jaccomo Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 todle sem musel skopirovat je to s konzolisty tim to jim dekuji:) Už od startu konzole 3DS bojuje Nintendo s docela malým zájmem, čemuž dopomohl i nedostatek kvalitních her. Nintendo se tak rozhodlo reagovat na současnou situaci, a oznámilo, že konzole 3DS bude zlevněna až o třetinu. Podle českého distributora Conquest by u nás měla cena klesnout od 12. srpna a to rovněž o třetinu. Vzhledem k tomu, že si nyní obchody sami stanovují cenu, ale většinou se konzole prodává kolem 6600,-, nová cena by se měla pohybovat kolem 4500,-. To už je cena, která by mohla donutit nejednoho hráče k nákupu. Jak ale ceny budou skutečně vypadat, na to si musíme v tuto chvíli ještě počkat, protože to jsou jen naše odhady. Kdo má ze snížení ceny 3DSka asi nejmenší radost, je Sony. Ta plánovala prodávat Playstation Vita za stejnou cenu. Nintendo si je zřejmě vědomo velké konkurence v nové konzoli od Sony, takže plánuje kolek jejího vydání uvést na trh spoustu nových her. Dnes bylo potvrzeno prosincové vydání Super Maria 3D a určitě přijde i Mario Kart. Před několika dny jsme vás informovali navíc i o hře StarFox 64, která vyjde v září. Máte Nintendo 3DS a jste naštvaní, že jste raději půl roku nepočkali? Nintendo se vás pokusí uklidnit docela slušnou nabídkou her zdarma skrze akci Nintendo 3DS Ambassadors. Během ní si budete moci od září stáhnout deset NES her - Super Mario Bros., Donkey Kong Jr., Balloon Fight, Ice Climber nebo The Legend of Zelda. Dále pak na konci roku dostanete druhou část, která bude obsahovat deset GBA her, mezi kterými bude třeba Yoshi's Island: Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Mega Microgame$ a Mario vs. Donkey Kong. http://finance.yahoo.com/news/Nintendo-3DS-Price-Drops-to-bw-160208348.html?x=0&.v=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Velmi potesujuca novinka len dufam ze zlacneju aj hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Velmi chytrý tah od nintenda ale je škoda že nám nedají nějaké 3ds hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 tak mna uz tesi len to ze budu vo virtual console aj hry z GBA...aj keby som si za ne musel zaplatit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Ty už sou na shopu ale celkem drahý :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 lacodekany gba hry su v eshope? nepomylil si si to s niecim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 aha prekouk, gameboy colour, vypadal podobne jak zelda na gba :D tak to se moc omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Nevite nekdo jestli se nechysta nejaka 2d plosinovka jako treba posledni Donkey Kong na wii? Nebo New Super Mario Bros.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Ahoj všichni, chci si pořídit 3DS a do toho chci používat AK2i, zajímalo by mě jestli to jde - jestli budu moci hrat DS romky na 3DS (3DS romky prý ještě nejdou)...Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Ano, je to presne jak pises. DS romky bez problemu, 3DS hry samozrejme nejdou. Jen pozor na to, aby karta byla fixnuta pro tvou verzi FW v 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Ano, je to presne jak pises. DS romky bez problemu, 3DS hry samozrejme nejdou. Jen pozor na to, aby karta byla fixnuta pro tvou verzi FW v 3DS. Super, díky za rychlou odpověď. Předpokladám, že fix na svou kartu seženu na homepage acekard a jak jsem koukal fix udělám tak, že ho stáhnu, hodím na SDčko, a pak spustím Acekard "menu" a tam ho nainstaluju...super díky moc...jinak pracuje se vůbec na tom obejití ochrany 3DSska? Půl roku pryč a nic....(samozřejmě chápu, že to není sranda)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 pokud 3ds ma nejnovejsi FW, tak uz ten fix neudelas. Musel by sis sehnat nejake starsi DS nebo LIte nebo starsi dsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 je stím furt problém s tím 3DSkem a hackama, už jsem se těšil že si koupím flashkartu ale bohuzele to zas tak nefunguje a upadtovat kartu aby mi sla pres 3Ds jde pouze pres jinný DS přístroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 O.k díky za info všem - jen dalších pár dotazů - když bych si koupil 3DS z ameriky - je tam nějaký lock? A stejně tak lock na hry - tím myslím, když bych si hry koupil v Americe, šly by prodat tady v ČR? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 to urcite ne...americke 3ds funguje len s americkymi 3ds hrami a tak isto europske 3ds ide len s europskymi 3ds hrami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Tak jestli je toto pravda, tak jsou v nintendu pekny svine, pac si pamatuu, jak prohlasovali ze hodne dlouho se nove 3DS verze nedockame..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Tak to by byli pěkný smradi teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 to este neni iste...ja som cital ze este je jedna alternativa a to ze bude nejake zariadenie ktore sa pripoji k 3ds ktore prida dalsi analog...ale ruku na srdce...kam by sa to pripajalo ked 3ds nema ziadny konektor na pripojenie prislusenstva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jiste to samozrejme neni, proto jsem psal jestlije to pravda, to se brzo dozvime a jestli jo tak na nintendo zvysoka seru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Zdravim. Chci se zeptat kde bych si to 3GS mohl vyzkoušet? Dost o něm uvažuji a nevím jestli si počkat na psv. A jake hry momentálně hrajete? Ktere jsou nejlepší ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Zkus gamehouse, tam vzdycky tyhle veci mivali....nebo v nejakym elektru :) Jinak nejlepsi hra co na to zatim je je rozhodne Zelda, ale ta nemusi sednout kazdemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Safra fix, to by mě hodně naštvalo... Mně se současné 3DS líbí, docela hodně, ale v tuhle chvíli mám sto chutí ho prodat a vykašlat se na to všechno... Za konzoli i plné hry ode mě Nintendo vidělo zhruba 7 tisíc a tímhle by se mi chtěli odvděčit? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 na gamehouse už mají 3ds za 4000.. :D to je opravdu lákavé! :D má cenu do toho jít nebo si mám teda počkat až na další/nebo PSV? hlavně bych si ten 3d efekt rád zkusil.. musím najít nějaký obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nevim jestli do toho ma cenu jit....dobrejch her je zatim po skromnu a jestli nintendo ohlasi novou verzi 3DS, mozna bude lepsi si pockat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 nintendo 3DS za 4000 tisíce.... já jsem si své DSi kupoval za 5390! tak strašně moc po něm toužím mít ho zase zpět mít zase svou milovanou flashkartu a naházených spousta her. Co se týče nové verze 3DS přídavný analog mi připadá jako hloupost zajímalo by mě kam by se to připojovalo..místo tlačítek A B X Y? ty jsou ale docela povinné. Nová verze 3Ds určitě vyjde a vyjde v roce 2013. Jak říkal Reggie. "Nechci se o nové verzi 3DS zatím vyjadřovat". To snad neznamená, tato věta, že nová verze 3DS vůbec nebude existovat. Značné "zatím" neznamená "nikdy"! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.