Lentilek2 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 dneska zase :D když jsem otevřel nintendo,tak jsem měl 500 kroků a přibylo mi 10 mincí(1 mince=100 kroků) EDIT:možná to přišlo až s updatem 3.0,a dělá to proto,že jsem ušel 1500 kroků,10 mincí jsem využil,a proto se mi z toho 1000 kroků smazalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanmastalir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Někdo tu psal o návod na konverzi videa pro 3DS. Něco málo jsem sepsal na našem blogu: http://nintendoblog.cz/?p=263 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Hezky sepsaný článek,ale upravte si odkaz na 3DS video,nejlépe na filetrip,kde jsou všechny verze,a nebo tam ej odkaz na novou verzi 0.3,ty tam máš 0.22 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanmastalir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Safra to to jde rychle. :) Díky za připomínku, ještě pár dní zpět jsem pracoval s verzí 0.22. Jdu to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 idem to teda skusit btw nejdu take 3d videa na ktore su treba tie cerveno modre okuliare? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanmastalir Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Ne, to určitě ne. Taková videa mají obraz pro obě oči sloučený do jednoho a pro každé oko jinou barvou. Jak sám asi chápeš, tohle už nejde rozdělit na dva samostatné obrazy. Vše co má na YouTube značku 3D ti ale pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Nevim jestli to tu bylo ale zitra se dockame GBA her z ambasadoru, konkretne techto ;) F-Zero: Maximum Velocity Super Mario Advance 3: Yoshi’s Island Legend of Zelda: Minish Cap Fire Emblem: The Sacred Stones Kirby & The Amazing Mirror Mario Kart: Super Circuit Mario vs. Donkey Kong Metroid Fusion Wario Land 4 WarioWare, Inc.: Mega Microgame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 v australii uz ich maju dostupne k stiahnutiu...takze mozno sa este dneska dockame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Vyber me celkem potesil, urcite je co hrat, tesim se hlavne na TLoZ: MC abych si konecne zahral a dohral oldschoolovejsi 2D zeldu, navic jsem zvedavej na "nenintendackou" zeldu..... No a na Mario Kart: Super Circuit na GBA jsem vyrustal takze to bude poradna nostalgie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Dneska vysel Eurosport channel pro 3DS a jelikož je samozřejmostí že u nás zase epujde napadlo mě že, bychom napsali nintendu dopis. Na otázku Proč? Proč nám nechcete povolit nintendo eShop pro ČR. (nintendo eShop je centrála veškerého softwaru který si chceme stáhnout ... omg já nevím jak to mám vysvětlit) Já vím už to tu bylo. Už jsme ten dopis jednou poslali. nintendo i odpovědělo, že se chystají lokalizovat společně s conquestem (český distributor) Wii a 3DS a další konzole do budoucna i pro ČR. Pamatuju si ale že velmi velmi dávno (rok 2007) byl na mojenintendo.cz forum to že Conquest bude lokalizovat wii pro ČR. Nintendo Channel bude pro ČR.... nic. I kdybychom by jsme ten dopis poslali, i kdyby nám odpověděli..já bych jim napsal znova a znova. Denně. Dokud by s tím prostě něco neudělali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 dobrý nápad lazyt,taky mě to štvě,ten eshop ještě,tam stačí nastavit UK kraj,ale například video a eurosport mě fakt štvě :XXX jinak kosmiklove,jde převést i anagyph video do 3DS videa,ale je to obtížnější,a bude to černobílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Ještě mě něco napadlo.... Vážené Nintendo, polibte si prde.l! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 NINTENDO ESHOP VYŠEL DNES OFICIÁLNĚ PRO ČESKOU REPUBLIKU! Poděkujme conquestu...a ta nadávka..tak někdy dokáže naštvat když čekáte a nikdo s tím nic nedělá... na piratebay je kestažení celý avater pro 3DS je už celkově převedený takže by měl jít...rozdělený na 18 částí a ve 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Ten Avatar zrovna stahuju. Sem na něj zvědav. :) Českou verzi nintendo shopu beru s hodně velkou rezervou. Zatím jdou stáhnout jen dvě aplikace zdarma, protože nefunguje nakupování za kačky. Navíc chudáci slováci ostrouhali. V jejich regionu eurosport nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Napadlo mě (sice to sem nepatří ale píšu to sem, protože tohle je jediné téma, kde se o Nintendu mluví nejvíc) založit téma Nintendo ve filmech a seriálech (něco podobného už tu je u SONY) a jelikož se sem tam potkávám s nějakým filmem, kde vydím ten Nintendo výrobek, tak by se to hodilo o tom napsat a ostatní, kdyby taky přihodili. edit: Vyšlo několik další romek pro 3DS ( a nechápu proč, když stále není žádný veřejný hack) Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, The Mercarines. Uploader těchto her říká že je stačí hodit na flashkartu pro DS a spustit přes 3DS, což je samozřejmě hloupost, musíme počkat na vyvynutí nějaké té flashkarty do této doby jsou romky zbytečné (pro hackery užitečné) Potom tady máme http://www.ludibria.com/index.php?sys=3ds což byla první stránka (společnost) která vydala první romky. Nyní jich už má přes 40 ale pouze v .NFO (?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Romky mě moc nezajímají. Spíš by mě zajímalo, jestli se někde válí jiné filmy ve 3D než jen Avatar, spustitelné v 3DSku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ja nasel Avatar, Smurf 3D, The Nightmare Before Christmas a The Lion King ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Zrovna čtu tenhle článek (a že sem tu nebyl sakra dlouho). Stačí ten film hodit na SD kartu? Nebo jak to funguje? Dík za odpověď ! A jinak pf 2012 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Kde že ty filmy stahujete? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 @Lazyt aspon ze na crown3ds sa konecne po dlhej dobe zmenil ten posuvnik z 50% na 70% :D behal som po nete a podla vsetkeho (screenshoty, videa) je nejaky upraveny no$gba 3ds pre spustanie 3ds romiek ale nikde som sa po neho nedopracoval :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ja nasel Avatar, Smurf 3D, The Nightmare Before Christmas a The Lion King ;) A nemůžeš sem hodit link? Hlavně na toho Lvího krále. Ten film miluju a ve 3D bych ho rád viděl. Edit: Tak jsem to našel všechno na torrentech. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TrzaX Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ano na torrentech je vse ;) ... jinak neni problem jakykoliv 3D film prevezt do formatu pro 3DS tady uz to jen nekdo udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ještě by to chtělo český zvuk. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Takže to stáhnu (třeba z pirátské lodi :lol:), přes nějaký program překonvertuju pro 3ds a ta-dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 nn jde to stáhnout už překonvertované :) z cz torrentu jdou stáhnou i 3D CZ filmy,ale mají min 8GB a já mám pomalý download,a ještě je třeba je konvertovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.