kapu Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Dekuji za rady, vyresil jsem to jinak. Stahl jsem z internetu uz upravenou hru pro psp a ta mi bez problemu jede. Asi byla chyba nekde v prevodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayne1468627780 Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 lidi poradne nejakou dobrou hru na psp. Uz nevim co hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Taky řešení:-)Párkrát mě taky pomohlo:-) Odesláno z mého LT18i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooum3n Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Ahoj, jen se chci zeptat jaké FW je na psx hry nejlepší, nebo je to jedno? mám PSP 1004- FW 5.50 Prometheus. bude to stačit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 To už je starý CFW, jako z PSX by mělo fungovat asi vše, ale lepší bude, když si aktualizuješ na 6.60 a dáš si tam 6.60 PRO C CIPL (návod najdeš v tutoriálech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooum3n Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Hele chlapáci tak sem to rozběhl jen se chci ještě zeptat jestli se nedá nějak zvětšit obraz protože ty psx hry nemam přes celej display což je docela škoda když už to běží, jestli někdo budete vědět tak napište. Díky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 22, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Při hraní stiskni "Home -> Settings -> Fullscreen", pokud si dobře pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.