nepster Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Asi tak, čekám na něj už od začátku roku...! :) Ale nebude to moc dobrý, pokud mi ho tam dají teď, těsně před maturitou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Vloni byly nové PS3 hry v červnu, ale třeba ty 2 hry na Vitu tam jsou už roka půl a podle komentu na blogu, který jsem nedávno četl, stále nemají výměnu v plánu. Tak mám trochu obavy, aby se tahle nezačali chovat i k PS3 hrám. Jinak ty roční hry jsou evidentně většinou Sony exkluzivity, takže TLoU tam podle mě určitě jednou bude. Otázka je, jestli už letos. Spíš tam čekám God of War: Ascension. Entering PS Plus in June: 12th June: Uncharted 3 Drake’s Deception (Single Player) 12th June: LittleBigPlanet Karting 12th June: XCOM: Enemy Unknown Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Podle toho, co psal loni Chris na blogu, bychom se měli dočkat TLOU letos... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 V tom případě si teda rychle koupím season pass, abych byl dobře připraven:) Hru jsem hrál hned po vydání, ale rád bych si zahrál i DLC a taky ten MP mě dost bavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 S přichazející PS4 verzi je to celkem sebevražda, dát PS3 verzi "zdarma". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 A nebo naopak šikovný tah, jak prodat víc PS+ předplatného, DLC a třeba i PS3 a ještě podpořit hype k prodeji PS4 verze. Kdo má PS3 i PS4, tak už hru stejně nejspíš hrál (6 miliónů prodaných kusů) a koupí si hru znovu na PS4, aby si ji užil v lepší kvalitě. A kdo má jen PS4, tak si kvůli tomu PS3 kupovat nebude a koupí si PS4 verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 (upraveno) tak uz jsou nove hry na storku,akorat si je musite vyhledat EDIT: tak uz jsou i normalne v nabidce Upraveno Duben 30, 2014 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Poradite neco v cem je rozdil? Je to to same jen za polovicni cenu? Jen teda velikost nesedi... https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/star-wars-pinball-balance-of-the-force/cid=EP4042-PCSB00094_00-ZENPINBALL2SWPK2 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/star-wars-pinball-balance-of-the-force/cid=EP4042-PCSB00254_00-SWPINBALLBOTF0K1 Jinak na ps3.novinky.org jsem cetl, ze by to mel byt cross buy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oxipol Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 [h=4]Знаете, что? У меня есть код PSN и это было законно! Вы можете получить один тоже из http://psn.cardcodes.net[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Už by se mohlo oznámit co je na červen :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Do konce toho tydne budeme vědet co to je a příští středu budou novinky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 to brzo :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Kde jsou ty časy co to někdo vyžvanil už 15. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 No beztak to na ps4 bude nejaka ptakovina:D Vzhledem k tomu kolik her je venku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Ps4 nemám ale na 3 chci další hry a čekám jestli něco koupit nebo mi bude stačit + :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 tak já doufám že tam bude jedna z těchto her: trine 2, strider nebo escape plan. A mohlo by se sony uz pochlapit a dat tam dve hry, kdyz ms na xone zacina davat dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Zato na PS3 čekám minimálně God of War: Ascension a The Last of Us ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 To by bylo super,na ps4 se spekuloval dost Knack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Zato na PS3 čekám minimálně God of War: Ascension a The Last of Us ;) Jo já bych si nechal ještě líbit NFS Rivals :) nebo něco ze série Xcom(Bureau nebo Enemy Within) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 "An advertisement on the UK PlayStation Store appears to have revealed the titles coming to PlayStation Plus in Europe next month. According to the ad, PlayStation 3 owners get access to NBA 2K14 and Lone Survivor, PixelJunk Shooter Ultimate comes to PlayStation 4 and PS Vita owners get Dragon's Crown." http://www.playstationtrophies.org/news/news-13253-PS-Plus-Europe-June--NBA-2K14--Lone-Survivor--PixelJunk-Shooter-Ultimate---Dragon-s-Crown.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Jezisi nic horsiho nemohlo bejt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Zkalamanost,velká jako prase.Čekal jsem že něco konečně dají,nic.. bože můj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 No snad to zachrání roční hry na PS3. Jinak za mě taky zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Dragon's Crown super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 doufam ze to neni pravda :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.