trezzor Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 No, rád bych se dozvěděl, jestli to někdo zkoušel už flashnout, vím, že tu někdo psal, že ne... ale ale známe, že? ;) Protože to bych do něj šel hned i s výhledem na ban... Konzolové demo Mafia 2 už 10. srpna na Xbox Live a PSN. Uvazujes trochu logicky? Kto to mal podla teba skusat flashnut? Flasheri v CZ, SK? Srandujes? :D To su flasheri a nie hackeri, si uvedom. Kazdy flasher caka na hackerov ako doteraz, ci to spojazdnia, alebo nie. A potom cakaju na presny navod na urcitych strankach, kde to hacker/i zverejnuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Jo uvažuju logicky a proto se ptám, jestli už to někdo ZKUSIL* :) chápeš? Protože to třeba může mít stejnej soft? ;) To ty si debžotek asi :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Ale no tak, tohle zase smrdí nějakou zbytečnou hádkou. Ptal jsem se na Se7ensins.com, odpověděl mi Diet Mod se slušnou reputací, že flashnout nejde a že je tam nová liteon mechanika s novym firmwarem. Pokud si to chceš ověřit, můžeš trošku pohledat, základní info o nový mechanice je tady http://www.xboxhacker.org/index.php?topic=15338.0, víc pro tebe udělat nemůžu :). Jinak to demo by se mělo za pár dnů objevit i normálně na netu ... pak ho jen hodíš na flashku a hraješ. Mimochodem, už můžeš instalovat hry na HDD i na zabanovaný konzoli. //@romik: Dík, konečně to řekl i někdo jinej, než já :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 To můžu no, protože s LT jsem si nechal udělat i unban :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 To můžu no, protože s LT jsem si nechal udělat i unban :D. A kedy si ho dal flashnut na LT? Ze aj "unban HDD" si potreboval k tomu dat robit :D P.S. a kebyze si uvazoval logicky, tak sa na to nepytas, pretoze keby to X360S islo flashnut, tak by si tu mal o tom plne forum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Ale no tak, myslím, že to byla otázka celkem dost na místě, nemusíš ho urážet. Lidé se tu ptají na daleko zbytečnější a tupější dotazy, které tu jsou pořád dokola, narozdíl od tohoto. Eriku zatím flashnout nelze, musí se zase přijít na způsob, jak obejít novou verzi Liteon mechaniky, ale dej tomu tak měsíc, dva a dočkáš se. Jinak Erik měl dělaný unban ještě před posledním dashem 9199. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Jo, tak ze mě nedělej debílka... sám si. Já jsem ani nevěděl, že poslední dashboard povolil instalace zase zpátky... Už se o to moc nezajímám a ani jsem nevěděl, kdy ten box šel od oběhu, prsotě jsem se zeptal... projel jsem tenhle topic a forum a nikde to nebylo, tak jsem se zeptal, stačí? Nauč se česky. Dík románku. :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcvrkx Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 "Slimko" mám od včera a první jízdu cca 6 hodin vydržel s přehledem uvidíme na dlouho dobější zátěži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 "Slimko" mám od včera a první jízdu cca 6 hodin vydržel s přehledem uvidíme na dlouho dobější zátěži Neviem co je toto za informacia :D Ak by si chcel vediet, tak aj prvy Zephyr vydrzal vkuse hodiny a hodiny. Takisto Falcon. Otazne to uz bolo po mesiacoch, rokoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Už jsem odzkoušel 3 různé kusy xka a musím vám říct,že to teda pěkně topí už v Dashi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Musí to topit, jinak to udělat ani nejde. Jen jde spíš o to, jestli topí víc, jak starší model Jasper?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Upřímně bych řekl,že topí víc jak můj Falcon ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 to drsnak fakt podle mně to nemože byt zas tak hrozné nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Mně to tak příde ,ale možná mám štěstí a moje xko dobře chladí nevím ;) . Třeba jsem jen zaujatý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glexon Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Řeším dilama: Koupit si teď verzi elite, nebo počkat tak měsíc až půjde slim flashnout a koupit slima ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Řeším dilama: Koupit si teď verzi elite, nebo počkat tak měsíc až půjde slim flashnout a koupit slima ???? Vacsia dilema je ci vobec pojde X360S flashnut :D Ale inak eSko ma lepsiu "vybavu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 co se týče toho jak to topí ... pokud nemáte xbox položený v klíně tak vám může být celkem jedno jestli topí víc či míň jak starší verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glexon Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Vacsia dilema je ci vobec pojde X360S flashnut :D Ale inak eSko ma lepsiu "vybavu". Dneska je hackovatelne vsechno, je to jen otazkou casu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Ahojj all ... Co se týče teplot, tak si myslím že to nebude tak vostrý jak tu někteří píšou ... Už jen díky 45nm technologii výroby by to mělo topit a žrát míň jak předešlé verze Xka. Jak měříte tu teplotu ?? Že dáte ruku na "odfuk" a odhadujete nebo teploměrem přiloženym na xko ?? Nejpřesnější měření teploty vidím nejpíš na nějaké teplotní čidlo přiložené mezi chladič a chip (jestli to teda jde a nepíšu tady nějakou sr**ku) :) popř. přiložit na chladič a měřit, měřit, měřit :) Malá otázka na závěr: nevíte jak je to s verzí co má integrovanou flash 4GB, jestli tam je (bude) taky slot na HDD pro pozdější dokoupení? Řešili sme to na chatu a dospěli k závěru, že by měli být HW stejnej a tak i konektor a dok na HDD by tam měl nebo spíš mohl být. Co vy na to ?? Díky a pěknou noc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Slot pre HDD tam urcite bude...ved je to rovnaka "krabica". Co sa tyka teploty, je si treba uvedomit, ze aj HDD vydava nejaku teplotu a to je pichnute do vnutra konzoly, narozdiel od povodnej "krabice" X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Bude to souboj. Podle posledních informací na nás zaútočí dva bundly nového Xboxu 360. První bude se 4 GB velkým diskem a druhý s 250 GB diskem. To všechno už je jisté. Objevily se však fotky krabice a z nich je patrné, že konzole budou vypadat stejně. Rozdíl však nebude jenom ve velikosti disku. Malá poznámka říká, že u 250 GB verze budou na disku obsažena dema a hry. Můžeme se tedy těšit na nějakou hru zadarmo přímo na disku? Je to možné, nikoli však jisté. Druhou zajímavostí pro všechny uživatele nevlastnící pevný disk může být i ta informace, že Kinect si z Vašeho úložného prostoru ubere 175 MB. Všechny obrázky k této zprávě naleznete samozřejmě v celém článku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caanigia Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Já teda když jsem xko ted kupoval tak jsem tam už hru měl, celkem 4, nějaký arkádovky, tak jsem je smazal a pak jsem zjistil ze na liveku jsou po 200 MP za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Já teda když jsem xko ted kupoval tak jsem tam už hru měl, celkem 4, nějaký arkádovky, tak jsem je smazal a pak jsem zjistil ze na liveku jsou po 200 MP za kus. Tvoje chyba no :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razr1468624538 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Zvláštní je, že 4GB verze bude matná a 250GB bude (je) lesklá. Měli to udělat naopak, ta "lesklost" je u Xboxu za trest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiqi Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Takže... Xbox 360 Slim doma mam, mam ho na dřevěne podložce(ktera byla ke stolu pod monitor) a leži na zemi v prostoru. Hral jsem na něm vcelku dlouho a musim řict že o XBOXU vubec nevim (hraju hry z HDD) a nezdá se mi že by "mega moc topil"(teplotu u horniho větraku odhaduju tak na 40-50°C), zatim jsem s nim spokojeny, jedine co mi vadi, jsou viditelne otisky prstu a prach na xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.