DeSmond Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 No ja uz to rozhodne neplanuju, ani nevim proc jsem to tam strkal :) Spis mi jde o to abych tech peti sekund co byla ta flskarta v 3DS nelitoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 DeSmond pokial si ju neskusal spustit tak mozno v DSku ani ziadne zaznamy neostali a vlastne tym padom ako keby tam ani nebola :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Nezkousel (alespon myslim)...nabhlo prazdne okenko...tak jsem toho nechal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Tak mi přijde, že krokovač v 3DS je nějaký divný, nebo se něco děje s vesmírem :) krokuju si cestu do práce od pevně daného bodu a běžně mi to vychází na cca 360 -+ 50 kroků a dneska mi to hodilo 860 :-O WTF !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Treba to moc drncalo v tramvaji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hulvat Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Krokovac je spis srandicka nez aby to doopravdy fungovalo..taky mi to hazi premrsteny cisla a to mi to jizdu tramvaji nezapocitava a nosim to v kapse u kalhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 zapínám to na úsek kde chodím pěšky. Sice jsem obcházel nákladní auto, ale to nebylo tak velký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Tak asi zemtreseni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Tak jsem neodolal a 3ds sem koupil,za 6500 i se street fighterem a pilotwings,vse slape bezvadne,3D vidim u kdyz mam 10 a 8 dioptrii,hlava zatim neboli tak uvidime;-) vecer sem soupnu friend code.doufam ze slavka dneska vyhraje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 no s krokomerem jem zklamaný furt na internetu běhali články o tom že krokoměr nepude jen tak přelstít. Už žádný "shake control". No a stejnak i když s 3DS párkát zatřepu ihned dostanu kroky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 mne ten krokomer funguje cca rovnako ako ten na pokewalkeri...samozrejme trasenim alebo pohybmi pripominajucimi chodzu budu kroky naskakovat...tam sa neda tomu nijak zabranit...horsie je skor to obmedzenie - 10 coinsov na den ale predpokladam ze aj to pojde oklamat ;) viem ako na to ale zatial to nemam otestovane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Myslíš měnit datum? No fuj, takový špinavý podvod. Do pekla s tebou. :D Nepotkal náhodou už někdo někoho přes street pass? Já se dneska zdržoval na nádraží v obchoďáku, prošel sem půl města a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 a nic že? prostě to bude problém no:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Hodně bych se divil, kdybych v tom našem zaostalém okrese někoho potkal. Je zázrak, že už tu máme elektřinu. A všichni kolem mě si třeba myslí, že PS2 je konzole s nejhezčí grafikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 tipnul bych si ze i kdybys prosel pesky celou Prahu tak stejne nikoho nepotkas... tahle funkce neni proste zamyslena pro regiony jako je vychodni Evropa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Friend Code:4768 7470 3145 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Fakt by bolo dobre keby sa spravila tema na 3DS Friend Code lebo ked si budem o mesiac/dva kupovat 3DS a bude tu o 50 stran viac tak sa mi to nebude chciet hladat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Zemakbasak ok pridal som si ta :) mozes aj ty mna .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Fakt by bolo dobre keby sa spravila tema na 3DS Friend Code lebo ked si budem o mesiac/dva kupovat 3DS a bude tu o 50 stran viac tak sa mi to nebude chciet hladat :D Já už takové téma provozuju na "oficiálním" fóru conquestu. http://mojenintendo.cz/forum/viewtopic.php?p=25416#p25416 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grigi Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj. Tak jsem včera taky nakoupil 3DS. Maličko jsem ale nedomyslel, že moje jedina orig. hra pro DS je NSMB - USA. Takze, kdyz zasunu cartridge, tak to sice "pípne", ale nic se neděje :(. Vím, že 3DSware ještě nejede (apíše no software avelaible), ale zkoušel jsem DSiware a to mi neustále dokola vyhledává a nic. Nevím, jesti má jet nebo ne nebo dělám někde chybu. Poradíte někdo? Díky za reply Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Ahoj. Tak jsem včera taky nakoupil 3DS. Maličko jsem ale nedomyslel, že moje jedina orig. hra pro DS je NSMB - USA. Takze, kdyz zasunu cartridge, tak to sice "pípne", ale nic se neděje :(. Vím, že 3DSware ještě nejede (apíše no software avelaible), ale zkoušel jsem DSiware a to mi neustále dokola vyhledává a nic. Nevím, jesti má jet nebo ne nebo dělám někde chybu. Poradíte někdo?Díky za reply A zkoušel si ji třeba spustit? ;) Mě klasické DS hry z USA jedou.A ani jedna ze služeb *Ware zatím není spuštěná, tak si nedovedu vysvětlit, co se tam dokola vyhledává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 hry na NDS nejsou nijak softwarove odliseny podle regionu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CLOQE.one Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 No :D on to asi ani nezapl :D Na to je tlačítko POWER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 co si myslíte o nintendo a mobilech? chtěli byste aby v budoucnu se nintendo zaměřovalo např. na nějaký mobilní telefon podporující DS hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CLOQE.one Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Dneska zrovna byl rozhovor kdy řekli že nikdy :D ale já bych docela i chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.