kendykejnova Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 tak v EW jej maj za 1299kc. a co jsem koukal alza atd tak tam je za 1400-1500kc. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Na PS Store jsou někdy slevy třeba 12 měsíců za litr nebo rok za 1299,- + nějaký měsíc zdarma. V nejbližší době ale asi nebude. Každopádně si myslím, že nějaká stovka je celkem jedno, za ty hry, co tam dostáváš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Nezapomente si na storu odedneška odkliknout Don't Starve pro PS4! http://blog.eu.playstation.com/2014/01/07/dont-starve-out-tomorrow-on-ps4-free-for-ps-plus-members/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 a jakto že v tom eu blogu nepíšou že je free i Midnight Club L.A. Remix ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 čéče, Midnight Club na PSP už tam je zdarma dýl cca od konce listopadu, někdo to tu vloni postoval, ale v nabídce Instant Coll. myslím nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 a jakto že v tom eu blogu nepíšou že je free i Midnight Club L.A. Remix ? protože lenost EU Sony sekce, MC měl být zdarma jen pro Emiráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 tak se spekuluje že v unoru bude mít BioShock Infinite, Metro: Last Light, Dynasty Warriors Next a ModNation Racers . http://www.hrej.cz/novinky/2014/01/10/spekulace-o-obsahu-ps-plus-v-unoru-31983/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 v tom případě ModNation Racers na PSP/PSV, jinak by byly 3 PS3 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 dynasty je vita hra, ale jen je divné aby dali v jeden měsíc 2 fps a obě příběhové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 tak se spekuluje že v unoru bude mít BioShock Infinite, Metro: Last Light, Dynasty Warriors Next a ModNation Racers .http://www.hrej.cz/novinky/2014/01/10/spekulace-o-obsahu-ps-plus-v-unoru-31983/ infinite byl v usa zdarma,takze ten je jasny jako dynasty, metro mile prekvapi kdyz bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 metro a outlast to je libovka ! bio uz jsem hral ale jinak supr doufam ze se to potvrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Dají se ještě někde sehnat vouchery na 30 dní free trialu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Kdyz si zalozis novy ucet, tak ve store budes mit zdarma prvni 2 tydny na vyzkouseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Dík moc to je úplně ideální jsem posledních 14 dní v ČR tak to mi to akorát krásně vyjde, jen škoda, že tam teď zrovna nejsou moc hry co by mě lákali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psmaniac Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Zdravím. Koupil jsem si PS3, ale nikdy předtím jsem ho neměl a ani jinou konzoli, kde se dají stahovat hry z netu. Měl bych proto několik dotazu. 1.jsem si všiml (a píšete o tom i nade mnou), že Sony dává 14 dnů zdarma na zkoušku. Pokud si založím účet, dám si to na těch 14 dnů a stáhnu nějaké hry zdarma (Uncharted 3, Devil MAy Cry atd.), budu mít ty hry už napořád, nebo až skonči to 14cti denní období, tak nebudou fungovat? 2.Hry (placené i zdarma) jsou funkční už navždy, nebo jen po dobu předplaceného účtu? Kdybych si dál účet třeba na rok a poté už nechtěl platit další rok, hry budou funkční? 3.Když si stáhnu jakoukoli hru, dá se tato hra zálohovat na nějaký externí disk, smazat z konzole a někdy později opět nahrát do konzole? (nejde mi o to, abych dával tuto zálohu na x různých konzolí, ale aby byla vždy jen na jedné - prostě mám malý disk a v případě více her bych musel něco smazat, tak bych si to rád zálohoval) 4.A jedna do budoucna, pokud nakoupím hry (nebo stáhnu ty v akci zdarma), a třeba mi odejde konzole a koupím jinou, a přihlásím se na ní pod svým účtem, tak si můžu znovu do nové konzole stáhnout hry, které jsem už jednou koupil (nebo stáhl zdarma v akci) nebo je budu muset platit znovu? Omlouvám se, pokud jsou dotazy moc stupidní, ale nikdy jsem takto hry nenakupoval a nerad bych investoval do her, které mi po určité době nebudou fungovat a nebo se nedají použít v nové konzoli v případě poruchy staré. To už bych raději blueray disky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 15, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 1. Ano budeš je mít na pořád, ale fungovat budou pouze pokud budeš mít zaplacené PS+(jedná se o hry z PS+) 2. Placené zůstanou funkční pořád aniž by to mělo vliv zda byly zakoupené normálně nebo přes PS+ 3. Zálohovat ne pokud nemáš CFW, jsou ale v download listu pro další případy 4. Zakoupené hry jsou už jednou zakoupené, tudíž tvoje a je jedno kam je nainstaluješ, hry zdarma ne(předpokládám PS+ - vysvětleno výše) Btw od toho tu forum je aby se lidi ptali ne :-) @ NeXus 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) Nevim kam to prcnout, tak to prcnu sem. Mam dotaz k Season pass (dále jen SP). Tento se konkrétně týká TLOU: - Co vše je v SP zahrnuto? Je tam i Network pass (pro MP ktere už bylo v mem TLOU použito)? - Jde SP koupit na půl jako každou hru na PSN? - Popř ještě dotaz, jde kombinovat US SP s EU hrou? Pardon za možna blbe otazky, SP jsem ještě nikdy nepořizoval. Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem winkja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 1.Ne 2.Ano 3.Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army69 Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 (upraveno) 1. Ano budeš je mít na pořád, ale fungovat budou pouze pokud budeš mít zaplacené PS+(jedná se o hry z PS+)2. Placené zůstanou funkční pořád aniž by to mělo vliv zda byly zakoupené normálně nebo přes PS+ 3. Zálohovat ne pokud nemáš CFW, jsou ale v download listu pro další případy 4. Zakoupené hry jsou už jednou zakoupené, tudíž tvoje a je jedno kam je nainstaluješ, hry zdarma ne(předpokládám PS+ - vysvětleno výše) Btw od toho tu forum je aby se lidi ptali ne :-) @ NeXus 7 Prosimte, takže kdyby se mi nedejbuh stalo neco s konzoli a odešla k "pánu", tak by se na nové konzoli dalo prihlasit na muj ucet a jednoduse si stahnout z download listu hry, za které jsem zaplatil a dríve stahoval.?.:) nebo mam prachy vyhozeny jen tak? Rad bych vedel na cem sem. Zacal jsem stahovat hry z PS strore, mrzelo by me kdyby treba jen tak mi odeslo 10 tacu i s konzoli do hrobu,. :cheesygrin: 8) diky předem za Odpověď Upraveno Leden 16, 2014 uživatelem army69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Hry z download listu si můžeš kdykoliv znovu stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 pokud si uz jednou neco koupis tak to budes mit NAVZDY v download listu,takze ano na nove konzoli si to budes moct stahnout znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Pak je to jen otázka deaktivace různejch konzolí (ať jde o PS3, PSV nebo PS4), a ta se dá stejně případně provést přes podporu (kdyby jsi zapomněl nebo nemohl deaktivaci udělat na konzoli tak máš ještě možnost přes internet, ale tam pak nemůžeš 6 měsíců nic deaktivovat po tom co to provedeš, takže pak možná lepší přes ten telefon). Prostě buď bez starostí, dokud tu bude SEN tak hry budeš mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Zrovna tohle je otázka, na kterou je odpověď celkem jasná... :D Ještě jsem nenarazil na to, že kdybych si koupil nějakou digitální kopii, že bych si jí mohl stáhnout jen jednou... btw popsáno zde: Co je to SLOT psn her... Hlavně je to také vše napsané v podmínkách, se kterýma musíš souhlasit, když si zakládáš účet. V těch, které jsme si všichni přečetli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neyo Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Bioshock inf je v ps+ zdarma ale kdyz vjedu do ps store přes ps3 tak ho tam nevidim, proc? Ma nekdo podobny problem ?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 (upraveno) To je ale na US PS+. Pokud si to ale chceš zahrát a máš EU účet, stačí si založit nový US účet, zakoupit 14ti denní free trial a 14 dní tu hru budeš moct hrát... E: asi to tak budu dělat, když tam budou mít nějakou zajímavou hru ;) ale asi to nebudu stíhat dohrát za těch 14 dní... :D :( Upraveno Leden 16, 2014 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.