Lazyt Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 aha takže si mužu založit jakýkoliv bank. učet aplatit s ním potom na amazonu - třeba bankovní učet era? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 zrejme to bude podporovat len visa karty a mastercard ako aj DSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Nejlepsi to je jak to mam ja osobne, studenskej ucet u CSOB a pak normalne si zalozit treba Paypal a uz tohle nikdy nemusis resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 vtom se nevyznám naprostý guláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 No tak jedina tvoje moznost je poprosit nekoho o zakoupeni na tvoji adresu (z rodiny ci kamaradu) Amazon si nerozumi s paypal, je nutna karta s aktivovanymi internetovymi transakcemi. Jak jsem koukal na amazon a zkousel zkompletovat objednavku, tak jsem dosel k opravdu peknym cislum (bez hry a pouzdra). (v librach) Items: 187.00 Postage & Packing: 9.58 Order Total: 196.58 Coz dela 5528 Kc. (ale shipping 5-10 dni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 a je nejlepší také využít šanci koupit si hru jen za 15 liber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 3DS se stalo nejpředobjednávanější herní konzolí na Amazon.co.uk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Teď to zrovna čtu :) to o něčem svědčí, já se ale přidám k "davovému šílenství" až za rok, i když mě celkem lákají všechny ty funkce, co 3DS má...nebo že bych si našel brigádu? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Taky to vidim nejdřív za rok, možná za dva, na nějakou další verzi 3DSi? Mam v plánu ještě spoustu her co chci dohrát na mém DSi a času je nějak čím dál míň. Jediný co mě opravdu láká je Zelda. Ocarinu of Time fakt miluju, tak jedině možná až tu budu číst jak jí všichni hrajete a je super, že to nevydržim a vlítnu do prvního krámu koupit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 ach jo proč sem si nespomenul dřív a nopořídil jsem si už kreditku abych si to už mohl v pohodě obědnat ted už sem na to všecko káp:( já jsem takové pak* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Lazyt ja mam paypal aj aktivny a mozem cezen platit a chcem si objednat asi tiez zo zahranicia ale nie hned teraz lebo ja budem mat v juni/cerven narodky a aj meniny a chcem dostat miesto darcekov peniaze tak potom by som si to chcel kupit.Ak vydrzis dovtedy tak potom by sme mohli ist do toho spolu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 to si opravdu hodný člověk ale já potřebuju využít amazon nabídky která končí do čtvrtka. Hru za patnáct liber si nenechám ujít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Jaj tak nic :( Chcel som pomoct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Taky to vidim nejdřív za rok, možná za dva, na nějakou další verzi 3DSi? Mam v plánu ještě spoustu her co chci dohrát na mém DSi a času je nějak čím dál míň. Jediný co mě opravdu láká je Zelda. Ocarinu of Time fakt miluju, tak jedině možná až tu budu číst jak jí všichni hrajete a je super, že to nevydržim a vlítnu do prvního krámu koupit :D ty si moj clovek :D zeldu proste milujem a ked som videl gameplay z 3DS tak proste az to vide tak to chcem mat doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Taktez...to je pro me titul kvuli kteremu si chci 3DS poridit..OoT jsem nedohral na wii celou a tak to tady chci dojet...a po male ochutnavce na predvadecce jsem natesen jeste vic a o to vic me rzi, ze se dockame az o prazdninach :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Recenze 3DS z IGN.com... A tady IGN Reviews center, tedy vsechny recenze na 3DS hezky pohromade ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Zabery z Raymana 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Já se asi pátku nedočkám. Objednal jsem si k tomu Super Street Fighter IV. Hlavně jsem zvědavej na jakou vzdálenost funguje StreetPass. Aby pak nebyl titulek v novinách "V Brně řádí deviant s Nintendem 3DS a sápe se po lidech" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ulrich Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Nintendo 3DS - první dojmy z zive.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ten typek mluvi jak kreten... WTF, ten manual je OBROVSKY a ten typek asi nevim co znamena AR :) A celkove keca blbosti, misto cricle pad rika slide pad :) Nezaslouzi si ho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tak tu máme první českou recenzi ;-) : http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=nintendo-3ds-recenze-konzole-163955&sekce=specialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Vyborna recenzia :D Stoji za to si ju celu precitat.Dakujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ja uz chci recenzi na Splinter Cella...nevim jestli kupovat jeho nebo SSF....ale koukal jsem na nejakyy video a splinter cell je podle me predelane chaos theory, ktere jsem nedohral, takze by to bylo super, bohuzel na videu vypadal dost udpudive :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ja ked si budem 3DS kupovat asi v tom juni tak urcite chcem k nemu ako 1. hru Resident Evil: The Mercenaries.Na tu sa neskutocne tesim :D Nech je uz jun a mam po narodkach a aj meninach :D Lebo uz ho chcem doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Nechť už jsou mé narozeniny a můžu si užít své 3DS za své peníze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.