UlbrihF Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Socka ! Něco o Nintendo WEB Prohlížeči Nový prohlížeč už nebude od Opery. A bude možná přehrávat videa z Youtube. Jedná se o prohlížeč Netfront, který je využíván na PSP a PS3. Takže bychom se mohli možná dočkat 3DS videí z youtube. To je na mne to neni muj inzerat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 To je na mne to neni muj inzerat Uz to sem nekdo daval, krom toho je jasne ze je to nejaky trouba co chce napalit jiy trouby, nema ani jeden obchod, take asi tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 To je na mne to neni muj inzerat Ne to není na tebe jenom je to naprostý hlupák ten kdo to prodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ne to není na tebe jenom je to naprostý hlupák ten kdo to prodává Vetsi ten kdo to koupi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Jj koupit to muze jen ***** a kdyz tak jim jen vytvori predobjednavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Jj koupit to muze jen ***** a kdyz tak jim jen vytvori predobjednavku Predobednavku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Predobednavku???? Napriklad na gamehousu nebo na JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Napriklad na gamehousu nebo na JRC Nejak mi unika ta spojitot s hlupakem z aukra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/226383-revolucni-kapesni-herni-konzole-nintendo-3ds-vstupuje-do-prodeje.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Jak i Nintendo Ds station tak i Nintendo 3DS Bude mít svou. http://www.nintendoworldreport.com/media/25484/4/7.jpg. Myslíte že to bude i u nás. Vím, že Pár Nintendo Stations jsou jen v Praze. Ty 3DS by se mohly rozšířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ani nevim ze v praze jsou... tohle je spis pro japonce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 http://www.andriasang.com/e/blog/2011/02/26/3ds_manuals/ skoda jen ze to vypada, ze zbyle AR karty budou jen modely postavicek v prostoru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 taky jsem si toho predstavoval trochu vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ani nevim ze v praze jsou... tohle je spis pro japonce... taky sem jeste zadnej kiosk nepotkal ;p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 no zepry jeden kamený obchod od gamehouse.cz má jeden ale ne ten 3DS zatím jen ten DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Nejak mi unika ta spojitot s hlupakem z aukra.... Ty to u nej koupis on najede na jrc.cz a predobjedna ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ty to u nej koupis on najede na jrc.cz a predobjedna ti to Aha, tak to je zajimavby zpusob jak vydelat, ale je tam vic jak 10 dnu na dodani, takze bych tomu veril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Professor Layton and the Mask of Miracle je nejprodávaněješí hra na 3DS v JP. (nedivím se) Japonci se na toto pokračování těšili dlouho. Pravděpodobně ta hra měla vyjít v listopadu 2010 a to na DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 taky je to jedna z mala launchovejch her ktery imho aspon za neco stoji ;> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Prevkapeni.....to teda neni. Layton je celkove jedna z nejuspesnejsich seria pro DS a minimalne nejuspesnejsi puvodni DS serie...a japonci jsou na tyhle veci nazhaveny... nedivim se....ja mam laytona taky hodne rad nebo jsem alespon mel...jednicka byla skvela, dohral jsem ji nekolikrat, dvojka uz mi pribehove nesedela a nez jsem ji dohral, slo DSko do kopru. Ta serie je spatna v tom, ze jednicka konceptuelne funguje, je zastitena pribehem, dal to nedava smysl....proc jsou vsude sakra hadanky? :) Ale mam to rad jak se stridaj hadanky s krasnymi animackami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jednička měla celkem hardcore hádanky, podle mě jsou další díly o stupínek jednodušší :) ale když si to tak vezmu, u jedničky jsem narozdíl od dalších dvou pokračování nebrečel (dojetím, u jedničky jsem brečel frustrací). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To me prisla jednicka jednoducha, skoro bych rekl ze jsem se u niceho vylozene nezasekl a ani jsem nekoukal nikam na internet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Podle mě vypada layton spíš více (nevím jak to říct) dramatičtější. Já jsem od druhého dílu dojatý a dost a počítám že mě to čeká i v ostatních budoucích dílech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tomu verim, ale samotna ta idea, ze na kazdem rohu dostanete hadanku ztraci od druheho dilu "smysl"...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 me to uz v prvnim dile prislo mirne na palici ;D je to proste hra o hadankach, vsechno ostatni se tomu musi podridit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.