Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak se spekuluje že v unoru bude mít BioShock Infinite, Metro: Last Light, Dynasty Warriors Next a ModNation Racers .

http://www.hrej.cz/novinky/2014/01/10/spekulace-o-obsahu-ps-plus-v-unoru-31983/

infinite byl v usa zdarma,takze ten je jasny jako dynasty, metro mile prekvapi kdyz bude

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím.

Koupil jsem si PS3, ale nikdy předtím jsem ho neměl a ani jinou konzoli, kde se dají stahovat hry z netu.

Měl bych proto několik dotazu.

1.jsem si všiml (a píšete o tom i nade mnou), že Sony dává 14 dnů zdarma na zkoušku. Pokud si založím účet, dám si to na těch 14 dnů a stáhnu nějaké hry zdarma (Uncharted 3, Devil MAy Cry atd.), budu mít ty hry už napořád, nebo až skonči to 14cti denní období, tak nebudou fungovat?

2.Hry (placené i zdarma) jsou funkční už navždy, nebo jen po dobu předplaceného účtu? Kdybych si dál účet třeba na rok a poté už nechtěl platit další rok, hry budou funkční?

3.Když si stáhnu jakoukoli hru, dá se tato hra zálohovat na nějaký externí disk, smazat z konzole a někdy později opět nahrát do konzole? (nejde mi o to, abych dával tuto zálohu na x různých konzolí, ale aby byla vždy jen na jedné - prostě mám malý disk a v případě více her bych musel něco smazat, tak bych si to rád zálohoval)

4.A jedna do budoucna, pokud nakoupím hry (nebo stáhnu ty v akci zdarma), a třeba mi odejde konzole a koupím jinou, a přihlásím se na ní pod svým účtem, tak si můžu znovu do nové konzole stáhnout hry, které jsem už jednou koupil (nebo stáhl zdarma v akci) nebo je budu muset platit znovu?

Omlouvám se, pokud jsou dotazy moc stupidní, ale nikdy jsem takto hry nenakupoval a nerad bych investoval do her, které mi po určité době nebudou fungovat a nebo se nedají použít v nové konzoli v případě poruchy staré. To už bych raději blueray disky ...

Odkaz ke komentáři

• Moderators

1. Ano budeš je mít na pořád, ale fungovat budou pouze pokud budeš mít zaplacené PS+(jedná se o hry z PS+)

2. Placené zůstanou funkční pořád aniž by to mělo vliv zda byly zakoupené normálně nebo přes PS+

3. Zálohovat ne pokud nemáš CFW, jsou ale v download listu pro další případy

4. Zakoupené hry jsou už jednou zakoupené, tudíž tvoje a je jedno kam je nainstaluješ, hry zdarma ne(předpokládám PS+ - vysvětleno výše)

Btw od toho tu forum je aby se lidi ptali ne :-)

@ NeXus 7

Odkaz ke komentáři

Nevim kam to prcnout, tak to prcnu sem.

Mam dotaz k Season pass (dále jen SP). Tento se konkrétně týká TLOU:

- Co vše je v SP zahrnuto? Je tam i Network pass (pro MP ktere už bylo v mem TLOU použito)?

- Jde SP koupit na půl jako každou hru na PSN?

- Popř ještě dotaz, jde kombinovat US SP s EU hrou?

Pardon za možna blbe otazky, SP jsem ještě nikdy nepořizoval.

Upraveno uživatelem winkja
Odkaz ke komentáři

1. Ano budeš je mít na pořád, ale fungovat budou pouze pokud budeš mít zaplacené PS+(jedná se o hry z PS+)

2. Placené zůstanou funkční pořád aniž by to mělo vliv zda byly zakoupené normálně nebo přes PS+

3. Zálohovat ne pokud nemáš CFW, jsou ale v download listu pro další případy

4. Zakoupené hry jsou už jednou zakoupené, tudíž tvoje a je jedno kam je nainstaluješ, hry zdarma ne(předpokládám PS+ - vysvětleno výše)

Btw od toho tu forum je aby se lidi ptali ne :-)

@ NeXus 7

Prosimte, takže kdyby se mi nedejbuh stalo neco s konzoli a odešla k "pánu", tak by se na nové konzoli dalo prihlasit na muj ucet a jednoduse si stahnout z download listu hry, za které jsem zaplatil a dríve stahoval.?.:) nebo mam prachy vyhozeny jen tak? Rad bych vedel na cem sem. Zacal jsem stahovat hry z PS strore, mrzelo by me kdyby treba jen tak mi odeslo 10 tacu i s konzoli do hrobu,. :cheesygrin: 8) diky předem za Odpověď

Upraveno uživatelem army69
Odkaz ke komentáři

Pak je to jen otázka deaktivace různejch konzolí (ať jde o PS3, PSV nebo PS4), a ta se dá stejně případně provést přes podporu (kdyby jsi zapomněl nebo nemohl deaktivaci udělat na konzoli tak máš ještě možnost přes internet, ale tam pak nemůžeš 6 měsíců nic deaktivovat po tom co to provedeš, takže pak možná lepší přes ten telefon). Prostě buď bez starostí, dokud tu bude SEN tak hry budeš mít.

Odkaz ke komentáři

Zrovna tohle je otázka, na kterou je odpověď celkem jasná... :D Ještě jsem nenarazil na to, že kdybych si koupil nějakou digitální kopii, že bych si jí mohl stáhnout jen jednou...

btw popsáno zde: Co je to SLOT psn her...

Hlavně je to také vše napsané v podmínkách, se kterýma musíš souhlasit, když si zakládáš účet. V těch, které jsme si všichni přečetli :)

Odkaz ke komentáři

To je ale na US PS+. Pokud si to ale chceš zahrát a máš EU účet, stačí si založit nový US účet, zakoupit 14ti denní free trial a 14 dní tu hru budeš moct hrát...

E: asi to tak budu dělat, když tam budou mít nějakou zajímavou hru ;) ale asi to nebudu stíhat dohrát za těch 14 dní... :D :(

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu