epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak ještě by mohli udělat víkendový nebo týdenní výprodej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) tak už vime co dostaneme pod stromeček (přímo 24.) :-) http://blog.eu.playstation.com/2013/12/13/playstation-plus-in-january-dmc-soul-sacrifice-borderlands-2-more/ Leaving PS Plus: 24th December: Grid 2 24th December: Dragons Dogma Dark Arisen 24th December: Sonic and Allstars Racing Transformed 8th January: Contrast Entering PS Plus: 24th December: DmC Devil May Cry 24th December: Borderlands 2 24th December: Soul Sacrifice 24th December: Blazblue Continuum Shift Extend 8th January: Don’t Starve Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem winkja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaewooJr. Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) Neprodává někdo kupóny? :) Měl bych zájem! O 3 měsiční! ) Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem DaewooJr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SimiSimacek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Pořebuji poradit jestli se mi PS+ prodlouží i když budu offline. Nyní mi běží tříměsiční předplatné a vyprší mi 25.12.13. Proto jsem si koupil PS+ na další tři měsíce a zadal kód. Ale ted nevím jestli je to už prodloužené nebo se to prodlouží automaticky až vyprší předchozí předplatné. Jestli se to aktivuje až toho 25.12.13 tak bych rád věděl jestli to půjde i offline. Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 oni to mají jakesí dodrbané a po zakoupení ps+ se ti už u stáhnutých her nezobrazuje prodloužené datum, deaktivuj v PS3 svůje hry a pak zase aktivuj a budeš mít hry prodloužené(pokud jsi teda použil ten kód) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SimiSimacek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 oni to mají jakesí dodrbané a po zakoupení ps+ se ti už u stáhnutých her nezobrazuje prodloužené datum, deaktivuj v PS3 svůje hry a pak zase aktivuj a budeš mít hry prodloužené(pokud jsi teda použil ten kód) A jak mám ty hry deaktivovat?nevim kde bych to v systemu mel najit.nebo mam deaktivovat učet uplně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Account Management - System Activation - PS3 System - Game - Deactivate System Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SimiSimacek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Account Management - System Activation - PS3 System - Game - Deactivate System Tak přesně tohle jsem udělal,deaktivoval a aktivoval ale pořád je u každé hry datum expirace 25.12.13 Mě by to bylo vcelku jedno kdybych věděl že mi to po tomto datu pojede i když budu offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 dodaj ti to určitě, jen tedy nevím, jak to bude, když nebudeš připojen... ale domnívám se, že by to mělo fungovat... každopádně se stejně budeš muset připojit pro stahování her ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SimiSimacek Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 dodaj ti to určitě, jen tedy nevím, jak to bude, když nebudeš připojen... ale domnívám se, že by to mělo fungovat... každopádně se stejně budeš muset připojit pro stahování her ;) po novém roce se určitě zase připojím k netu jenže přes svátky budu někde, kde net nemám a mám v úmyslu si PS3 vzít s sebou, tak bych rád kdyby mi ty hry jely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Dej znovu stahovat hru... staci pockat, jak se objevi Activating... a prerusit stahovani. A budes to mit prodlouzene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Přesně jak píše miz012, ani je nemusíš deaktivovat jen stačí projít procesem aktivace, pak kolečkem přerušíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SimiSimacek Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Dej znovu stahovat hru... staci pockat, jak se objevi Activating... a prerusit stahovani. A budes to mit prodlouzene Přesně jak píše miz012, ani je nemusíš deaktivovat jen stačí projít procesem aktivace, pak kolečkem přerušíš ... Díky moc za rady,tohle už pomohlo,datum se už změnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Ahoj, založil jsem nové téma v sekci PS4. Opět na základě vzrůstajícího počtu PM s dotazy na PS+ a PS4... Kdyby jste měli něco, co bych měl doplnit tak rozhodně napiště, díky. http://console-forum.net/tema/163374-playstation-plus btw Blacklight: Retribution War Thunder Wareframe DC Universe™ Online Free To Play více zde:PS4 hry ZDARMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Hrozně by mě zajímalo, zda Borderlands 2 se pak bude počítat jako cross-buy pro PS Vita verzi :) Hned bych o něco ušetřil až bude na vitu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Pochybuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 100% nebude cross-buy. Není to uvedeno ani u samotné hry což by jinak asi bylo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Tak uvedeno to tam být nemusí, když hra na Vitu ještě nevyšla. Nicméně nemyslím si, že to bude cross-buy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 A kdo ví jestli vůbec bude. Od toho mini oznámení je dost ticho, podobně jako s Bioshockem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayman1468625520 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Zdrar, když si udělam ještě jeden účet na PS3. Můžu si aktivovat to 14 denní PS+ co je free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 mělo by to tak fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) Killzone: Shadow Fall (PS4) PS+ zdarma - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/killzone-shadow-fall-open-weekend/cid=EP9000-CUSA00002_00-KZ4RELEASEOPENWE Nevím, jestli jde o nějakou chybu, každopádně rychle stahujte :D E: tak jedná se o mp open weekend: WEEKEND WARFARE Join the intense multiplayer action of KILLZONE™ SHADOW FALL for four whole days – all you need is a PlayStation®Plus subscription. Download the KILLZONE™ SHADOW FALL Open Weekend and defend Vekta as an elite VSA soldier or unleash the fury of Helghan as a Helghast shock trooper. Deploy as many times as you like throughout the event and carry over all of your progress if you upgrade to the full game. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/killzone-shadow-fall-open-weekend/cid=EP9000-CUSA00002_00-KZ4RELEASEOPENWE Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 18, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Vím, že hodně lidí si na ,,chybičky'' Sony zvyklo, ale tohle kdyby bylo tak by to byla sakra minela od nich :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 To neni nahoda ani chyba, ale je to jen trial. Psali to na blogu. Ale kdo by chtel stahnout tolik dat jen na zkuseni xD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Jde vám se přihlásit na Store? Nejde mi to ani z webu ani z Vity ani z PS3. Jinak Minecraft za 500? WTF, jdu do terarrie. Ale muj ježíšek začal už dneska... BROKEN SWOOOOOORD! :) a ještě se slevou pro psplus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.