Manoust Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 za jak dlouho se ti to stahne zalezi pouze jak rychli mas internet a jak je ta hra velika, 9GB hru mam stazenou tak za hodku a pul,ale je i pravda ze rychlost ti jeste nekdy omezuje PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 (upraveno) No ja dal dnes stahovat Remember Me a Devil May Cry, tusim ze to melo oboje kolem 6gb. Net mam od O2 Optimal+ 20mb ale jak to stahuje presne nevim. Jen ze h=jsem stahoval dema a slo to kurevsky pomalu tak jsem zvedavej A muzu se jeste zeptat jak zjistim, kolik mam na hdd zaplneno a kolik volneho? Uvazuji o koupi velkeho hdd kvuli hram z ps+, muze se pouzit klasicky hdd usb k pc? Upraveno Leden 28, 2014 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 (upraveno) Chlapi, pls nevíte jak dlouho trvá stažení hry z ps plus? Teď jsem si aktivovat zkušební verzi na 14 dní. Dema to tahá pomalu a já dal stahovat 2 hry, tak jestli se to přes noc stáhne. Za jak dlouho máte smaženou hru vy cca? Myslím, že 2 hry se ti za noc stáhnou. A nastav si to na automatickou instalaci. Taky si nastav automatické aktualizace, zálohu dat, synchronizaci trofejí v nastavení ps+, pokud to nemáš. Hodí se to. E: využití disku najdeš tady: Settings - System Settings - System Informatin Upraveno Leden 28, 2014 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Uvazuji o koupi velkeho hdd kvuli hram z ps+, muze se pouzit klasicky hdd usb k pc? Hry uložíš pouze na interní 2,5" HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Prosim vas kedy bude to metro na plusku? :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 aktualizace probehne zitra 29.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SalvatorPRO Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Ahoy už máte někdo aktualizovaný PS+ , zatim tam nemam Bioshock ani Metro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 to bude tím, že nebyl update ještě, ten bývá až k večeru. Den má 24 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Asi proto, že aktualizace je kolem 17h E: Seth byl rychlejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SalvatorPRO Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Ok díky nevěděl jsem, že to maj přesně v nějakou hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 někdy to tam bývá už po 14 hod. ale chce to přímo si tu konkrétní hru vyhledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 už je to tady, už je to tady...:D paráda, pro mě nejlepší měsíc... METRO LAST LIGHT BIOSHOCK INFINITE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Zdravím. Po stáhnutí dejte někdo prosím vědět zda je METRO s cz titul. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Tak už je to tam a stahuji.Je ale potřeba hru vyhledat ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 postnul jsem přímé odkazy na obě hry, klikni a sosni:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Tak krom outlast je už vše dostupné přes vyhledávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 (upraveno) Outlast bude až 5. února. A v některých zemích nebude hra dostupná, takže tam bude náhradní. A my budeme doufat, že soudruzi ze Sony to stále neumí a ta hra bude free i pro nás ostatní :D Jinak u mě jen poloviční radost, chybí mi tam sleva na season pass pro Bioshock, DLC pro Metro už stahuju :) Upraveno Leden 29, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Zdravím.Po stáhnutí dejte někdo prosím vědět zda je METRO s cz titul. Děkuji. Si děláš srandu?? Tvrdili jsme, že je Metro v CZ - psalo se to tady několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 a je teda v češtině nebo ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Si děláš srandu?? Tvrdili jsme, že je Metro v CZ - psalo se to tady několikrát. Psalo že je to dost pravděpodobné. Tak se ptám jen těch, kteří to stáhli a můžou to potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Psalo že je to dost pravděpodobné. Tak se ptám jen těch, kteří to stáhli a můžou to potvrdit. lolec, já mám digi verzi cca 3 měsíce tak co myslíš? že kecám? :D neee...já už z vás fakt nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Tak jsem stahl a opravdu má české titulky takže se už ptát nemusíte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Kde prosím Vás najdu v nastavení aby se mi hra co se stáhne z PSN sama nainstalovala? vždy to pak musim pouštět ručně :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 29, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Já to nechávám na automatic update. Jiná možnost aut. instalace asi není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Nebo dát vypnout v průběhu stahování a zaškrtnout turn off the ps3 system after download... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.