Lazyt Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 ne 3DS ware bude až na konci května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 aha tak to je este dost daleko...no nic...pockam na toho zeldu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 kosmiklove: Ne-e. DSware ještě nefunguej vůbec. Stejně tak jako třeba internetovej prohlížeč. Všechno to má ikonky, je to popsaný v manuálu ale z nějakýho důvodu to pojede až po nějakým updatu. Kterej má být podle netu údajně až v tom květnu. Nějak to nechápu proč. Ten současnej OS tak trošku připomíná neodělanou demoverzi. Takže pokud neplánuješ hned vzít i nějakou pořádnou 10-20 hodin hru, tak bych do toho nešel. ZA ty AR hry ty peníze nestojí. A na 3D se podle mě půjde brzo kouknout v nějakých kšeftech, kde to budou mít jako reklamu vystavený a puštěný (čekal bych electroworld nebo tak něco. Tam jim většinou hromada konzolí jede nonstop, tak třeba brzo přidají i 3DS). Vzhledem k tomu, že cena podel mě o něco klesne... a hlavně záruka se it počítá od doby kdy to koupíš a ne kdy to začneš pořádně používat - tak bych s nákupem počkal až tě nějaká hra fakt zaujme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tak ja jsemzkousel stare 3DS hry a na vrchnim dislúpleji roztaazene nejsou, po stranach jsou cerne pruhy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Glutton nemam pobliz ziadny shop kde by som si to mohol vyskusat takze tato moznost odpada...zaruka ma az tak netrapi..samozrejme viem ze plati od datumu kupy a nie od vtedy kedy som to zacal ja pouzivat...mozno teda ozaj pockam kym bude ten zelda...viem ze to tu niekde bolo ale nevie niekto priblizne kedy to ma vyjst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Cerven....snda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tak jsem si taky přidal do Friend Listu telchyho, Lazyta, Vortexe a Raichyho, tak si mě kdy kdyžtak taky přidejte, jestli máte zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Nevim jestli ste to už sem někdo dávali, ale mrkněte: http://aukro.cz/flashkarta-acekard-pro-3ds-klon-1gb-karta-s-hrami-i1529760299.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 To se mi moc nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 flash karta - už jen to, že je to v tuhle dobu na aukru je samo o sobě podezřelé. ssx4 - mam tě tam :) Glutton - Shadow wars mě zajímá, ale počkám si na recenzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 ta flash karta moze byt...aj R4 uz ma flash kartu pre 3DS..otazne je co sa stane po update fw na 3DSku..takze by som to neriskoval...teraz to moze na chvilu fungovat ale za jaku cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ta flashkarta je FAKE, To je jak Acekard 2.i FAKE akorát že se to menuje 3 a jde tu spustit na 3DS. Acekard.com samo upozorňovalo že typ takovéto karty nikdy nevyrobila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ta flashkarta je FAKE, To je jak Acekard 2.i FAKE akorát že se to menuje 3 a jde tu spustit na 3DS. Acekard.com samo upozorňovalo že typ takovéto karty nikdy nevyrobila. na tom aukro to je zm*d vedle zm*da... to je už několikátej podvod s 3dskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Pry se do budoucna zvysi cena 3DS, nakupujte proto co nejdriv muzete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 No tak podla mna to uz teraz stoji dost.Ak tu cenu zvysia este viac tak sa im mozem na to zvysoka vy*rat :/ A ak pojde cena 3DS hore tak si myslim ze pojdu hore aj ceny hier a v tom pripade sa im mozem na to uplne vy*rat :( A to som sa na to tak tesil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hulvat Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 tak splinter cell uz mi lezi ve skrini a dost mozna, ze uz tam zustane naporad..vcera sem si koupil zeldu spirit tracks pro ds, ktery nevlastnim (posledni moje kapesni konzole byla gameboy-puvodni sediva cihla) a musim rict o mnohem vetsi zabava..mapa na hornim displeji se neroztahuje, coz je u tyhle hry spis k dobru..pred tim sem hral zeldu u kamose na dsicku a zadnej rozdil ve vykonu nepocituju a jestli tak spis k lepsimu..jo uz by mohli vyjit klasicky nintendovky i na 3ds (mario, zelda..) to sou veci kvuli kterym sem si ho poridil..trochu me laka ten sf, ale uz ho mam dost nahranyho na pc, tak nevim jestli by me to znova chytlo, i kdyz je to ve 3d..nevite jestli ma naka kvalitni hra vyjit driv nez v cervnu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 DeSmond preto ho chcem tento tyzden uz zobrat...diky za upozornenie ;) Hulvat spirit tracks som nehral ale phantom hourglass mam rozohrate a musim povedat ze to je pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Spirit tracks jsou bohuzel podstatne horsi nez PH :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Chcel by som sa spytat ze keby si objednam 3DS odtialto: http://www.amazon.com/Nintendo-3DS-Aqua-Blue/dp/B002I090AG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1301230007&sr=8-1 tak tam bude asi region lock ze? A neviete ze kolko asi tak trva dorucenie a aka je cena postovneho? Pretoze ja som si zo zahranicia este nic neobjednaval :D Dakujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 To asi mel, pokud budes objednavat z americkeho amazonu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hulvat Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Spirit tracks jsou bohuzel podstatne horsi nez PH :( Pred koupi sem si procital ruzny zahranicni fora a nazory na to, zda je lepsi ST nebo PH, jsou dost individualni. nekomu vadi ve ST masinka ale vychvaluje jiny veci a naopak..ja myslim, ze obe dve patri mezi to nej, ale je pravda, ze PH jsem hral jen chvilku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ja jsem velky fanousek Zeldy a na PH jsem se opravdu tesil, dlouho se to odkladalo a hned jak to vyslo jsem kupoval....ST jsou takova rychlokvaska, je to postaveny na sgtejnym enginu a neni to vylozene spatne, ale je videt, ze to je site horkou jehlou....krom toho je ST podstatne kratsi (na zeldu az nechutne kratke a hlavne jednoduche) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 To asi mel, pokud budes objednavat z americkeho amazonu.... A z tadeto http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Handheld-Console-Aqua-Blue/dp/B004ISLDUG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1301231037&sr=8-1 tam sa mi zda ze region lock nie je a nevies nahodou aspon pribliznu cenu postovneho a do kolko dni/tyzdnov trva dorucenie? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 To netusim, ale z UK je to v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ta cena je na tom amazone dost dobra teda...ale tak uz som objednal u nas z progamingshopu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.