LelekCZ Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 http://team-xecuter.com/ ? Jj díky to jsou oni sice jsem je potom našel i sám ale děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Na trhu se objevili X360 Slim se zcela novou mechanikou Hitachi-LG s čipsetem Panasonic (první případ se objevil v bundlu s Kinectem). Co to znamená ve spojení s flashem asi netřeba říkat, takže kdo zvažujete nákup Xboxu a ještě ho nemáte, neváhejte, dokud jsou ještě sklady plné modelů s dosud známými mechanikami LiteOn, na jejichž flashi se intenzivně pracuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKIKE Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 chtel bych se zeptat jak zjistim jakou mechaniku mam na xbox360 slim ? kdyz jsem to kupoval bylo to v obalu i s hrou Fable 3 s hdd 250 gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midar23 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 tak co ta nejnovejsi flash?? Cetl jsem ze do Vanoc bude a zda se ze nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Nn ale už by se to mělo schylovat k dobrému konci team xecuter usilovně dolaďuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špatenko Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdravím právě sem si koupil novej xbox slim z hrejte.cz a chci se zeptat jestli uz je teda na to flash nebo ne nejak sem nemohl dohledat jasnou odpoved v tomhle topiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdravím právě sem si koupil novej xbox slim z hrejte.cz a chci se zeptat jestli uz je teda na to flash nebo ne nejak sem nemohl dohledat jasnou odpoved v tomhle topiku :D Není !!! a já to našel několikrát ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Myslim, ze ne.e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sewi Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 dnes si jdu Xko 360 S poridit, rovnou k nemu vemu nhl 11. s nekym z vas potom zaparim po netu, teste se :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 dnes si jdu Xko 360 S poridit, rovnou k nemu vemu nhl 11. s nekym z vas potom zaparim po netu, teste se :P Gratuluji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sewi Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ........thx :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluprs Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 ahoj co mám udělat abych na slimku hrál vypálené hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Musíš čekat , až půjde flashnout a potom si nechat flash udělat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Musíš čekat , až půjde flashnout a potom si nechat flash udělat . Doufám že to už bude brzy xbox s jsem si pořídil abych ušetřil na hrách o proti Ps3 a Ps3 už mezi tím flasli a xbox s furt nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jen si na to kluci pirátský počkejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Né že by Halo nebolo dobrý :D Ale už bych chtěl aj něco jiného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Né že by Halo nebolo dobrý :D Ale už bych chtěl aj něco jiného :) Tak hrat porad do kola jednu hru to se pravda omrzi, tak trosku zainvestuj ne, tady na foru koupis skvele hry za par stovek. Ja mam ted spis problem s tim ze mam hafo originalek ktery chci dohrat, ale venuju se porad jen halo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 JJ jak říká DeSmond... Je potřeba si uvědomit, že za hry je běžné platit a ne je krást... Takže investovat pár stovek při čekání na flash by neměl být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Souhlasím ale když mě kámoš pořád slibuje že mě donese 5 her na pučení a mezi něma některý na který se fakt těšim a furt jenom že zítra a zítra tak se mě to zase nechce kupovat a druhej den aby mě to třeba už donesl :/ Ale asi budu muset investovat :) Nejspíš do Alan wake... Za kolik by se tak odhadem dal sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 to mate pravdu ale kdyz clovek zainvestuje 10 000kc do xboxu + kinetick tak tech par stovecek se nekdy tezko hleda JJ jak říká DeSmond... Je potřeba si uvědomit, že za hry je běžné platit a ne je krást... Takže investovat pár stovek při čekání na flash by neměl být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Souhlasím ale když mě kámoš pořád slibuje že mě donese 5 her na pučení a mezi něma některý na který se fakt těšim a furt jenom že zítra a zítra tak se mě to zase nechce kupovat a druhej den aby mě to třeba už donesl :/ Ale asi budu muset investovat :) Nejspíš do Alan wake... Za kolik by se tak odhadem dal sehnat ? Mozna i za tri ja sehnal za 7 limitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Ok zkusím se potom kouknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 http://www.playcentrum.cz/xcm-wing-fan-for-xbox-360-slim-blue-839601.htm tak tohle me dostalo, by me zajimalo kterej talent to vymyslel, vzhled je strasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Na guj, tim bych svuj xboxicek nikdy nezohavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 XBoxíček, to je sladký. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.