Lazyt Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 no já ted odpovídám na starší odpovědí: Trpím bolestmi hlavy a migrény a když využívám 3D tak závratě a podobné nemám v žádném případě. Já jenom po čase mám takové bolestit typu že mě ta hlava netřeští. Ale určitě to bude tím že si to tělo musí zvykat na to 3D a časem mi ta bolest přejde. Protože si na to oči i mozek zvyknou. To 3D bez využití brýlí je prostě v takové době, kdy to všechno začína. To je jak obrazovka na počítač. Začalo to taky starýma tlustýma bednama a taky kaziliy oči a ted existují tak placatý obrazovky že ani nejdou vidět. to samé bude čekat i to 3D without glasses. Za pár let to bude zdravé se na to dívat. A budou podlemě výkonější takovým způsobem že když budě někdo na vás nahlížet z boku měl by 3D vidět. A ted na toho street fightera já nějak bojovky nikdy nemiloval. Ale potřebuju prostě nějakou hru nebo se unudím. A střílečky ty jsem za svůj celý život hrál asi jen 3 hodiny ale 3DS mě dostalo , donutilo mě, protože ty střílečky vypadaj perfektně. Jen by mě tedy zajímalo jestli si toho SF mám kupovat aby mě to fakt bavilo? Ale asi ano žejo.. je to podle mě nejprodávanější hra pro EU i pro ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Protoze dost jednoznacne vycniva svou kvalitou nad ostatnim, coz neni zas tak tezke :) Zatim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Street Fighter docela ujde, ovsem za 2 dny vychazi tohle, proti tomu se pomalej a nudnej SF muze jit celkem zahrabat ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 inak co sa tyka tych AR Games...skusal som to a bere mi len tu prvu kartu s tym otaznikom...k tym ostatnym hram na ostatnych kartach sa treba nejak dopracovat alebo ako to je? btw tych kariet je len 6 ci sa budu dat aj dokupovat? EDIT: aha...po precitani manualu uz viem ako to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Hmmm. Tak Black Screen of Deat jsem měl dnes čtyřikát (fw updatovanej). Takže pokud to urychle neopraví, tak to půjdu asi vrátit (do dvou tejdnů se může HW vracet, že jo?). Protože v kombinaci s baterou (nabíjet dvakrát za den? FTW?) je to docela průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 D: já chci už takyk onečně nějakou blbou hru Už jste někdo využili té nabídky sleového kuponu od gamehouse? Já si chci koupit 1 3DS hru ale ještě musím něco dokoupit do 300kč aby to platilo. A tam opravdu je NULOVÝ výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Street Fighter docela ujde, ovsem za 2 dny vychazi tohle, proti tomu se pomalej a nudnej SF muze jit celkem zahrabat ;] Tak to me nechava chladnym a rad dam prednost SF, tohle je na me moc japonske (rozumej ulitle) :) Hmmm. Tak Black Screen of Deat jsem měl dnes čtyřikát (fw updatovanej). Takže pokud to urychle neopraví, tak to půjdu asi vrátit (do dvou tejdnů se může HW vracet, že jo?). Protože v kombinaci s baterou (nabíjet dvakrát za den? FTW?) je to docela průser. Právo vrátit máš teoreticky jen pokud jsi objednaval pres internet a zbozi sis na prodejne neprohldl, ale kazdy eshop by to zpatky vzit mel, otazka je jestli si pomuzes...baterka je dobra, jen je proste tak slaba....a s tou obrazovkou, buh vi... D: já chci už takyk onečně nějakou blbou hru Mit 3DS bez hry na 3DS? Tak to nastve :) Preju ti, at si ji koupis co nejdriv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 co hovorite na Samurai Warriors? stoji to za nieco? podla videi to je jedna z mala hier ktore ma prave zaujali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Pokud te bavi hloupe mlatit do tlacitek a mlatit hromady stejnych japoncu tak to vem...me osobne to vubec nebavilo, tenhle typ her nemusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 DeSmond su tam aj nejake rpg prvky? napr ze sa rozvija postava alebo ziskavas nejake nove schopnosti atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Bohuzel jsem nehral tak dlouho abych tohle zjistil, ale myslim ze kdyz pohledas na internetu, tak to zjistis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Prumerny hodnoceni 3DS her co vysly: http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/new-releases/3ds/metascore?view=condensed btw se divim ze tam neni ten Splinter Cell o kterym psal DeSmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Sice neni v tom seznamu, ale na metacriticu je..... http://www.metacritic.com/game/3ds/tom-clancys-splinter-cell-3d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Vidis to, nevsiml jsem si ale tak to sem necekal ze to bude takovej fail :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ja bohuzel taky ne, mel jsem si pockat na recenze, byhozene penize.... Ubisoft si proste rekl, ze se prezivy na launchy 3DS a vydela nejaky chechtaky a tak vypustili hromadu s_acek.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 tak nic...cakam na zeldu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Dobre delas, jsou veci na ktere je dobre si pockat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Právo vrátit máš teoreticky jen pokud jsi objednaval pres internet a zbozi sis na prodejne neprohldl, ale kazdy eshop by to zpatky vzit mel, otazka je jestli si pomuzes...baterka je dobra, jen je proste tak slaba....a s tou obrazovkou, buh vi... Myslím, že nemáš pravdu. Občanský zákoník: § 616 Shoda s kupní smlouvou (1) Prodávající odpovídá kupujícímu za to, že prodávaná věc je při převzetí kupujícím ve shodě s kupní smlouvou, zejména, že je bez vad. (3) V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen "rozpor s kupní smlouvou"), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou; není- -li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil. Myslím, že na 4 crashe za den se docela vztahuje ne? Na to mě fakt nikdo neupozornil. A prodávající to určitě nebude schopen opravit pokud nevyjde ofiko patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Do 14 dnu mas pravo to vratit baz udani duvodu.........takhle ti to spis poslou na reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hulvat Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Je to tak.. do 14 dnu bez udani duvodu, ale musis to mit z eshopu.jestli to mas z normalniho obchodu tak ti to poslou na reklamaci..ja musim zaklepat zatim to mam bez hlasky..a hazi ti to black screen jen pri urcity cinnosti nebo je to ruzny?jeste se to objevilo nekomu? jo a jeste k splinter cell nevite o nakym bazaru s hrama, kde by mi za to nakou stovku dali..? teda pokud tam uz par kousku nemaj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Street Fighter docela ujde, ovsem za 2 dny vychazi tohle, proti tomu se pomalej a nudnej SF muze jit celkem zahrabat ;] Předpokládám, že jen Jap verze :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Teď jsem někde četl, že se ta chyba objevuje kvůli té kartě co v konzoli je a snad by to mělo stačit zformátovat, nebo tam dát jinou/větší. Jinde třeba psali, že to je díky slabému wifi signálu a s pádem spojení spadne i sytém. Pak taky psali zas jinde, že se tohle stává častěji lidem, co používají flash karty. Všechno má neco do sebe. U mě v pokoji je signál trochu slabší než v obýváku, kde je router a chyba se mi objevila v podstatě hned po tom, co sem zkusil R4. Každopádně doporučuju update fw, pokud to nepomůže, tak formát karty a pokud ani to nepomůže, tak vypnout wifi. Vracet kvůli sw chybě celou konzoli se mi zdá trochu přitažené za vlasy. Jednak bych to bez ní asi už nevydržel a pak to brzy vyřeší další update. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Kamos si ode mne pujcil flashkartu ze prej ma doma DSko Fat a ma i 3DS a rikam mu hlavne to nestrkej do 3DSka druhej den prisel ze prej mu moje flashkarta znicila 3DSko a chce to me zaplatit co myslite mam mu to dat na reklamaci to nechtej vzit.- A moje vina to stejne neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Musím zaklepat na dřevo, že se mi zatím nic takovýho nestalo, asi proto, že mám wifi router v pokoji, svoji TTDS jsem prodal a dodávanou kartu jsem vyhodil :) (nešla mi ani zformátovat a neměl jsem chuť zkoumat jak na to, takže tam mám svoji 2GB která se mi válela na stole) :) edit: to UlbrihF : Je to jen a jen jeho problém. Když je blb*j, tak s tim se nic nedá dělat a obzvlášť když jsi mu to řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZeroOne Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Kamos si ode mne pujcil flashkartu ze prej ma doma DSko Fat a ma i 3DS a rikam mu hlavne to nestrkej do 3DSka druhej den prisel ze prej mu moje flashkarta znicila 3DSko a chce to me zaplatit co myslite mam mu to dat na reklamaci to nechtej vzit.- A moje vina to stejne neni. Ty vazne uvazujes jestli mu nejak skodu nahradit? Jednak jsi mu to rikal ze tu kartu v 3ds nema pouzit a navic i na netu uz byli informace ze flash karty by mohli vest k temhle situacim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.