jaccomo Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 panstvo jen ze ty rocni hry byli na vic jen co udelali je ze pridali jednu ps4 hru na vic ale zrusily pritom 4 hry na vic a vy jim to jeste zerete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 PS4 verze má jiný trofeje a na playstationtrophies.org má průměrný hodnocení obtížnosti 9/10. se prave koukam tolik trofeji to a prumerny cas je 25 hodin. No pekny, ta hra si to zaslouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2014 panstvo jen ze ty rocni hry byli na vic jen co udelali je ze pridali jednu ps4 hru na vic ale zrusily pritom 4 hry na vic a vy jim to jeste zerete Mas pravdu, ze to bude o 4 hry ročně min pro PS Vita 2 a pro PS3 taky 2, na druhou stranu dostaneš o 12 her na PS4 víc. Takže si myslím, ze celkové porad super. Jednoduše Sony muselo udělat jednotnou nabídku pro všechny aktualni konzole a to se jim myslím povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Kdy budou hry na ps4 na tento měsíc? Už je třetího a nic nového tam není. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 zítra, aktualizace eu psn je středu jako vždy za posledních pár let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 To jsem nevěděl. Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Ehm dotaz? Jakto že je na webovém storu free Pupeteer (PS3)? Co jsem kdy přehlédl? :D Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 No ten už tam je měsíc a dneska končí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Hry tam budou až někdy po půlnoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Řekl bych, že obvykle kolem 18 hodiny už bývá store většinou aktualizovaný. Pluskový hry tam bývají updatovaný i dřív, jen je nutné si je ručně vyhledat, v kolekci se nezobrazujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Je to trochu mimo ale všimli jste si nového zpracování PS storu na ps3??? o hodně plynulejší a rychlejší?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Kolda: ještě jsem na ps3 tedka nebyl,jelikož aktualizaci ps plus her čekuju na vitě a furt to tam není zatím,na ps3 tam jsou už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Ne nejsou ale to grafický zpracování a rychlost PS storu je úžasná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 To grafický zpracování nebudu hodnotit, přes PS3 jsem tam byl jen jednou a chvilku, ale tý rychlosti jsem si všiml okamžitě. Takže za to určitě :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 jojo to nove graficke zpracovani je pekne, ale ze by to bylo nejak rychlejsi se mi nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Kjulere budem to tam dnes 100% ? :D nemusím to čekat až zejtra? těším se na ps4 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Kjulere budem to tam dnes 100% ? :D nemusím to čekat až zejtra? těším se na ps4 hry. jj, dneska. Ale sem tam mívají technický potíže, takže se ten update protáhne. A zrovna dneska se jim zatím očividně moc nedaří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 zrovna dneska, když tam maj bejt 2 hry na PS4 :D už se těším na pixeljunk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 hry uz tam jsou,ale musite si je vyhledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Mě se víceméně tenhle měsíc docela líbí :) Mam 4 nové hry na Vitu :) Jinak potvrzuji: hry jsou na storu jen je třeba hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzo78 Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 jj,presne,4 hry na vitu,skoda ale,ze ten dragon crown neni cross buy,by to bylo i na ps3 zdarma,ale co jsem se dival,maji tam cenu 1049,-,jinak dneska uz je to plusko updatovany a jdou videt vsechny veci,co jsou free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Jak neni cross buy? Včera sem tam měl free u PS3 i Vita verze :O Mam oboje :) Asi zas chybka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 ta dragon´s crown nebyl cross buy, to same je i u final fantasy X HD U ps3 verze jsem mel taky free,ale nechtelo mi to projit do download listu,hazelo to nejakou chybu a pak spadlo cely psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Tak jsi přišel asi pozdě, mě to free normálně prošlo a mam ho v download listu. Si přišel asi ve chvíli kdy na to přišli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 ja bych to stejne hral akorat na vite, nejvic by mne to zamrzelo,kdyby se jednalo o final fantasy. Muj tajny favorit na free hru na vitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.