nodobre Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 vsechny 3DS budou mit SD slot.melo ho uz DSi, odstranovat ho by byla docela pitomina ;] Aha ja som mal NDS Lite a tam este nebol a nejak som pozabudol ze na NDSi uz bol tak preto som sa pytal. :D EDIT: Co si myslite o cene 3DS ktora je na playcentrum.Predtym tam bola cena 6500 kc myslim a teraz po tych vsetkych kenferenciach a predstavovani je tam cena 4 799 Kč.Dufam ze ked to vyjde tak tu cenu o moc nezvysia to by bolo super :D To by som mozno hned predal moje psp a kupoval 3DS :D Odkaz: http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=DS&SK2=Konzole&SK3=Konzole+nov%E9&menu=35 EDIT2 :A su tam aj hry ako napr. FIFA SOCCER 3DS o ktorich som ani nepocul ze maju vyjst. EDIT3:Nasiel som nove ceny s 3DS a pohybuju sa okolo tej ceny na playcentrum napr http://www.gamehouse.cz/nintendo-3ds.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeroOne Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 EDIT: Co si myslite o cene 3DS ktora je na playcentrum.Predtym tam bola cena 6500 kc myslim a teraz po tych vsetkych kenferenciach a predstavovani je tam cena 4 799 Kč.Dufam ze ked to vyjde tak tu cenu o moc nezvysia to by bolo super :D EDIT3:Nasiel som nove ceny s 3DS a pohybuju sa okolo tej ceny na playcentrum Tyhle ceny jsem tam videl uz vice jak pred tydnem. Vsude jinde je cena kolem 6500,- takze nevim jestli pred uvedenim jeste cenu nezvysi. V USA je cena na obchodech 250 USD coz by se pouhym prepoctem blizilo tebou nalezene cene. V UK ovsem je cena 200 liber a to uz jsme nekde na 5700. Takze bohuzel realna cena bych pocital spise pres tech 6k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 cena u nas nikdy nebude nizsi nez v UK, natoz jeste v US... myslim ze vsichni co si to predobjednali za cenu 5k asi budou nakonec zklamani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 A keby som si objednal 3DS z US a chcel by som si potom neskor kupit nejaku hru tu na Slovensku alebo v CR tak by mi ta hra asi nesla kvoli tomu region locku ze?A este neviete ze ake formaty videi to bude prehravat, a ked ste si dali do DSi nejaky film isiel vam spustit?Myslim tym ci vam nevihodilo nieco take ako na psp ze corrupted data ze pokim ho nebudem mat flashnute ci si nebudem musiet kupovat tie filmy cez 3DS Ware alebo ci sa nebudu predavat na cartrigoch ako filmy na psp sa kupovali na UMD? EDIT: Tak tu je asi realna cena pre nas + je tam aj co vsetko dostanete s 3DS,... : http://www.pixmania.sk/videohry-konzola-nintendo-3ds-modr/sksk7881308_jvart.html#pix-review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 region lock znamena ze ti pujdou hry koupeny jen ve stejnym regionu jako konzole... to je JP, US nebo EU/AU. takze ne, hry z CZ/SK by ti na 3DS koupenym v US nesly. filmy na DSi jdou spustit jen pres Moonshell, to samy plati pro mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 filmy na DSi jdou spustit jen pres Moonshell, to samy plati pro mp3. Tak bohvie ako to bude na 3DS dufam ze nebudem muset cakat na flash kartu alebo nejaky CFW :( Takze cena 249€ je asi uz oficialna: http://techblog.sk/2011/01/20/nintendo-3ds-bude-dostupne-v-europe-25-marca-za-e249/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 v souvislosti se 3DS se mluvilo o tom ze Nintendo uzavrelo smlouvu s Warnerama a mozna jeste nejakyma dalsima filmovyma spolecnostma, takze nejaka distribuce 3D filmu se planuje (pro USA urcite), ale jinak videa ani hudba (s vyjimkou aac) asi bez neceho jako je Moonshell prehravat nepujdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 To je skoda :( Mohli tam zabudovat nejaky prehravac.Nemusi to byt HD,stacil by mi obycajny prehravac s priemernou kvalitou.Hlavne aby to tam islo prehravat od zaciatku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Game Coin funkce na 3DS Bude za 300 coins odměnovat různými malčikostmi (stále nevím jakými). Při zavřeném DS je spuštěn krokoměr. Za 100 kroků 1 bod. Nintendo při tvorbě této aplikaci trochu přemýšlelo a aby nedocázelo k podvádění že by někdo jen s 3DS zatřepal denně budete moct získat jen 10 bodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Maličkosti by mohli bejt malý užitečný věci ve hrách třeba.. Ale co bude to Mii Plaza ? nemůžu se k tomu dohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Mii Plaza to je neco takoveho prece i na Wii ne? muzes stahovat a posilat lidem Mii a oni se promenadujou po obrazovce... naprosta zbytecnost k nicemu ;] nicemene ten pedometr je fajn, ale max 1km denne? nachodim tak 3x vic ;> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Game Coin funkce na 3DS Bude za 300 coins odměnovat různými malčikostmi (stále nevím jakými). Při zavřeném DS je spuštěn krokoměr. Za 100 kroků 1 bod. Nintendo při tvorbě této aplikaci trochu přemýšlelo a aby nedocázelo k podvádění že by někdo jen s 3DS zatřepal denně budete moct získat jen 10 bodů me se ten napad s krokomerem moc libi, treba to primeje lidi aby zili trosku zdraveji. ale stve me teda ze to omezili na 10 coins denne. ja nachodim za den kilometry. takhle kdyz si to spocitam, tak jeden krok je rekneme asi 0,5 metru, 100 kroku je teda 50m a za ne se ziska 1 coin. pro 10 coins staci v tom pripade ujit 500m. No to snad nemysli vazne, tohle nachodim za 3 hodiny v praci, kde jen sedim u PC a odbiham na WC a do kuchynky uvarit caj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 to mě také právě mrzí ale možná updaty to změní. Mii Plaza opravdu nebude o ničem. Bude na ní aspon větší zábava než na Wii Plaze. Mii Plaza bude totiž obsahovat další minihry, které fungují na bázi streetpassu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 streetpass, u nas taky naprosto zbytecna funkce... jestli pedometr donuti lidi bejt aktivnejsi... nedonuti. staci povesit na snuru na pradlo a rozkejvat >_> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Taky by me zajimalo kdo z nas chodi s DS v kapse. Ja osobne ho mam vzdy v batohu, kdyz cestuje se mnou. Tam pak krokomer ztraci vyznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 no ja nevim jak presne to funguje. v kapse DS nenosim, ale treba zacnu. pozna to kdy jdu a kdy jen jedu autobusem a ten drnca? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Já používám DSko i na hudbu (já vím, ujeté, ale moje stará MP3 je někde na dně Moravy), takže když počkám na moonshell pro 3DS...Počkat, bude fungovat krokoměr při puštěném moonshellu (a zavřeném 3DS)?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Tak pri zavretom 3DS funguje ale pri spustenom moonshelli neviem ved este moonshell ani nevysiel takze to sa dozvies az potom. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Já jen přemýšlím nahlas, v kapse nosím DSko jen když mám puštěnou hudbu, kdo ví jak to bude u 3DS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Já používám DSko i na hudbu (já vím, ujeté, ale moje stará MP3 je někde na dně Moravy), takže když počkám na moonshell pro 3DS...Počkat, bude fungovat krokoměr při puštěném moonshellu (a zavřeném 3DS)?. MP3 Formát bude umět 3DSko přehrát už od začátku za pomocí vestavěného přehrávače ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 To je super len keby to prehravalo aj videa aspon v 3GP. :( A neviete nahodou ze ked nosim okuliare a nahodou by som hral 3DS a v okuliaroch by sa mi odrazal obrz niecoho ci by mi 3DS aj napriek tomu dokazalo zosnimat oci a vytvorit 3D efekt? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 S 3D zobrazením přes brýle by neměl být problém. Ale ohledně podpory videí zatím není nic známo :-(. ale vzhlem k tomu že bude umět přehrávat 3D videa, která by měla i po nějaké době jít nahrávat pomocí vestavěných fotoaparátů, tak určitě vznikne minimálně nějaký konvertor na fomát který to bude podporovat (pokud to nebude nějaký běžný formát). Nevidím důvod proč by nemělo umět i 2D videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 3D efekt vzniká spojenim 2 obrázků/videí a mozek je pak spojuje dohromady ale spojování 2 obrázků/videí nedělá samotná kamera ale program a tak si budete muset při normálnim obrázku bez 3D efektu asi vybrat jakou z kamer chcete použít.Chcete snad ještě něco o tom jak vzniká 3D efekt? mě to přijde logický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 MP3 Formát bude umět 3DSko přehrát už od začátku za pomocí vestavěného přehrávače ;-) Aha, to mi trošku uniklo...V tom případě problém vyřešen a zase se těším na 3DS o něco víc :) akorát místo úbohé 2GB přibalené SD karty si přikoupím rovnou 8GB, holt jsem tak nějak víc na hudbu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Nintendo se snaží být ekologické proto nové obaly her budou celé proděrované. vypadá to divně ale až tam bude nalepen povlak všech těch nápisu různých her a letáčku tak si toho ani nevšimneme. Jsem rád že Nintendo myslí na ekologický způsob života. http://nintendo3ds.davidturnbull.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/02/Nintendo-3DS-Case.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.