Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 3.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  kjuler napsal:
What are the chances of the following making an appearance on IGC?

Guacamelee?

LittleBigPlanet Vita?

Hotline Miami?

Far Cry 3?

PixelJunk Monsters Vita?

Plants vs Zombies Vita?

Need for Speed:Most Wanted Vita?

Assassins Creed: Liberation Vita?

• Two of those are planned but I can’t say which I am afraid

Tak tohle je zajímavej post. Já osobně doufám ve Far Cry 3 a LittleBigPlanet Vita:)

Tak Far Cry 3 by bylo, teď ještě v listopadu to LBP :)

Odesláno

GT6 mě nezajímá, Ratcheta bych si i zahrál, ale kupovat ho nebudu a Beyond si chci určitě zahrát, ale to si počkám, až to bude za pětikilo. GTA5, Battlefield a CoD jde mimo mě, AC4 letos taky oželím, AC3 jsem kupoval vloni day 1 a bylo to tak zabugovaný, že s AC4 si radši počkám. Watch Dogs a Batmana někdy časem. Ještě mám v hledáčku nový Rocksmith 2014, ale to počkám až podle recenzí.

Odesláno (upraveno)

ratchety mam uplne vsechny a jeste jsem si nenasel cas je hrat, uz asi neni to male dite,ktere to bavilo na ps2. Jinak jedinou hru,co mam v planu kupovat po vydani ps4 bude dark souls2. Ani bych se nedivil,kdyby udelali psn verzi jednicky a pak ji dali v breznu zadara:)

Upraveno uživatelem headhot
slovosled
Odesláno

dnes jsem prodlužoval Plusko přes PC, hrabal jsem se v download listu a našel jsem tam Payday2 (Full Game) ke stažení, bylo mi to divný, doma jsem to našel přes PS3 a na potřetí se mi to podařilo dát stahovat a sosám (2x mi to hlásilo špatný region). hru jsem samozřejmě nekupoval, mám dotaz, jestli se nejedná o nějaký blbě popsaný trial nebo PS+ demo exkluzivitu? můžete to čeknout někdo u sebe?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu