zelva007 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 zatim jsem nepatral po aktualizaci flash karty,dam vedet az neco bude a narazim na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Hlásím brick DSi při stahování transfer tool z DSiWare. Celá problematika se rozebírá už i na gbatemp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Nerikalo se neco o predelane puvodni zelde zadaco? A jak je to s flash kartama? Uz jsou, nejak to tady posledni dobou nesleduji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelva007 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 tak micro sd kartu z flash karty nezobrazi ani win pres usb ctecku,je vydet pouze vymenny disk ale nelze zobrazit ani formatovat,jeste zkusim dalsi mickro kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ale například acekatd vydal update pro 3DS verzi update 2.0 http://www.acekard.com/download.php#ak2i kosmiklove - kde jsi našel ty romky? 3ds... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Takze uz jde hrat romky na 3DS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 zatial nie,zatial sa ich podarilo len dumpnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Lazyt http://www.nds-extra.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 hele..myslím že se žádny brick 3DS už nehrozí a navíc maximálně 3DS blocknou falshkartu a acekard.com nadále vydává updaty i pro 3DS aby jsme si mohli zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Lazyt presne aj ja si myslim...nic nove..neviem v com spocivala ta ich nova ochrana :) ja ale zatial ostavam s flash kartou len pri DSi..na 3DS budem momentalne hry len kupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Uz v patek vyjde Zeldicka? Kdo uz ma predobjednano? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 já se stále vyptávám na gamehouse jestli budou vlastnit limitovanou edici zlatou s plakátem. A pokud ano tka kupuju a na eshop points cards nečekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 pozeram ze fido uz ma ocarinu doma pretoze ju ma ako oblubeny titul :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 já se stále vyptávám na gamehouse jestli budou vlastnit limitovanou edici zlatou s plakátem. A pokud ano tka kupuju a na eshop points cards nečekám. Už jí tam mají i s plakátem (ten je extra v krabičce), dnes jsem jí koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Taky jsem dnes koupil v gamehousu a uz smazim, to ze to jsou dve krabicky, pricemz jedna je bicemen jen na plakat a jako krasna krabicka me celkem pobavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Taky jsem koupil Ocarinu dneska :) , ted uz mi chybi jenom konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Heh, musim rict ze po pra minutach je to oproti N64 verzi obrovsky rozdil.....uz se tesim az to konecne dohraji, jelikoz na Wii jsem skoncil tak ve dvou tretinach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 tak uz mi to odoslali...od pondelka parim aj ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 tak od stredi maji v electroworldu 3ds v akci za 5555kc to de ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 na to ze momentale stoji v gamehouse 5689kc tak to taka velka akcia zase neni a to verim tomu ze su aj shopy kde to maju este lacnejsie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 ale ked ich dovazaju niekde s britanie tak mozu byt za 5689kc ze.a je to internet ne kamenak.to je rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Tak zeldas mi dosla jen bych ted potreboval vedet, jestli neznáte nejakou stránku nebo neco jinného co by za mě vyzvedla to CDčko a já bych to CD pak mohl přepslat na tu anglickou adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Hm jake CD? :P Myslis ten darek v clenstvi nintendo clubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Stoji to vubec za to? :D Ja osobne bych sice rad mel, ale stejne se to da za chvili stahnout (doufam) a co jsem videl ten obal, tak ani do sbirky nic moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 buuuuu tak nic tak si taky udelam case download ale bylo by to pekne si to nahmatat nez stahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.