crafterr Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Zdravicko, uz vam jde stahnout novy TR? Melo to byt 5 a porad nic ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Čau, zatím to píše coming soon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Opět jako vždy, vyhledej si tu hru a necekej az bude v ps+ nabídce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 uz je to v nabidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Tak hry pro březen už jsou na store: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/your-instant-game-collection/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 vážení a všechny ostatní tomb raidery za cca 30 kč...jdu nakupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 chci se zeptat bylo v ps plus uz na vitu hotline miami ? dikes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 chci se zeptat bylo v ps plus uz na vitu hotline miami ? dikes :-) Bylo ale pro US+. Take byla ve sleve za par petek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 to me zajima co daj na ps4 v dubnu... tomb raider ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 pravděpodobně nebo The Binding of Isaac: Rebirth ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Rebirth určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Doufá, že tam bude něco lepšího. zatím mi přijde, že tam sou takový nic moc hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Tak pár měsíců po představení PS4 tam asi těžko budou dávat AAA tituly, jako na ps3. Celkově těch her na 4ku zatím není moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Rebirth určitě ne Už je to hooodně dlouho, ale TADY je o tom řeč (na mnoha dalších stránkách se o tom také psalo). Oni jenom nevědí na kdy to přesně dají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Zdar bejci, dneska rano jsem si nainstaloval Tomb Raider a hral ho jen chvilku, nebyl cas. Ma tahle verze CZ titulky? Koukal jsem do nastaveni ale nevidel jsem tam cestinu. A Brothers... ma CZ? To jsem jeste neinstaloval. Pokud nekdo hraje, dik za odpovedi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Tomb Raider nemá český titulky jen na PC verzi. A tu druhou hru jsem zatím nehrál takže nemůžu říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wepopo Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 brachove nemaj a nepotřebujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Brachové mluvěj esperantem. Jinak je to výborná herní jednohubka na jeden zátah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Tomb Raider je skvělá hra! Určitě doporučuji všem, kteří si to ještě nezapli :) Škoda že na store nejsou nějaká dlc pro extra mise... Po FarCry 3 další ostrovní hra, která mě opravdu nadchla. :) Brothers A Tale of Two Sons jsem ještě nehrál, ale podle videí na yt to asi ani není nic pro mě. Škoda že se to nedá hrát ve dvou, každý za jednoho bratra, to by bylo lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Ono hlavně než si vychytáš to ovládání :-D kroutím analogama jak blb a každej jinde :-D ale jinak zatím celkem dobrý ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Tak Brothers asi není úplně pro každýho, některý lidi to po pěti minutách hraní ukončej se slovy, že je to pěkná 3,14čovina. Podle mě jsou to ti, co se nepoperou s ovládáním :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 16, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 No mě právě nějak hratelnost netáhne tolik jako zvládnout právě to ovládání :-D Ale po cca 20 min můžu říct, že už to není jako první minutky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Tak ta samotná hra je jednoduchá, žádný složitý puzzle, je to hlavně o atmosféře a příběhu. Jednou projít a hotovo, na opakovaný hraní to moc není. Ovládání je netradiční a člověk si na to musí chvíli zvykat. Jako jedinou chybu vidím v tom, že když už je člověk s ovládáním konečně sžitej, tak je konec hry :cheesygrin: Osobně mi při ovládání pomohlo si držet bráchy pěkně vlevo a vpravo podle toho, kterým analogem se ovládají. Jak se mi dostali do kříže, tak to bylo špatný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Tak já si to nezahraju asi proto, že takovýto typ her mě moc nebere, na mě je to málo akční :D ne kvuli ovladani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 Ja jsem ji hral kvuli trofejum, ale ten list je pekne blby. Na kratkou hru je to ok, akorat mne zere to, ze cely pribeh je zalozen na smrti od zacatku az do konce, sem tam jsou nejake casti co vubec nedaji smysl, treba hned na zacatku znicehonic se utopila nejaka zenska, ja myslel, ze byla to kamaradka toho chlapce, pak se ukazal, ze byla jeho matka O_o, nebo nemocneho otce bratri privezou do nejakeho kostelu, ale misto aby ho nalozili do postylka, proste ho nechali lezet pres cely pribeh na stolu XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.