nodobre Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Doufam ze ten cover neni oficialni.... Preco mne sa tiez paci.Je sice jednoduchy ale o to krajsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Netusi nekdo, zdali nabijecka na 3DS je uplne stejna (stejny konektor) jako v pripade Nintenda DS lite? Dozvedel jsem se akorat, ze ma stejny konektor jako DSi a DSi XL, nicmene zase nevim jeslti ma DSi stejny konektor na nabijeni jako DS lite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 je stejná a můžeš ji využí jak na 3DS tak staré modely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 OK, jeste trochu jsem pohledal a vysledek: je stejna, pro DSi a pro 3DS, ale ne pro DS lite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 presne tak, kompatibilita je mezi DSi, dsi xl a 3ds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 to mozem potvrdit aj ja...mam doma 2x DS Lite, DSi a 3DS...na DSi a 3DS pouzivam rovnaku nabijacku...na Lite je uplne iny konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Tak uz je to potvrzene, na letosni E3 se dockame noveho Maria 3DS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damp Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Ahoj, tak jsem si taky poridil 3DSko. Jsem z toho nadsen :) Z her tu mam zatim jen SF IV a snad brzo dorazi jeste GR: Shadow Wars, ale to asi nema multas. Muj FC:0731-4819-3649 Jinak taky potvrzuju, ze DS Lite ma jiny napajeci kabel nez 3DS. Naopak DSi a DSi XL maji napajeni shodne s 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Nevi nekdo, kdy ma byt v kvetnu ten software update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 koncem května Už to zase prosáklo o několik dní dopředu. Asi někdo z amerických prodejců.. Na fotce můžete vidět fotografii nové Nintendo eShop karty. http://ninty.cz/3ds/predplacena-karta-pro-3ds-eshop-spatrena-v-obchode-best-buy/ Jinak eshop asi nevyjde nejdrive po 17. květnu. Kdy se koná soukromá konference o tomto produktu. Zdroj ninty.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Kdo se nemuze dockat Zeldy, tady muzete ukojit svou nedockavost na par novych screenech.... http://www.eurogamer.cz/gallery.php?game_id=13542&article_id=1358505#anchor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-General1211- Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Nevi nekdo, kdy ma byt v kvetnu ten software update? 7. června(júna) bude zveřejněna k bezplatnému stažení dlouho očekávaná softwarová aktualizace pro Nintendo 3DS. Nového firmwaru se dočkalo i Nintendo DSi a Nintendo DSi XL. Dlouho očekávaná aktualizace pro Nintendo 3DS otevře mnoho nových možností. Mimo jiné se můžete těšit na plnohodnotný internetový prohlížeč, který bude přístupný i přímo z her (a jiných aplikací) a na přístup k Nintendo E-shopu. Prostřednictvím něj bude možné kupovat nové aplikace a hry včetně remaků starých klasik do třetího rozměru a také na kapesní verzi Virtuální konzole, kterou znáte z konzole Wii. Ta přinese hry, které původně vyšly pro Gameboy a Gameboy Color. Další významnou funkcí bude možnost přenést si ze svého Nintenda DSi či Nintenda DSi XL své oblíbené DSiWare tituly. Firmware pro Nintendo 3DS vychází v den tiskové konference Nintenda ku příležitosti konání herního veletrhu E3 Expo - více k veletrhu a konferenci zde. A když už mluvíme o Nintendu DSi, od 10. května(mája) je ke stažení softwarová aktualizace i pro něj. Zaktualizovaný firmware konzole ponese označení 1.4.2. Zdroj mojenintendo.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 no me by zajimalo kdy bude aktulizace ohledne filmu 3d jako ta ukazka je moc pekna ale to je asi tak sechno nebo se pletu a jde natu kartu nahrat klasiku avi a jen prepnout do 3D?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Nie najde.Pretoze Nintendo sa nepoucilo a nedalo ziadny!!! video prehravac.Dufam ze s nejakym updatom pride :D Inak aky je tvoj FC a pls pridaj si aj ty mna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafffalo Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Caute nasiel som vynikajucu stranku na friend kody http://bynx.me/ Zatial som tam iba jediny slovak takze by bolo super keby sa tam zaregistrovalo viac slovakov preto to tu davam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Caute nasiel som vynikajucu stranku na friend kody http://bynx.me/Zatial som tam iba jediny slovak takze by bolo super keby sa tam zaregistrovalo viac slovakov preto to tu davam. Super stránka. Už tam jsem taky. Jako první čech. :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Super stránka. Už tam jsem taky. Jako první čech. :P :D kdo tohle ale bude dodržovat to je to samé jak s tím seznamem na mojenintendo.cz Většina lidí se mě vůbec nepřidala do přátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Lazyt pokial ti niekto posle poziadavku tak ty uz vidis jeho fc ale on tvoje este nie...takze musis skusit neskor pretoze kym sa dotycny znova prihlasi alebo si precita maily tak to chvilu potrva...mna si pridalo tak 5 ludi z 8 a to vsetko vacsinou amici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 kdo tohle ale bude dodržovat to je to samé jak s tím seznamem na mojenintendo.cz Většina lidí se mě vůbec nepřidala do přátel. Zkus napsat soukromou zprávu. Každý nemá třeba čas chodit na fórum každý den. Zvlášť, když je polomrtvé. Ale musím uznat, že se to po vydání 3DS o něco zlepšilo. :) Amíky si ze zásady nepřidávám. Většinou to jsou arogantní děcka, co se ani neumí vyjadřovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 myslím ale že mám jednoho anlgičana.. apson vím jak to chodí ve svete Nintendo 3DS aktualizace se blíží už 7. června. - takže nezapomente aktualizovat své 3DSka. Navíc nám nabídne dokonce 2 hry zdarma! (z eShopu) - 3D Classics Excitebike (Virtual console) - 3D Classics Excitebike - Pokédex 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Vy co jste si koupili 3DS z gamehouse já tma mám furt ten 500kč kupon a nevím jak a naco ho mám využít. Na co ste ho využili vy? At se inspiruji... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raichy Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak co říkáte na eShop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jak to vypada s flash kartama po updatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelva007 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 tak mne nejde,v menu ji vidim pak to neco napise,mam jankou EZ5V2,pred aktualizaci jsem ji samozrejmne vyndal a pro jistotu dal format,jinak vse ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 zelva007 ak sa ti ju podari rozchodit tak daj vediet...uz su prve romky 3ds hier tak som zvedavy ci pojdu na tychto flash kartach alebo treba este cakat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.