Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

What are the chances of the following making an appearance on IGC?

Guacamelee?

LittleBigPlanet Vita?

Hotline Miami?

Far Cry 3?

PixelJunk Monsters Vita?

Plants vs Zombies Vita?

Need for Speed:Most Wanted Vita?

Assassins Creed: Liberation Vita?

• Two of those are planned but I can’t say which I am afraid

Tak tohle je zajímavej post. Já osobně doufám ve Far Cry 3 a LittleBigPlanet Vita:)

Tak Far Cry 3 by bylo, teď ještě v listopadu to LBP :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já koupil minulý týden Puppeteera a tím pro mě nákup PS3 her pro letošní rok skončil. Do konce roku přežívám na backlogu z PS+:)

Ja se taky pokusil dojet dojet PS+ backlog a nemám co hrát. Dám hru tak za 3 dny, když mě baví, ale někdy mě nebaví, jako hry od Team ICO.

Odkaz ke komentáři

GT6 mě nezajímá, Ratcheta bych si i zahrál, ale kupovat ho nebudu a Beyond si chci určitě zahrát, ale to si počkám, až to bude za pětikilo. GTA5, Battlefield a CoD jde mimo mě, AC4 letos taky oželím, AC3 jsem kupoval vloni day 1 a bylo to tak zabugovaný, že s AC4 si radši počkám. Watch Dogs a Batmana někdy časem. Ještě mám v hledáčku nový Rocksmith 2014, ale to počkám až podle recenzí.

Odkaz ke komentáři

ratchety mam uplne vsechny a jeste jsem si nenasel cas je hrat, uz asi neni to male dite,ktere to bavilo na ps2. Jinak jedinou hru,co mam v planu kupovat po vydani ps4 bude dark souls2. Ani bych se nedivil,kdyby udelali psn verzi jednicky a pak ji dali v breznu zadara:)

Upraveno uživatelem headhot
slovosled
Odkaz ke komentáři

co si budem rikat, vsichni vime,ze xbox store je o 1 lv vyse nez psn store. Treba se to zmeni,az budou muset platit vsichni za online sluzby. Vzdyt jen to nakupovani pres pc trvalo vice jak 4 roky.

Neco na tom je ale zase srovnej placene sluzby live vs psn+

Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

dnes jsem prodlužoval Plusko přes PC, hrabal jsem se v download listu a našel jsem tam Payday2 (Full Game) ke stažení, bylo mi to divný, doma jsem to našel přes PS3 a na potřetí se mi to podařilo dát stahovat a sosám (2x mi to hlásilo špatný region). hru jsem samozřejmě nekupoval, mám dotaz, jestli se nejedná o nějaký blbě popsaný trial nebo PS+ demo exkluzivitu? můžete to čeknout někdo u sebe?

Odkaz ke komentáři

Když s pluskem nájezdu na GTA V tak můžu zvolit buďto hodinovém trial a nebo koupit hru za 650Kč. Máte to tam taky nebo je to jen nějaký bug? Protože to není špatná nabídka :)

Edit: po relogu už tam ani GTA V trial není vidět, takže asi bug :(

Upraveno uživatelem Rustli
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu