Jag Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 pokud jsi zkusil tohle http://filetrip.net/h25123605-TTDS-EXT-INFO-SAV.html, tak je moznost, ze uz treba zase updatovali, nebo zkus starsi verze... vse k dostani na filetrip.net JJ ten mam nahrany. Zkusil jsem to projit ale nasel jsem jen "Is that the game "harry potter lego 1-4 years' work with this firmware?". Takze bohuzel na TTDS zatim neni funkcni. Hold kupuju lepsi kartu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 patrikpatrik -> tahle hra te od zacatku do konce bude rozhodne bavit. A nejhezci na ni je, ze ji NEDOKAZES DOHRAT NA JEDEN POKUS -> tim myslim, ze pokud chces navstivit veskera mista jednotlivych mist, map, lokaci, tak musis nejprve odblokovat nejake dovednosti (kouzlo), nove postavy, ktere maji urcitou schopnost (treba tlaceni zdi, otevreni cehosi...). Ja tuhle hru dohral cca za dva tydny (hral jsem cca 3 - 4 mise denne), ale kdyz jsem hru skoncil, me celkove skore bylo nejakych 50 - 60 procent z celkoveho... Ted jednotlive mise hraju znovu, abych ziskal prave ty dovednosti a postavy a jsem na nejakych 79% a porad me to bavi... Cim vic tu hru hrajes, tim je jednodussi, ale stale te necim dokaze prekvapit (treba ja ted uz nemusim manualne kouzlit, jsem nesmrtelny a vetsinou lokaci projdu a nakonci mam vsechny "klobouky", lego kostky i odemcene postavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 patrikpatrik -> tahle hra te od zacatku do konce bude rozhodne bavit. A nejhezci na ni je, ze ji NEDOKAZES DOHRAT NA JEDEN POKUS -> tim myslim, ze pokud chces navstivit veskera mista jednotlivych mist, map, lokaci, tak musis nejprve odblokovat nejake dovednosti (kouzlo), nove postavy, ktere maji urcitou schopnost (treba tlaceni zdi, otevreni cehosi...).Ja tuhle hru dohral cca za dva tydny (hral jsem cca 3 - 4 mise denne), ale kdyz jsem hru skoncil, me celkove skore bylo nejakych 50 - 60 procent z celkoveho... Ted jednotlive mise hraju znovu, abych ziskal prave ty dovednosti a postavy a jsem na nejakych 79% a porad me to bavi... Cim vic tu hru hrajes, tim je jednodussi, ale stale te necim dokaze prekvapit (treba ja ted uz nemusim manualne kouzlit, jsem nesmrtelny a vetsinou lokaci projdu a nakonci mam vsechny "klobouky", lego kostky i odemcene postavy... Podle tvého popisu bych řekl že to stejný jako předchozí lego hry :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 No nijak mě to teda nechytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Mna nahodou hej a vela tych animaci nema chybu XD .Skus to hrat dlhsie mozno ta to chyti ako tych ostatnych.Mna to bavi aj hlavne tomu ze ten pribeh ide podla filmu a neni to nieco uplne ine ako film a celko,animacie,tie kuzla a vela inych veci je tam dobrych. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 no tak já sem 1. ročník dohrál za pár hodin snad to nebude tak u ostatních ročníků edit: malý zásek jsem uplně na začátku v 2. ročníku a mám tam sbírat jakési mikrovlnky k té druhé se ale nedostanu protože je položená na stole ale ty postavičky nemumí skákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 lazyt lazyt... skakat umeji. musis jit k nejake nizke prekazce nebo uplne ke kraji... tam se jeste naskaces jako drak... kdyz se tam pak teda postavis, tak by se melo ukazat takovy divny kolo v modry barve... na to klikni a postava hupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 diki, nekdy se v te grafice nedá skoro vyznat taku už sem ve3. ročníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.