t3n Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 jo Zelda... typicky muzske jmeno ;> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Dostal sem chuť si zahrát Super Mario Sisters. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 grigi a tvuj kod je jaký ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Raichy a DeSmond viem ze zelda je ona :) ten blondaty elfik sa vola link ;) ale myslel som to ako hru ako celok nie ako konkretnu postavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Raichy a DeSmond viem ze zelda je ona :) ten blondaty elfik sa vola link ;) ale myslel som to ako hru ako celok nie ako konkretnu postavu :) Prave ze uz se dlouho nevola link....teda pokud si ho tak sam nepojmenujes :) Btw i kdyz si to myslel jako hru, tak to budes skolonovat v zenskem rode, ne? TA hra - TA Zelda a ne TEN Zelda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 DeSmond dobre tak mas pravdu :D ale vola sa stale link..aspon co som si vsimol v PH...to ze si ho uz hrac pomenuje inak je druha vec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 No to teda neni :) Uz delsi dobu je to vicemene "bezejmeny hrdina", vsichni sice vime ze je to link, ale oficialne uz to neni link co ja hraju zeldu, takze asi od windwakera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grigi Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 grigi a tvuj kod je jaký ? 0989-1758-0503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 ale něco ten krokoměr dobrýho v sobě má za tu domu co jsem naštěrkal, bych už dávno nachodil dvojnásob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 tak neštěrkej a chod :) Jestli tím chtěli donutit lidi, aby víc chodili, tak se jim to moc nepovedlo. Pokud tím chtěli donutit lidi, aby víc chodili ven se zapnutým 3DSek, tak se to povedlo, ale jen pro Japonsko a pro mě, ale je škoda, že zatím jen potkávám kolegu z práce, který mi další dílky do Puzzle Swapu nepřinese :D a na 10 mincí mě stačí cesta na oběd a zpátky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 tak da sa nazbierat hocikolko minci za den..staci zmenit datum spravit 1000 krokov, zase zmenit datum a zase prejst 1000 krokov a stale dokolecka...ide to bez problemov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 a pak se Activity Log zblázní a skočí tam černá obrazovka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 telchy prepinam si na datum dozadu...ziskam 10 minci a prepnem s5...activity log je potom taky ako predtym :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 K cemu jsou ty mince vubec dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 u nas pravdepodobne k nicemu O_o no mluvilo se snad o tom, ze si za ne ve hrach muzes unlockovat nejakej bonus content nebo co... to zas bude jen par her od Nintenda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 t3n a .Den u nas ich vyuzijes rovnako ako aj vsade inde na svete...daju sa pouzit len v AR Games (neskusal som) a v Mii Plaze...su tam dve hry... nejake puzzle kde odokryvas obrazky...jedna cast obrazka sa ti odokryje bud vtedy ak stretnes nejakeho cloveka s 3DS a zapisu sa ti o nom udaje cez streetpass alebo za 2 mince si proste kupis nahodnu cast a odokryje sa ti kusok obrazka...co sa stane az ho odokryjes cely to neviem...tolko minci som zatial nenazbieral :D a druha je nejaky dungeon...tam si najimas hrdinov (jedneho za 2 mince) a bojujes s nimi v dungeonoch proti duchom aby si zachranil nejaku postavu...bud pouzijes kuzlo alebo mozes zasadit 3 rany mecom..potom hrdina utece a musis najat dalsieho...uz som dost daleko..je to celkom fajn...ked prejdes miestnost tak sa ti odomkne truhla kde su vzdy nejake veci pre Mii Maker... taka zabavka :) mozno maju aj dalsie vyuzitie ale na to som zatial neprisiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 V SSF4 se daj vyměnit za Figure pointy, který pak slouží k odemknutí dalších figurek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Chenda tak SSF4 nemam ale planujem asi kupit.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Jednoznačně prozatím jedna z nejlepších her, určitě doporučuju ;). Včera mi přišlo LEGO Star Wars III a taky spokojenost, hodně chytlavé, jako snad všechny lego hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Tak jsem v SF4 absolvoval první friend battle. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Vortex: Da se uz konecne normalne hrat pres obycejny net? A ne jen se sousednim DSkem (kvuli cemuz jsem si nikdy nezahral multiplayer na DS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Co si myslíte o 3G modulu, který měl být obsažen v 3DS? Nintendo ten návrch prý odložilo, kvůli slabosti baterie. Hmmm to je mi i líto baterka by se vždycky vyřešila. (zdroj: http://bign.wirenode.mobi/) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
telchy Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 ještě doplním k těm mincím - do "dungu" Ve Street pass Quest můžeš posílat buď hrdiny koupený za prachy nebo Mii avatary lidí, který potkáš na ulici. Když potkáš znova stejnou osobu, tak jeho Mii avatar u tebe dostane lvl. S kolegou v práci si takto expíme avatary :). A ve SSF IV si každý ráno dáme Street Pass match. re: .Den - přirovnal bych to k velkým konzolím. Založíš si místnost a počkáš cca 15-20 vteřin než ti to najde protihráče. V tomhle směru mě mulťak dost překvapil, že čekací časy nejsou minutový. to:Chenda - Na LEGO Star Wars III si brousím zuby, je to dobrý ? má to mulťák ? atp.. :) Ti co mají SSF IV - taky jste dostali od Capcomu dárek v podobě postavy lvl 7, která se odemče po zadaní kodu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Vortex: Da se uz konecne normalne hrat pres obycejny net? A ne jen se sousednim DSkem (kvuli cemuz jsem si nikdy nezahral multiplayer na DS). Mulťák v SF4 je zpracován naprosto standartně v podobě místností. Pokud chceš hrát s kýmkoli, dáš si buď quick match, nebo custom match. Vyhledávání trvá většinou pár sekund. Záleží jak si nastavíš volby hry. S lidmi ve friend listu se musíš předem domluvit ale jinak v tom není žádný rozdíl. Jen místo toho zvolíš friend match. Jinak to 3G by určitě bylo bezva. U nás v česku je rozšířenější než městské wifi a díky tomu by šlo 3DS líp využít na cestách. Baterka se podle mě vyřeší brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 s kvalitou 3G site v CR vam to vubec nemusi bejt lito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.