, protoze to bude bud primontovane na stojanu, nebo nejak podobne chranene. rozhodne si nemuzou dovolit aby nekdo osesel s 3DS v kapse, nebo aspon s hrou. snad si to nepredstavujete slytem - tady vam nechame kolovat 20 3DS konzoli a mezitim probehne nase prezentace. :) Jeden z duvodu proc to nedelat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 flashkartu tam urcite nezkusi, protoze to bude bud primontovane na stojanu, nebo nejak podobne chranene. rozhodne si nemuzou dovolit aby nekdo osesel s 3DS v kapse, nebo aspon s hrou. snad si to nepredstavujete slytem - tady vam nechame kolovat 20 3DS konzoli a mezitim probehne nase prezentace. :) tak teď jsem se opradvu zasmál. samozřejmě že ty 3DSka nebudou litat vzduchem. Pokud jste viděli ty různé prezentačky v US a JP tak se podívejte jak je 3DS pevně zavázaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 tak teď jsem se opradvu zasmál. samozřejmě že ty 3DSka nebudou litat vzduchem. Pokud jste viděli ty různé prezentačky v US a JP tak se podívejte jak je 3DS pevně zavázaný Tak nikdo nerika ze z toho conquest neudela nejakou 3DS relax party, kde se budem vyvalovat s 3DS v gaucich (nejlepe aby mel kazde sve 3DS se vsemi hrami :)), ale nikdy jsem nevidel conquesgt prezentovat DS jinak nez v pevnem stojanu a to jsem je videl uz mnohokrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 a cy ty launche jak se vám líbí ? Ja sem zlkamaný mě žánry těchto her vůbec nebaví ani nezajímají. Ale aspon nejaké hry. mohli začít odznova s Mario 64 na 3DS fotografie z rozebraného 3DS http://nintendo3dsblog.com/taiwanese-3ds-stolen-disassembled-and-photographed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 a cy ty launche jak se vám líbí ? Ja sem zlkamaný mě žánry těchto her vůbec nebaví ani nezajímají. Ale aspon nejaké hry. mohli začít odznova s Mario 64 na 3DS Cekal jsem ze zelda bude mariem 64 ds pro 3DS, ale kdyz ji odlozili bylo jasny ze bude launch slaby, popravde receno jsem ale doufal alespon v ty RE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 tak teď jsem se opradvu zasmál. samozřejmě že ty 3DSka nebudou litat vzduchem. Pokud jste viděli ty různé prezentačky v US a JP tak se podívejte jak je 3DS pevně zavázaný a nebyl jsi to nahodou ty kdo psal aby to vyzkousel? ;) A s tou flaškartou by jsi to mohl skusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 no ano ale předemnou ještě někdo byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.