DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Nejhorsi je ze ikdyz ho mozna uz budu mit doma, poradne si ho ani neuziju, pristi tyden mam takovou honicku, ze budu rad kdyz ho vubec zapnu (ikdyz jeste nevim zda ho budu mit :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ja uz chci recenzi na Splinter Cella...nevim jestli kupovat jeho nebo SSF....ale koukal jsem na nejakyy video a splinter cell je podle me predelane chaos theory, ktere jsem nedohral, takze by to bylo super, bohuzel na videu vypadal dost udpudive :) Splinter Cell 3D je opravdu předělávka Chaos Theory z PS2. Asi do něj pudu, ikdyž taky bych rád viděl něco víc než trailer. A vemu rovnou SSF4 abych měl něco na mulťák (bude někdo taky kupovat?) BTW: trochu mě zarazilo že u nás není podporován Friend list. Proboha proč?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 jsem spíše zastáncem PSPček (asi ptž jsem Nintendo nikdy neměl ani v ruce) :D ale s nodobre souhlasím kvůly Residentovi bych si 3DS taky koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TopinasKorp Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Heleďte jak to tedy vypadá s flash kartami na 3DS hry? Není možné aby staré karty z DS fungovali i na 3DS? Když je 3DS rozpoznává na DS hry? Jeslti spíš nejde o to, že nikdo ještě neudělal 3DS romku. Nebo se pletu a někdo to už zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ? jak u nás není podporován friend list? však pokud si nastavíme stát united kingdom, kde je určitě podporován, tak bude podporován. Vždyt to je podleme stejně samý poblém jak u wii a ds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Pokud si nastavíme jiný stát tak v pohodě, to máš pravdu. Jen nechápu kvůli čemu takové omezení zrovna pro ČR?. Mají to i jiný státy?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 tak to je pro mě normální i wii a ds má taky takové omezení takže to omezení bude podle mě stejné jak u wii tak u DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 S tím friend listem mě to nepřekvapuje. :-/ Neměly by 3DSka už být skladem ? :) A co když to moje 3DSko někdo ukradně z externího skladu :-O EDIT: pročítám tu recenzi a ... jak může být pro oko příjemnější lesklý povrch, vždyť se tam bude všechno okolo odrážet :-/ Docela jsem si zvykl na matný povrch u DSi EDIT 2 : dobrej týpek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 toho týpka nechápu čekat týden na 3DS to bude fail, 3DSka jsou 100% skladem i v ČR. Dnes je to přesně rok co bylo oznámeno Nintendo 3DS - všechno nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 a rok uz se tu o nem bavite hahahahahahahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Takze temer do roka a do dne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 a pokud se nic nepo....., tak se i dočkáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Ted uz se nic neposere, moje 3DS je ted v teplicku skladu Gamehousu a zitra se vydava na svou velkou cestu ke me domu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 takže taky Gamehouse :) u mě to může podělat PPL s tím, že se budou vymlouvat, že mě v práci nezastihli. Jednou mi vezli balík na kontaktní adresu místo na doručovací i přesto, že to bylo dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 U me to urcite posere posta, neverim tomu ze to do patka prijde....krom toho u nas ty kravy postacky nezvonej, takze ikdyz to prijde, budu si pro to moct dojit az po sesty vecer :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 taky jsem se nakonec rozhodl pro gamehouse, jinak nejlepší je česk pošta. bohužel žádná z pošt v dnešní době není tak rychlá že by naše 3DSka stihla doručit v pátek. Doufám že to doručovací služby stihnou. Desmonde já kdybych bydlel v Praze, tak by si šel pro 3DS klidně osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 U me to urcite posere posta, neverim tomu ze to do patka prijde....krom toho u nas ty kravy postacky nezvonej, takze ikdyz to prijde, budu si pro to moct dojit az po sesty vecer :( mam naprosto identickou zkusenost s postou v Praze, lol. do Gamehousu bych si zasel pesky, mam to 5min od baraku ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 jsem spíše zastáncem PSPček (asi ptž jsem Nintendo nikdy neměl ani v ruce) :D ale s nodobre souhlasím kvůly Residentovi bych si 3DS taky koupil... Tak to si spravil velku chybu ze si ziadne DS nemal.Urcite sa do 3DS oplati ist a to nie len kvoli residentovi :D Mozno si myslis ze tu pisem hovadiny ale ver mi ze keby si zacal hrat napriklad nejakych pokemonov na DS alebo maria tak by si sa nevedel od toho odtrhnut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak jsem se těšil do práce, že kouknu na mail a bude tam " vámi objednané zboží je skladem a bude co nejdříve vyexpedováno... " a vono nic :( Jestli to nebylo tím, že jsem přišel v 8:00 :) - nodobre : mě třeba Mario vůbec neoslovil a to jsem na C64 drtil klon Maria Giana Sisters a pak i DS verzi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 taky jsem se nakonec rozhodl pro gamehouse, jinak nejlepší je česk pošta. bohužel žádná z pošt v dnešní době není tak rychlá že by naše 3DSka stihla doručit v pátek. Doufám že to doručovací služby stihnou. Desmonde já kdybych bydlel v Praze, tak by si šel pro 3DS klidně osobně. To ja normalne taky, ale jelikoz ted nestiham, tak jsem rad ze to prijde rovnou dom.....tahat se pres hodinu nas cernak, to by bylo nemile... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Pit-Bull mam doma jak PSP tak NDS a s kludnym svedomim mozem povedat ze NDS je NEPOROVNATELNE lepsie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Kazdyho vkus....zalezi jakej ses typ hrace...kazda konzole ti nabidne jiny typ her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 na pixmanii maju 3DS len za 231,90 € coz je v prepocte 5 662,30 CZK ale zase tam to dodanie trva tak 2 tyzdne a viac (podla vlastnej skusenosti) DeSmond tak ako sa to vezme na psp ma chytil len soul calibur a par PSX hier som tam skusal...inak mi to tu zapada prachom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Pixmanii neverte, vzdy laka na nizke ceny, ale pak ti k tomu prifari vysoke vymyslene polozky.....krom toho jsem slysel ze se musi reklamace posilat do francie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak už je máme na krámě :-). Nejspíš půjdu do Aqua Blue verze, vypadá zajímavě a nejsou na ní tolik vidět otisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.