Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak už vime co dostaneme pod stromeček (přímo 24.) :-)

http://blog.eu.playstation.com/2013/12/13/playstation-plus-in-january-dmc-soul-sacrifice-borderlands-2-more/

Leaving PS Plus:

24th December: Grid 2

24th December: Dragons Dogma Dark Arisen

24th December: Sonic and Allstars Racing Transformed

8th January: Contrast

Entering PS Plus:

24th December: DmC Devil May Cry

24th December: Borderlands 2

24th December: Soul Sacrifice

24th December: Blazblue Continuum Shift Extend

8th January: Don’t Starve

Upraveno uživatelem winkja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořebuji poradit jestli se mi PS+ prodlouží i když budu offline.

Nyní mi běží tříměsiční předplatné a vyprší mi 25.12.13. Proto jsem si koupil PS+ na další tři měsíce a zadal kód. Ale ted nevím jestli je to už prodloužené nebo se to prodlouží automaticky až vyprší předchozí předplatné. Jestli se to aktivuje až toho 25.12.13 tak bych rád věděl jestli to půjde i offline.

Díky moc za radu

Odkaz ke komentáři

oni to mají jakesí dodrbané a po zakoupení ps+ se ti už u stáhnutých her nezobrazuje prodloužené datum, deaktivuj v PS3 svůje hry a pak zase aktivuj a budeš mít hry prodloužené(pokud jsi teda použil ten kód)

A jak mám ty hry deaktivovat?nevim kde bych to v systemu mel najit.nebo mam deaktivovat učet uplně?

Odkaz ke komentáři

Account Management - System Activation - PS3 System - Game - Deactivate System

Tak přesně tohle jsem udělal,deaktivoval a aktivoval ale pořád je u každé hry datum expirace 25.12.13

Mě by to bylo vcelku jedno kdybych věděl že mi to po tomto datu pojede i když budu offline

Odkaz ke komentáři

dodaj ti to určitě, jen tedy nevím, jak to bude, když nebudeš připojen... ale domnívám se, že by to mělo fungovat... každopádně se stejně budeš muset připojit pro stahování her ;)

po novém roce se určitě zase připojím k netu jenže přes svátky budu někde, kde net nemám a mám v úmyslu si PS3 vzít s sebou, tak bych rád kdyby mi ty hry jely.

Odkaz ke komentáři

Dej znovu stahovat hru... staci pockat, jak se objevi Activating... a prerusit stahovani. A budes to mit prodlouzene
Přesně jak píše miz012, ani je nemusíš deaktivovat jen stačí projít procesem aktivace, pak kolečkem přerušíš ...

Díky moc za rady,tohle už pomohlo,datum se už změnilo.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, založil jsem nové téma v sekci PS4. Opět na základě vzrůstajícího počtu PM s dotazy na PS+ a PS4...

Kdyby jste měli něco, co bych měl doplnit tak rozhodně napiště, díky.

http://console-forum.net/tema/163374-playstation-plus

btw

Blacklight: Retribution

War Thunder

Wareframe

DC Universe™ Online Free To Play

více zde:PS4 hry ZDARMA

Odkaz ke komentáři

Killzone: Shadow Fall (PS4) PS+ zdarma - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/killzone-shadow-fall-open-weekend/cid=EP9000-CUSA00002_00-KZ4RELEASEOPENWE

Nevím, jestli jde o nějakou chybu, každopádně rychle stahujte :D

E: tak jedná se o mp open weekend:

WEEKEND WARFARE

Join the intense multiplayer action of KILLZONE™ SHADOW FALL for four whole days – all you need is a PlayStation®Plus subscription.

Download the KILLZONE™ SHADOW FALL Open Weekend and defend Vekta as an elite VSA soldier or unleash the fury of Helghan as a Helghast shock trooper.

Deploy as many times as you like throughout the event and carry over all of your progress if you upgrade to the full game.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/killzone-shadow-fall-open-weekend/cid=EP9000-CUSA00002_00-KZ4RELEASEOPENWE

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu